Herní Jméno

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .Tron., 30/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .Tron.

.Tron. User

Ahoj, chci se zeptat . Mam už delši dobu zákaz změny herního jména, už přez rok(často jsem mněnil jména a ne vzdy slušně, chybu si uvědomuji). Mnohokrát jsme zkoušel psát na podporu o zrušení zákazu ale vždy dostanu velice rychlou odpověd a nikdo se semnou nechce bavit . Chci se tedy zeptat zda nemám psát třeba jinam ? nebo nedělam neco špatně?
    Předem děkuji za odpověd

2. lamiX

lamiX User

No tady ti nejspíš nikdo nepomůže a jestli není podpora ochotná zrušit zákaz, bohužel se s tím nedá nic dělat

3. .Tron.

.Tron. User

Ale předci sem neprovedl nic tak hrozného ne ? mě ani neštve zakaz jako zakaz změny , spíše jmeno které mám trvale. Dost mě to uráží už jsem si sice za tu dobu zvykl ale v pořadku mi to nepřijde

4. Spartakus

Spartakus User

.Tron. Ono s podporou často nemá cenu nic řešit. Posledně mi odpověď přišla asi po 2 minutách (v půl desáté večer), přišlo mi jako by odpověděl robot, co pouze projel mojí zprávu, vybral možnou odpověď a odeslal... Jinak když ses nedokázal chovat slušně a porušoval jsi pravidla permanentně tak se nedivím. Buď rád, že jsi nedostal permanentní ban i na účet.

5. .Tron.

.Tron. User

S hrou jsem od starého klienta, defakto mě vychovala:) takže přiznávám chyb jsem se zajisté dopouštěl ale nikdy jsem neměl problem se poučit připadně neco napravit . Nakonec mím poslednim jmenem ve hře byl "Bastard" nevím jestly to byl důvod zakazu protože jsem vlstně ani žadné vyrozuměni nedostal. Káždopádně pokud jsem si trest zasloužil neděla mi problém ho přijmout , ale nevidim nejmenší důvod proč by mě mělo být přiděleno jméno Delníkxx .. Velice mě to vadí protože opravdu nejsem nakej nádeník co by každy den dřel nekde na stavbě .. Tak tedy pokud mohu zažáadt zde o náké řešení , chtěl bych poprosit jen o zmenu jmena na něco normalnějšího a pro mě mín uražlivého .. Zákaz změn jmena jsi necham jako tres za své prohřešky :)

6. Spartakus

Spartakus User

.Tron. Chápu tě, ale pokud ti ani podpora nehodlá pomoct, tak nevím, jestli ti pomohou tady. Osobně slovo Bastard za urážlivé nepovažuji (jsem fanoušek Hry o trůny, kde je bastard každý druhý (nemanželské dítě)). :D Problém, je když tě někdo na chatu osloví bastardem, tak ho čeká ban na chat. Neškodilo by, kdyby si přidal svoje ID a server, aby se nato mohl někdo kompetentní podívat. :)

7. .Tron.

.Tron. User

Dobře , velice si vážim tvého pochopení. Ja už sem zoufalej :) [​IMG]84682419 /CZ2

8. Korben

Korben User

.Tron. Kľudne si napíš na podporu hry a požiadaj o zrušenie zákazu. Počítam že ti ho zrušia, no upozorním ťa, že ak si v budúcnosti dáš nevhodný nick, tak už môžeš za to dostať ban na účet.

Spartakus, ten robot sa ti tam určite aj podpísal :)

Little_Tali tohle ocenil(a).
  9. .Tron.

.Tron. User

Dobře zkusím to , myslim že po tomdle vytrestani si asi jen tak naké nevhodné jméno nedam :) dostal jsem za uši dost .

10. Spartakus

Spartakus User

Korben Jj. Podepsal se Martin. Překvapuje mě, že tam někdo sedí mezi půl desátou a 3/4 na deset a stihne to vyřešit a odepsat za 2-3 minuty. Bylo to to jak se řešilo nechození bonusů z BP. Přišlo mi, že ten/to co mi odepsalo nemělo tušení co po něm vlastně chci a navíc mi odpověděl jen na půlku mé otázky a zbytkem se nezabýval. Ve zkratce odpověď zněla: PB může všechno a ty máš smůlu. S Pozdravem Martin.
    Edit 2. Jinak Delníkxx bych za urážlivé nepovažoval, protože bez nich by naše společnost neexistovala. Dělníci nejsou jen na stavbách, ale jsou to i truhláři, skláři, truhláři, pracují v automobilkách... ;)

Naposledy upraveno: 30/8/15
  11. Sentiero

Sentiero User

.Tron. To je celkem komický, že nick Delníkxx tě uráží, ale neslušný nebo vulgární nicky který sis dával tě neurážely

Spartakus no, ber to s rezervou, mě se odpovědi od Martina a jeho způsob chování taky nelíbí, ale co naděláme...

Spartakus tohle ocenil(a).
  12. .Tron.

.Tron. User

Tak se podařilo , Moc Vám všem děkuji za pomoc :) Jinak jsem poučen . a toto se může uzavřít

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

Vyřešeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.