HI-TECH

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *_White-Tiger_*, 20/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ahojte, dnes som si dal vyrábať opravovacieho roboťta a potom som blúdil v hi-techu a omylom som klikol na to, že zakúpiť dalšie miesto pre hi-tech omylom som tam klikol a je to riadne zle, to urko som si šetril na aegisa a zrazu mi zchmatne tolko uri bez opýtania? važne by tam malo byť opýtanie či vážne chcete kúpiť dalšie miesto pre hi-tech nemyslíte, predsa každemu sa to stane myslíte, že by bolo možné mi to vrátiť? hi-techové miesto som nepoužil

2. Na to neexistuje jiná odpověď než: koukej kam klikáš :) jinak tvých Uček je mi líto

3. Chápal bych překliknutí na okamžitou výrobu nějakého hitechu ale na nový slot? To je panečku pěknej překlik :D, bohužel se v těchto případech opravdu musíš dívat kam klikáš :).

Btw: Dívej se na to z té lepší stránky, v budoucnu se bude hodit a nemusíš ho už kupovat :D.

4. Korben

Korben User

*_White-Tiger_* V prvom rade musíš pozerať čo robíš, skús napísať na podporu či ti to dokážu vrátiť späť. Hlavne ich tam pekne popros. :)

5. Kenny

Kenny User

Mohl bych poprosit, aby se autor ozval, jak dopadl ? Díky :)

6. podpore som písal a napísali, že to nieje možné a popriali pekné vianoce :/

7. Kubino

Kubino Guest

V tom prípade je bohužiaľ vec "vyriešená", tu ti mohla pomôcť len podpora.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.