Historie chatu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Ct_3oJIomKA, 24/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, nevěděl sem kap to hodit tak sem to dal sem.
    Potřeboval bych něco dohledat v historii chatu data 24.11.2015 v 16:40 od hráče ►ĐØNE™◄, jelikož v tom méně mám chybičku v nějakém znaku tak ho potřebuju dohledat.
    Toto může nejspíš jen admin.

2. Korben

Korben User

Vôbec nerozumiem reči tvojho kmeňa. :eek:

3. Tak jinak. Dneska v 16:20 na chat na serveru CZ3 psal hráč ►ƉØNΕ™◄ a já potřebuju zjistit přesně to jméno jelikož tam je nějaký znak který nepřečtu, viz screen: https://imageshack.com/i/p8qdQLSip je to tam zaznačené, tak přesně to jméno potřebuju dohledat

4. Korben

Korben User

Ja tam nič nevidím, zavadzia tam ikona stránky, ale nevidím dôvod prečo by sme to meno mali v chate hľadať ? Len kvôli nejakému znaku?

5. Kvůli znaku ne, jméno potřebuju abych mohl poslat jeho profil na podporu, jelikož se mám pár důkazů, tak to tam hodím jestli náhodou nepoužívá co nemá. Proto potřebuju to jméno protože to co jsem tu vložil tak to nechce vyhledat bo tam mám chybičku.

6. Korben

Korben User

Tak to ti ušetrím robotu, toto rieši systémová kontrola.

7. Okey, tak to je vše. Dík za odpověď. :)
    Můžeš lock to je vše k tomuto.

8. Korben

Korben User

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.