Hlášení současných problémů s výkonem hry

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem =Marvin=, 9/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. [​IMG] 46686183 Ge2
    Ked zapnem hru chvilu asi 15 minut to ide celkom dobre potom hrozne lagy pri niceni NPC kazde 2 sekundy to sekne rovnako ako aj ostatnym.
    Procesor Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz, 2201 MHz, počet jadier: 2, počet logických procesorov: 4
    Nainštalovaná fyzická pamäť (RAM) 4,00 GB
    Celková virtuálna pamäť 4,96 GB
    Názov operačného systému Microsoft Windows 8.1
    Grafická karta AMD Radeon R5 M255 s 2GB

2. ID 73003213 GE2

Zapnem hru hrám asi 10-15 min. ide to dobre. Asi po dalších 5 min. to začne tak sekať že ked začnem ničiť npc začne to ísť až vtedy ked je npc zničený. A ked len lietam po mape ide to pekne.

Názov operačného systému Microsoft Windows 7 Home Premium
    Procesor:Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz, 3100 MHz, počet jadier: 2, počet logických procesorov: 4
    Nainštalovaná fyzická pamäť (RAM)4,00 GB
    Celková fyzická pamäť 3,49 GB
    Dostupná virtuálna pamäť 4,24 GB

3. Při střílení NPC nebo hráče se to sekne uplně a musím čekat až to zase půjde ! Při přihlášení mám základní formaci ! Hlavní stránka se seká několik dnů !
    Operační systémMicrosoft Windows 7 Home Premium
    Typ systémux64-based PC
    ProcesorAMD Athlon(tm) II X3 445 Processor, 3100 Mhz, jádra: 3, logické procesory: 3
    Verze systému BIOS/DatumAmerican Megatrends Inc. 2001, 11.9.2014
    Verze SMBIOS2.5

PC sice pamatuje dynosaury , ale dalo se aspon hrát !

RESTART NEPOMOHL PO 5 MINUTÁCH STEJNÝ PROBLÉM !!!

Naposledy upraveno: 10/5/16
    Martin14 tohle ocenil(a).
  4. =Mr.Satan=

=Mr.Satan= User

[​IMG] 84306740 CZ1
    Při letu se to trochu seka a jakmile nakliknu npc a zacnu boj tak hra uplne zamrzne na nekolik sekund a pak zase sekne, stava se mi to na vsech mapach co jsem zatim od vcera byl
    procesor: Intel(R) Celeron(R) CPU N2830 @ 2,16GHz
    RAM: 4 GB
    Typ systemu: 64bitovy operacni system

5. -Kaperko-

-Kaperko- User

[​IMG] 96882923 GE6
    mne stale len vytvara spojenie, ale hru mi nespusti.. download/upload super takze neviem. Parametre PC ani nezadavam, fakt stary notebook, akurat doteraz mi vsetko slo ako malo aj na horsom internete (fps 5-15 som mal)

6. Akonale zacnem strielat zacne mi lagovat komplet cela hra je jedno na akej mape!
    ID:167232086
    Procesor:AMD A8
    RAM:8GB
    Grafika AMD radeon R5

7. Jack.K

Jack.K User

Připadá mi to, že je chyba ve správě paměti. V momentě, kdy neúměrně vzroste velikost flash plugin kontejneru, tak se hra začne pěkně zasekávat. Hra sice ukazuje např. jen 500 MB ram, ale reálná velikost toho kontejneru dle systému je i přes 1 GB. V linuxu mi hra ukazovala s přehledem po cca 10 minutách i přes 1 GB, ale nesekalo se to tak jako na W7.
    Takže jediné co prozatím funguje, je neustálý relog.

-Kaperko- tohle ocenil(a).
  8. ID 22594386
    Globální Evropa 1
    Po cca 10 minutách hraní se při střelbě začne hra sekat a kousat. Při pohybu ani ničem jiném problem neregistruji pouze při střelbě a postupně jsou lagy větší a delší.
    Po vypnutí a zapnutí herního okna vše funguje jak má, ale zas jen po dobu asi 10 minut. Poté se problem vrací. Proskočení portrem problem neodstraní.
    Zkoušel sem mapy 3-7 a 3-5.
    Při střelbě.
    Procesor - Intel Core i5-4460 3.2GHz
    RAM 8 GB
    Grafická karta - GeForce GTX 970 Gaming 4G
    Zakladovka - MSI Z97 GAMING 3

9. Korben

Korben User

~=SPIRIT=~, OT post zmazaný, v prvom príspevku maš jasne napísané, ako má tvoj príspevok vypadať.

10. 160165038 cz3
    Všetky mapy. Ked strielam do niečoho tak FPS klesne skoro na nulu. (tak 4-7FPS)
    Prvé 2 minuty od nalogovania to ide dobre ale potom sa to zhorší až do toho, že sa to celé zasekne a znova to ide až keď dostrielam. Čiže keď puknu mňa alebo ja ich.
    RAM: 4GB
    procesor: Intel Bay Trail M Dual-Core 2.42GHz
    Win8.1
    Intel HD Graphics

11. [​IMG] 36233479 EU 2
    Dobry den mam problem s hrov od kedy je akcia na montaz pri strelani alebo zbierani cargoboxov mi strasne seka to je jedno ked mam 2D alebo 3D cistim PC s CCleaner spustim Antivirusovy program a nic mi nepomaha.Mam prehliadac firefox a nadalej seka.

Windows 7 Home Premium
    Parametre: procesor Intel(R) Celeron(R) CPU B820 @ 1.70GHz 1.70GHz
    Ram:2GB
    System: 64 bit
    FPS:40 do 50 pri crazy cubikon 5 do 20 FPS
    [​IMG] [/URL][/IMG]

[​IMG] [/URL][/IMG]

Naposledy upraveno: 11/5/16
  12. 40370524 GE3
    Sekanie/lagy . Všetky mapy. Od momentu kedy začne človek do niečoho strielať. Zo začiatku sekundové lagy, po odstrelení dvoch cubikoch lagy 10-20 sekundové. Je jedno či je hra v 3D alebo 2D. Je jedno či je vo vysokom rozlíšení,alebo slabom. FPS60, Mem cca 180-320Mb...Pri lagoch Mem na Adobe flash playeri vyskočí aj na 780 Mb. Pri nestrieľaní do ničoho hra ide plynulo.

Mozilla..Procesor Intel(R) Pentium(R) CPU B980 @ 2.40GHz, 2400 MHz, počet jadier: 2, počet logických procesorov: 2, RAM 4 GB, Win 10..

13. Jessie

Jessie User

pretože sa stále praje na odstráneni chyby. táto téme slúži len na pridvanie výsledkov na nič iné. OT zmazané

14. Foяmi

Foяmi User

ID a server
    [​IMG] 85946933
    Server CZ3

Popis problému
    Pokud se mi teda povede nalogovat a přihlásit na herní mapu, tak po několika minutách hraní se loď při střelbě pomalu začne zasekávat až se úplně zasekne.

Před relogem jsem byl ve skupině a po znovu nalogování jsem v ní stále. Problém je v tom, že skupinový chat zmizel.

Mapa na které zaznamenáváte problém
    Na všech mapách zaznamenávám tento problém.

Okolnosti za kterých se problém odehrává
    Když hraju.

Hardwarové detaily
    Procesor AMD A10-5745M APU with Radeon(tm) HD Graphics, 2100 Mhz, jádra: 4, logické procesory: 4
    RAM 8GB DDR3L
    AMD Radeon HD 8610G + AMD Radeon R7 M260 2GB, HDD 1TB 5400 otáček + 8GB cache pro zrychlení běhu OS
    Windows 10 64-bit

Naposledy upraveno: 11/5/16
  15. *nitram*

*nitram* User

[​IMG] 90485555 GE2
    Na každej mape keď začnem paľbu do npc tak zamrznem a potom som iba mŕtvi lebo nič nemôžem urobiť.
    Všetky mapy
    Pri strieľaní do NPC
    AMD FX-7500 Radeon R7, 10 Compute Cores 4C+6G 2,10 GHz
    RAM 8 GB
    System 64-bit os. procesor typu x64
    graficka AMD Quad Core FX-7500

16. jisap123

jisap123 User

Server CZ2 - po tom restartu o 99% lepší, ještě tam semtam ten lag je, ale už je to hratelné.

17. Po vytazení cpu skoku lagy zmizely a lítam normálně......

18. Take se musim priklonit k ♣Tuareg♣ vytahl jsem cpu skoku a litam normalne bez lagu akorat jedine co mam za problem tak jje pri prihlaseni na mapu mam zakladni formaci a nevidim kdo je se mnou ve skupine.

19. Korben

Korben User

Nemal by si mať problém, ani ak tam to CPU máš.

20. *SATKO*

*SATKO* User

Korben,je to pravda CPU som dal späť a žiaden problém.Odskúšané na GE1

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.