Chyby Hlásenie bugov/chýb v hre

Discussion in 'Technické dotazy' started by Jessie, Sep 11, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -baghira2-

-baghira2- User

=Marvin= "je možné pro nahlášení chyby v lokalizaci dodat celý screen i s viditelným obsahem úkolu?"
    ano, tak tady je a úplně kompletně celý: https://gyazo.com/a7aeb6eceb7255937572e98c44681f5e

Id: 101752083 GE2
    Popis chyby: Úplně jiná npc v popise úkolů a v zadání.
    Kroky k vyvolání: Otevření řídicího centra při převzetí denního úkolu.

Ano dnes je to opět v řídicím centru. Úplně jiná npc v popise úkolů a v zadání. Jak je to v popisu úkolu jasně vidět.
    - Poprosil bychom o to, aby se to již mohlo reportovat výš. Snad se to již brzo vyřeší i s tím vyhrožováním. Děkuji.

Last edited: Jan 18, 2020
  2. storm128

storm128 User

mam taky problem nejde postavyt brana KAPPA stale my ukezuje

Vyskytla sa neznáma chyba. Aby si materializáciu odznova odštartoval, klikni na "Reštart".
    (Error at Updating Gate Image; ioError

uz od rana nejde tak neviem co je stim

3. Ahoj , mám stejný problém , akorát už vůbec neotevřu Galaktické brány , vždy když otevřu , vyskočí tato hláška (
    Vyskytla se neznámá chyba. Klikni na "Restart", abys restartoval materializátor.
    (Error at Updating Gate Image; ioError) ) už nevím co s tím , zkoušel jsem restart, jiný prohlížeč , ale nic nepomáhá.

int5 ( Globální evropa 2 )
    ID : 171346022

Last edited: Jan 25, 2020
  4. ten isty problem. GE2

5. KundiSlam

KundiSlam Guest

Zdravíčko. Mám menší problém. Chtěl jsem dnes postavit Zetu a po jednom kliku se mi zobrazilo: Vyskytla se neznámá chyba. Klikni na "Restart", abys restartoval materializátor.
    (Error at Updating last Part Image; ioError)

Hádám, něco v databázi obrázků. Prosím tedy o vyřešení. Díkes :)

6. Ještě k mému problému ,stále přetrvává + mi nejde načíst ani stránka , když chci napsat na podporu , ta mi hlásí že momentálně nejde zobrazit a hází error , takže nemohu ani napsat na podporu. Zkoušel jsem teď i z druhého notebooku , ale to samé.
    Nějaká rada tedy ohledně té brány + té podpory ??? Musím řešit zde , jelikož na podporu napsat nemohu , když mi to hází error....

int5 ( Globální evropa 2 )
    ID : 171346022

Last edited: Jan 25, 2020
  7. Ultron134

Ultron134 User

[​IMG]170711211 moje ID SEVR GLOBÁLNÍ EVROPA 2 dobrý den mam problem z branou EPSILON
    Vyskytla se neznámá chyba. Klikni na "Restart", abys restartoval materializátor.
    (Error at Updating Gate Image; ioError) už jsem skoušel vše a nic furt my to tam skace ostaní brany jsou ok

8. marek1910

marek1910 User

mam ten isty problem s branamy stalle ze error ked kliknem restart tak ma to znova da na restart a podpora nejde tiez
    Global Europa 3

9. Zafod

Zafod User

Zdá se, že je to všude. Nezbývá než vyčkat na opravu...

10. už to je od včera tento problém

11. *Firefox1*

*Firefox1* User

Pak máte broblém s fragmenty vyrobte cpu a zbavte se jich.
    Mám něco přes 1000 fragmentů a teď jsem v pohodě postavil Zetu.

12. firefox precitaj si cosinapisal :) sam sebe odporujes a to len v dvoch vetach :) a co maju fragmenty spolocne s GG ? na Skandinavii GG funguje normalne a na GE1 mi nezobrazi ziadnu branu takze?

13. *Firefox1*

*Firefox1* User

14. Fragmentama to není , já jsem GE2 , mám 0 fragmentů a Galaktické brány ani neotevřu , furt error. :)

15. (GRIBAR)

(GRIBAR) User

ja som na GE2 postavil 4 zety. Asi to nerobi kazdemu.

16. coroner

coroner User

GE1 nejde materializátor ani s fragmenty ani bez. Je to něco jiného.....

17. Přesně tak , někomu to jde normálně a někomu to nejde.

18. Karlosray

Karlosray User

stejny problem , nevim co stím delat zase novinka ve hře a chyba jako vždy ve hře

19. Nic se s tím dělat nedá , musí se čekat až to vyřeší. Akorát škoda slevy , kterou jsem si koupil na klikání bran a teď člověk nemůže nic...

20. -baghira2-

-baghira2- User

Id: 163407845 Server: GE2

Popis chyby/bugu: Preskokom portom sa zakaždým vymaže chat a zakaždým sa musí nalogovať do hry.

Kroky k vyvolaniu: Preskok portom z x2 na x3 alebo na x4. A takisto aj smerom späť z x4 a x3 na x2.
    Po 15:00h to práveže dnes okamžite začalo a nanovo, tak ako včera. Akurát, je to ešte horšie ako včera.

Riešenie: Okamžité nahlásenie na vyššie miesta, aby tento problém akútne riešili.
    Pretože sa to deje v každý jeden deň od spustenia eventu Protegitské peklo.

Kvôli tomu sa už pomaly, to ani nedá hrať.