Hlásenie problémov v hre 28.5.2016

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Korben, May 28, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Myslim ze nejde o problem v siti.Chyba je stejna u vice hracu.Navic internet me chodi opravdu stabilne nemluve o tom ze dalsi veci me nevypadavaji,nemam problem pri hrani jinych her a to i od BP,problem je jen u DO.

2. -morris73-

-morris73- User

Joe, jsem na tom úplně stejně, nachlup stejný problém. Sad to začnou brzy řešit...

3. Tak sem nainstaloval i Maxthon,promazal snad vse pomalu i Wokna a pri prvnim nahozeni DO pres Maxthon to zas zustalo vyset.Prohlizec na to asi taky nema vliv.

4. -morris73-

-morris73- User

Nemá, vyzkoušel jsem všechno co se dalo a je to pořád stejné. Zruším předplatné a na pár týdnů to zabalím...

5. ZDRAVYM CHCEM SA INFORMOVAT LODE DO ULOH VAM UZ PRIPISUJE ALEBO NIE LEBO MNE ZATIAL NEPRIPISUJE A NEVIEM OTOM ZEBY TO BOLO OPRAVENE DIKI ZA INFO

6. Logicky: když tobě to nepřipisuje, myslíš, že ostatním to bude fungovat? Ne. Musíš si holt počkat až to opraví. Nebo jestli staré úkoly rovnou nezruší a nedají nové úkoly na lodě (např. typu: sestřel 20 Venom). A "řvát" tady způsobem, že naschvál necháš zapnutý Caps Lock ti nepomůže. Akorát z toho bolí oči.

7. To by bolo supér keby dali nové úlohy. :)

8. Ja ta chapem vies ale uz nejak dlho to trva mohli by spravyt spat hangar jak bol, bol lepsi a rychlejsi niez ten novy a ulohi na lode fungovali ,potom zbytocne som kupoval lod som mohol len desing kupovat

9. |Oromë|

|Oromë| User

***Janci*** BP pracuje na probleme. Nieco aj spominali na streame, coskoro snad pride oprava. Nechcu aby hraci prisli o rozrobene ulohy, to je jeden z dovodov preco to trva tak dlho.

10. Pucikocour

Pucikocour User

Zdravím,
    mám technický dotaz - proskočím portem a na druhé straně není NIC! čili vrátit se nehrozí a mapa nebo spíš prostředí mapy na nic nereaguje. Lítat samozřejmě mohu, ale nic nevidím. Vypnu okno s mapou a znovu ho nahodím a je vše jak má. Začalo mi to dělat včera večer, teď ráno se mi to stalo již 2x a jelikož jsem přeinstalovat prohlížeč a děje se mi to stále, zajímá mne, zda se to děje jen mě nebo i někomu jinému. Jasně, problém může být mezi PC a v mém případě pelíškem, ale vyskytlo se to i u někoho jiného? Děkuji Pucikocour

11. TRIXT

TRIXT User

Pucikocour: S tímto problém jsem se setkal párkrát osobně a z TS vím, že občas potká i někoho jiného. Netuším, zda je problém v připojení nebo u BP, je těžko to posoudit.

12. Korbene, je to korejština a jsou to recepty na různé úpravy psa :D.

Sentiero likes this.
  13. Pucikocour

Pucikocour User

Teď jsem se s tím potkal při portu z 1-2 na 4-1. Hup a čistá, černá mapa. Vtipnéééé. Zkusil jsem přeinstalovat flash player, ale bez výsledku. Nemůžete se zeptat, zda to není problém u BP? jediná klika možná je, že když já nevidím nikoho, těžko vidí někdo mě, i když se mohu mýlit.
    Problém musí být ve hře. Zalogoval jsem, objevil se na 4-1, boxíky jsem viděl, neviděl jsem brány. Naskočilo nové připojení a pak bylo vše korektní.

Last edited: Jul 21, 2016
  14. Korben

Korben User

Pucikocour, Máme tu jednu tému, ktorej názov ťa musí do nej naviesť, ak máš problémy v hre. Prečo tam nevložíš svoje údaje?
    Potom je k nej aj diskusia, kde môžeš o svojom probléme diskutovať.
    Ohlašování technických problémů ve hře

Táto téma je už neaktuálna, jednalo sa o problémy v čase, ktorý je uvedený v nadpise.

Uzavreté, LOCK.

Thread Status:
Not open for further replies.