Hláška

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sentiero, 24/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sentiero

Sentiero User

Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat co znamená :
    Na tohoto pilota nemůžeš zaútočit, protože je až do ukončení výcviku pod plnou ochranou firmy.
    Jak ho jeho firma chrání, a proč a co je myšleno tím výcvikem?

2. Sid

Sid Guest

Tento hráč je nováček, který plní začátečnický úkol po založení účtu.

3. Sentiero

Sentiero User

Má lvl minimálně 5,od kolikátěho lvl nebo kdy mu ochrana skončí?

4. Sid

Sid Guest

Až dokončí onen speciální úkol. Budu muset najít chvilku času a opět si to projít od začátku, abych zjistil zda se nedá tohoto úkolu nějak zneužívat.

Jen pro ujasnění, kde a do koho jsi střílela? Nejednalo se náhodou o tvoji vlastní firmu?

5. Kubino

Kubino Guest

Môžeš si nájsť iné ciele ako začiatočníkov? :) Ak chceme aby táto hra neskončila, potrebujeme nováčikov, t.j. ak máš loď na zostrelenie iných lodí nechať tie maličké potvorky poletovať.

6. Sentiero

Sentiero User

Kubino:Ano můžu střílet jiné lodě ale BB potřebuji to úkolu.
    Neboj ti malí se chtějí tak moc vyrovnat těm silnějším,že většina z nich je na DO závislých takže s hraním jen tak nepřestanou ;)

Sid: Byla to cizí firma a ten hráč měl BB,proto jsem ho chtěla sestřelit do úkolu,takže jsem musela nechat siba co jsem střílela do spec. úkolu,ale počítala jsem s tím, že ho dostřelím jakmile sestřelím to BB ( 2-3 rány a je po BB).Jenže mě překvapila ta hláška,které jsem si hned nevšimla (jsem totiž myslela že je to lag,když mi nešlo střílet) no a mezitím mě toho siba BB sebralo.
    A to mě teda naštvalo,jsem zůstala bez siba a bez BB :D.No a proto se ptám co je zač ta hláška.

7. jaritko

jaritko User

Ja som som sa s tým už tiež párkrát stretol, no čo ma zaskočilo je, že som cca 2 dni dozadu stretol BB cudzej firmy na našej mape a tiež mi to vyhodilo túto hlášku. Ak majú ochranu na vlastnej mape je to OK, ale na nepriateľských by to platiť nemalo.

8. Side, nevím jak by toho chtěli hráči zneužívat, když takovýhle nováčči jsou silní jak vývar z fusekle :) Nedávno si takový nováček přiletěl na naše mapy a měl z toho hroznou prču že kolem něj krouží 7 lodí a on si vesele střílí naše NPCíčka :) Nicméně souhlasím s tím že ochrana by se měla vztahovat pouze na mapy vlastní firmy..

9. Kenny

Kenny User

On asi myslel, že kdyby ten úkol neplnil, tak by byl nezničitelný...

10. ale s tým by trebalo dačo urobiť ja som takých stretol už asi 3 tiež s BB

11. Logan

Logan User

123sander123 odstran alebo oprav si prosim ten podpis mas ho vlozeny cez nepovolenu stranku

12. netreba s tým robiť nič je to dobre urobene pre začiatočnikov ten hráč je chráneny len do lvl 7 potom je normalne zostrelitelný a je jedno či robil zakladne ulohy alebo nie aj tak sa tým len pripravuje o začiatočne prezanty ktore môže dostať na začiatok hry...

13. akú nepovolenú stránku mám ho všade na BP hrách a inde mi nik nič nepísal iba zrazu tu ? čo to

14. Kenny

Kenny User

Asi myslel že to máš dávat imagesack :D

15. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

16. Sentiero

Sentiero User

No příjde mi to docela blbý vůči ostatním.Když si BB lítá na cizích mapách a může si střílet co chce ,bez toho aniž by někdo mohl sestřelit jeho a ještě má z toho srandu,když bere jiným lodím před nosem boxíky.

Kdyby se tohle vztahovalo jen na mapy vlastní firmy tak to je v pohodě,ale takhle...

17. už by to malo byť v poriadku :)

18. Punisher

Sentiero - zial neda sa ich napadnut,len vyckat,ze spravia specialnu ulohu a bude mozne ich napadnut.Tiez mam do ulohy strielat slabsie lode,ale nemozem ich strielat bo vypise tuto hlasku.Netreba si ich proste vsimat,pokial ich nejde sundat.

19. Sentiero

Sentiero User

Punisher Ano bohužel je to tak. Nic s tím dělat nemůžeme.
    No budu se tedy řídit tvojí radou nebudu si jich všímat,uvidíme jestli to pomůže.Třeba se nebudu tolik rozčilovat :cool:

Díky všem za rozvedení debaty ;)

20. Punisher

Je to ochrana novacikov,kedze su pomerne lahka korist a este sa nevedia dobre orientovat v hre.

Zodpovedane,uzatvorene,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.