Hledám klan na CZ1 [MMO]

Diskuze na fóru 'Klany' zahájená uživatelem Hasicc, 16/3/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hasicc

Hasicc User

Ahoj, hledám klan, jsem zatím level 7, ale celkem rychle postupuji... :)

2. Drift1

Drift1 User

To je hezký ale rada:-server na kterým hraješ,jaký klan hledáš/kredity,lov,farmení apod./..dále je dobrý uvést jak dlouho hraješ,jak si aktivní/1 den v týdnu,4 hodin denně apod./..a hlavně jakou máš výbavu....to je trošku duležité aby měl náčelník některého klanu představu.

3. Zafod

Zafod User

Drift1 já server vidím v názvu tématu ;).

CZ1 [MMO]

-ŞĶİŁΞŖ-3- a Drift1 tohle ocenili.
  4. Drift1

Drift1 User

Já to bral všeobecně...tady je výhoda že mu to zabere pár vteřin,u B.P. vyjmenovat všechny servery zabere tak rok.:D:D
    EDIT-Pane vrchnííí,on na mne křičí...nekřičí vašnosto jen poukazuje na vaši blbost...:D

5. Ja som s brato založil nový klan, zatial sme tam iba 2, ale môžeš ísť k nám... bude s toho po čase kamarátska partia ludí.... ale AKTIVITA je základ

Nick Klanu: Pracanti z MMO
    napíš prihlášku a možno ťa zobereme, podrobnosti v popise klanu

6. Europa Vychod server česko nabizi hračom čo hladaju dubru spoločnost pridanie se do klanu (SN)-Spojene-Narody nezaleží aká ste rasa firma my sme jedno ide hlavne o zabavu a spolupraci ps Lucka,bereme každeho kto je slušny a ma čest