Hodnost

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem timoti123, 12/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. timoti123

timoti123 User

Zdravím,mám problém se získáním další hodnosti.Jsem Kapitán-začátečník a mám 154 801 RB,a na Kapitána jsem měl mít 158 563 Rb,ale zase se mi to zvýšilo na 170 453 (jsem aktivní,nestřílím vlastní hráče) čím to bude? Děkuji za odpovědi :)

2. PaiMei

PaiMei User

To bude asi tím, že i hráči, co jsou před tebou získávají rank body stejně jako ty. Rank se neustále mění, hlavně směrem nahoru :).

3. timoti123

timoti123 User

Super díky,jak se nejlíp získávají ranky,asi z bran že? Alfa,Beta,Gama?

4. Foяmi

Foяmi User

Za střílení hráčů a čest také přidá hodně.

5. PaiMei

PaiMei User

Tak hlavně z bran, kdy když použiješ boostery, formaci, design, profil pilota a třeba i stanice, můžeš si přijít na zajímavá čísla. Nejvíc ranku je z kronosu, ale tu neděláš každý den, takže alfa, beta a gamma je základ, dají se při chytrém klikání stavět prakticky pořád dokola, zvlášť když využiješ nějaké té slevy na ee.
    Ještě dost cti dává kappa, ale u té je nevýhoda v nákladnosti na postavení a odměny z ní, je to drahá brána.

Jak píše Formi, střílet hráče = ranky, je v tom jedna nevýhoda, není moc co střílet :).

6. |Oromë|

|Oromë| User

PaiMei Ak nema hrac spojenectva, tak rozhodne je co strielat. Nie je problem zostrelit aj 200 lodi denne. A to hovorim o prazdnejsich serveroch. Napr. na GE1 aj cez 500 lodi.

Ostatne ak chce niekto rank, automaticky sa musi zamerat na cest. Cest posobi na hodnost najviac a cez nu sa da docela lahko dostat aj na plukovnika. Cize treba mat vsetky bonusy na cest co hra poskytuje, profil 25%, dizajny, boostre 20% + 50% akciovy booster, veteran formaciu. Ked uz vsetko toto mam, staci dookola tocit A,B,C, za ziskane x4 lovit lodky a ranky budu stupat bleskovym tempom. :)

7. PaiMei

PaiMei User

|Oromë| mě to vysvětlovat nemusíš, když se podíváš na můj účet, uvidíš, že já vím, jak získat čest :).

Myslel jsem to tak, že je mnohem lehčí točit brány než získávat čest z hráčů. Jsou chvíle, kdy lítám třeba dvě hodiny v kuse a najdu tak 20 lodí, protože prostě na mapách nikdo není. Za tu dobu udělám alfu, betu a gammu. Rozdíl v získané cti je očividný.
    Osobně bych radši střílel lodě, ale realita je jinde.
    Ohledně spojenectví máš pravdu, proto je u nás v klanu skoro nemáme.

8. |Oromë|

|Oromë| User

PaiMei Tak urcite, suhlasim, na rank je dobra jednoznacne cest z bran.

Mimochodom, chce to lietat na spravnych mapach. x-6, paladko, pvp boxy, tam vzdy niekto je. :)

PaiMei tohle ocenil(a).
  9. timoti123

timoti123 User

Super dostal jsem super rady.Já moc hráče nestřílím,rank body z npc mám 130 000,ukolu na střílení hráče jich mám plno.Děkuji všem,můžete zavřít.

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovězeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.