Hodnost

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem _WatterR_, 28/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. _WatterR_

_WatterR_ User

Čau, teď jsem kapitán-začátečník a už jsem byl i kapitán a teď budu za chvíli Šéf-důstojník. Mam 59.304 bodů. A to fakt nechápu... Co mam dělat abych byl zase kapitán?

2. Korben

Korben User

Hrať, strieľať , plniť úlohy , robiť brány,
    Hrať, strieľať , plniť úlohy , robiť brány a tak stále dookola zbierať body. :)

3. _WatterR_

_WatterR_ User

přesně tohle dělám ale počet bodů na Kapitána se každý den zvyšuje ... Proč?

4. Pretoze ostatni tych bodov nazbieraju viac ako ty.

5. TRIXT

TRIXT User

_WatterR_: Protože nejen že ostatní hráči také hrají, ale ovlivňují to hodně i přestupy mezi firmami, popřípadě pokud střílíš spřátelené lodě nebo sbíráš obsazené boxíky, tak odečet tvé cti. Např. pokud hraješ na CZ1, zde se momentálně přesouvají celé klany.

6. _WatterR_

_WatterR_ User

já dostávám - body pouze za zničení. Už skáču radostí že budu Šéf- důstojník :(

7. Kristo

Kristo User

Hodnost Ti nic nepřidá, takže bych se zaměřil spíš na získávání bodu BZ a Cti a vylepšování tvé lodi

8. Korben

Korben User

Nečuduj sa , rok a pol máš účet a len level 16. Sú hráči čo ten level majú za pár týždňov , prípadne mesiacov.

9. _WatterR_

_WatterR_ User

protože já hraju asi jednou za měsíc nebo za týden...

10. Korben

Korben User

No vidíš, tak že sa nečuduj. V tomto prípade na hodnosť nemôžeš pozerať. Ja mám tiež malú hodnosť a je to to posledné čo ma trápi.

11. Jupiter33

Jupiter33 User

pokud hraješ jednou za týden tak je jasné že budešmít mín bodů kdybys hrál každý den nestalo by se to

12. _WatterR_

_WatterR_ User

Kdyby se to aspoň neměnilo kdyby např. na kapitána bylo 50.000 rb a to by se měnilo pouze když hráč ničí stejnou firmu apod... protože mi zbývá 13 500 000 bz aby jsem měl 17. lvl a jsem šéf-důstojník xD trošku divné ne? s stejnou firmu neničím atd... mam jen mínusy za to že mě někdo zničí!

13. 123812

123812 User

Já mám otázku.. předevčírem jsem měl na novou hodnost 240k bodů.. odešel jeden z nejlepších hráčů mé firmy.. a další den se to zvedlo na 292k .. nemělo by se to náhodou snížit ?

14. Jupiter33

Jupiter33 User

_WatterR_ a korád je škoda já se snažím získávám čest a stejně vyšší hodnost nemám:(

15. *pursuer*

*pursuer* User

Preco vam tak ide o hodnost,ked nemate vdaka nej ziadne vyhody? Skor by som povedal,ze cim nizsia hodnost,tym vas moze lovec viac podcenit a mate vyssiu pravdepodobnost ujst ;)

16. |Oromë|

|Oromë| User

*pursuer* Mna vzdy hodnost bavila, je to taka odmena v hre a ked je niekto full, tak hra uz len na rebricek a hodnost. :)

Dnes sa hodnost dostala do faze, ked je neobjektivna a neferova voci poctivym hracom, bohuzial stalo sa a snad sa to jedneho dna zmeni.

17. *pursuer*

*pursuer* User

|Oromë| - len hraci,co sa tu stazuju na tu hodnost ani zdaleka nemaju full vybavu,ci splnene ulohy.Ja osobne mam full vybavu,ale nemam vsetky ulohy porobene a je otazne,ci ich niekto uz ma vobec splnene uplne vsetky,aby si mohol povedat,ze ide uz len na hodnost :) Este pripadne z kapitana na majora sa dostat,ze je zmena ikonky z paliciek kapitana na majora,ci z majora na plukovnika je zmena ta hviezda.Nuz kto chce,nech kludne ide na hodnost,mozno raz aj ta bude cosi viac znamenat a bude nejaka vyhoda vdaka nej,kto vie.

18. TRIXT

TRIXT User

123812: To, že odejde jeden silný hráč posune samozřejmě ostatní piloty o jednu pozici výše a požadované RB jdou dolů. Když však současně přijdou dva noví hráči byť slabší než ten co odešel, ale silnější než ty, půjdou RB nahoru. O kolik půjdou nahoru, to záleží jen na rozdílu RB mezi nejslabším a druhým nejslabším hráčem s hodností, která je nad tvojí. Těžko odhadneš co se přesně stalo.

19. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.