Hraní s bráchem

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem KLUC94, 12/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. KLUC94

KLUC94 User

Zdravím, měl bych takovej dotaz.

Jak sem vyčetl z pravidel tak já i brácha můžeme hrát na stejným serveru v případě, že si nebudeme nijak pomáhat.

Mám ale kamaráda který mi občas pomáhá ( je evidentně silnější) a říkal že by pomáhal i bráchovi.

A teď k otázce:
    Když budeme ve skupině všichni 3 bude to bráno jako bychom si pomáhali navzájem s bratrem ? ( i když je ten 3. hráč evidentně silnější a byl by aktivní - tzn nebyl by jen "spojka"). Bude se to třeba lišit když bychom stříleli to co potřebuje pouze bratr do úkolu nebo kdybychom měli úkol na to samé, popř. stříleli na vydělávání.

2. golimen

golimen User

můžete být klidně všichni 3 ve skupině a střílet NPC do úkolu,ale nesmíte se navzájem sestřelovat do úkolu

3. KLUC94

KLUC94 User

A když budem jen 2 ? nevím jak přesně si topravidlo vyložit

Ve hře DarkOrbit je v zásadě povoleno provozovat více účtů na jednom serveru za předpokladu, že mezi těmito účty nedochází k žádné interakci. V případě porušení pravidel mohou být zablokovány všechny dotčené účty.

4. golimen

golimen User

Můžete spolu střílet NPC,lovit,ničit stanice atd. ale nesmíte se navzájem sestřelovat(např. bratr se bude pořád opravovat na stejném místě a ty ho budeš pořád sestřelovat) jinak vás ve skup může být klidně 8 :)

5. Kubino

Kubino Guest

Ešte nejaké otázky?

6. TRIXT

TRIXT User

KLUC94: Jde o to, že ty účty nesmí provozovat jeden uživatel. Pokud na jednom účtu hraješ ty a na druhém bratr, není to v rozporu s pravidly. Pokud by jsi za oba lítal např. jen ty, bylo by to v rozporu s pravidly a mohl by jsi dostat trrest.

7. KLUC94

KLUC94 User

Díky všem, nemám dalších otázek :)

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.