Chyby Ice-meteroid se nepřičetl

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Foяmi, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Foяmi

Foяmi User

Dobrý den,
    Znovu se mi přihodilo, že jsem sestřelil Iceho, ale nepřičetla se mi žádná odměna ani nemám záznam v denníku o sestřelu.
    Stalo se mi to už minulou akci při zničení jednoho Iceho, psal jsem na podporu, ale jelikož není ten záznam v denníku, tak nedokázali pomoct.
    Jde tuto chybu nějak opravit, aby se odměna neztratila? (nezničil jsem ho za pomoci kamikaze)

server:CZ3
    [​IMG] 85946933

2. *pursuer*

*pursuer* User

Pokial ti ani podpora nedokazala pomoct,tak ani tu na fore ti nik nepomoze..Mohla sa stat anomalia,ale pokial sa to stane raz za cas,tak sa cez to treba proste preniest.Je to online hra,take veci sa z casu na cas stanu.

3. Foяmi

Foяmi User

Mě to tedy uškodilo nejmíň jak mohlo, ale když se to stane nějakému slabému hráči, který se s Icem trápí několik minut a má štěstí že ho nikdo nesestřelí, tak ho to od hry může odrazovat.

4. RobPol

RobPol User

Nevím nevím, no hráč co dá iceho sám, tak na tom bude s výbavou dobře, jelikož Ice docela dobře kope, a nějaký slabý hráč si iceho sám nedá :D
    Ale je pravda, BP by se na přidělování odměny za sestřel Iceho měla podívat.

5. |Oromë|

|Oromë| User

Foяmi O problemu sa vie, uz sa to tu riesilo a testovalo. Podla testov sa odmena pripise, akurat nieje ziadny zaznam v bilancii a v denniku.

Takze si si isty, ze ti to odmenu nedalo? Pretoze podla testov sa to len nezaznamena do dennika.

6. Foяmi

Foяmi User

Jsem si jistý, že mi to odměnu nedalo. Koukal jsem při obouch sestřelech, kdy se mi to stalo na Uridium v kartě pilota a Uridium zůstalo na stejné hodnotě jako před sestřelem.

7. |Oromë|

|Oromë| User

Foяmi Podobny problem bol na CZ2, tam sa odmena pripisovala, chybal len zaznam.

Podpora ti moc nepomoze, ak neexistuje zaznam, nemaju co overit. Mohla to byt jednorazova chyba pri meteoroch, no ajtak to pozorne sleduj a ak by sa to kdekolvek opakovalo napis sem.

8. Foяmi

Foяmi User

To jsem tu už četl, že se nezapsal záznam.
    Ovšem mě se toto přihodilo již po druhé, posledně to bylo při minulé akci na Ice-meteroidy.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.