Ignoracia od podpory

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem viking171, 14/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. viking171

viking171 User

Prosim vas ake su dalsie kroky, ked ma total ignoruje podpora? Predtym ked som nieco s nimi riesil, odpisali hned, no akonahle chcem riesit rozdiel medzi cenou za urkov Happy hou a sumou, ktora mi realne odisla z uctu, nereaguju ani na treti mail. Rozdiel je tam 7e. Cena v akcii bola okolo 18e, no realne mi z uctu odislo 25e. Asi sa im to riesit nechce, no som odhodlany im to nedarovat. Ked takto odrbu sto, alebo tisic ludi, to uz je pekna sumicka... Je to ale spinavost!

2. viking171

viking171 User

Kde inde sa da este s takouto reklamaciou obratit? Maju nejakych nadriadenych, alebo nieco take?

3. Tím, že budeš posílat stejné maily opakovaně dosáhneš jedině toho, že tě dají na černou listinu a už se s tebou opravdu nebudou bavit. Stačí poslat jeden a pak musíš počkat. BTW - psal jsi na platební podporu?

Tohle BP opravdu nemá zapotřebí.

4. Belgam

Belgam Guest

ticket 2016030737017045 = pozadano o vypis z banky. Ignorace hrace, zadna odpoved. 07/03/2016 21:17
    ticket 2016031137003211 = upozorneni at hrac vse resi v jednom ticketu 11/03/2016 10:16
    ticket 2016031337007188 = upozorneni at hrac vse resi v jednom ticketu 13/03/2016 13:23

Tady je jen jedna ignorace a to ze strany hrace, byl si pozadan o zaslani vypisu a od te doby si zalozil dalsi tickety. Pokud ti tickety spadaji do slozky spam, tak budou tam.

5. viking171

viking171 User

bol som poziadany o zaslanie vypisu? a to akou formou, mailom mi nic neprislo. keby ano, verte mi, ze dalsie maily by som im urcite neposielal, ale rovno by som poslal vypis a hototo. jedine, o co mi ide, je vyriesit to, nic viac. ale kedze ziadna odpoved, tak uz si clovek zacina mysliet vselico...

6. Belgam

Belgam Guest

Ja jsem ti napsal i casy, kdy ti byla zaslana odpoved. Nekoukas na jiny email?

7. viking171

viking171 User

presiel som si maily znova a na ticket 2016030737017045 ziadna reakcia, urcite by som si to vsimol, keby mi pride odpoved s poziadavkou o zaslanie vypisu. ide mi o vyriesenie problemu a nie zahlcovanie podpory dalsimi a dalsimi spravami so ziadostou o stanovisko...

urcite nepozeram na iny mail, komunikoval som s nimi iba cez tento jeden, mam na nom vsetky ostatne maily, ktore mi kedy poslali...

a vobec, ako sa im da odpovedat v rovnakom tickete? ked som odpovedal na spravu od podpory, prislo mi len upozornenie, ze sprava bola zamietnuta a ze toto je pocitacom generovana sprava...

toto je jeden z dvoch ticketov zo 7.3. ktore mi prisli:

07.03.2016 15:06
    Děkujeme za tvůj dotaz. Na základě tvých informací jsme nenašli žádnou objednávku ani žádný pokus o objednávku. Prověř prosím ještě jednou své údaje a pošli nám případně nový dotaz.
    Tvůj ticket byl uzavřen.

Na ten druhy sa vobec neda prihlasit

Naposledy upraveno moderátorem: 14/3/16
  8. Belgam

Belgam Guest

Nepis posty pod sebe , ale pouzij tlacitko upravit, kdyz jeste chces neco napsat.
    Jinak jeste jednou koukni zda ti neprisla odpoved.

9. viking171

viking171 User

Tlacitko upravit? Odpisujem cez tlacitko Odpovedat...

V tych mailoch myslim, nie tu

Naposledy upraveno moderátorem: 14/3/16
  10. Korben

Korben User

viking171, Prečo píšeš viac príspevkov pod seba? Ak chceš niečo dopísať, tak máš možnosť svoj príspevok upraviť. Prečítaj si ako sa má prispievať na fórum.

11. Skate

Skate User

Neprisli ti e-mailu do Spamu? Mne tak prijdu od BP.

12. poradim ti nikdy nic nedavej pres bankovni ucty ale bez na benzinku a pozadej at ti daj tiket na castku kterou jim das v hotovejch a doma si ten ticket rozbalis a natukas si to znej do pokladny a muzes si koupit co cches a nikdy ti nikdo nebo neco nemze vzit navic

13. Raziel

Raziel Guest

Doplním, že tento problém byl vyřešen ke spokojenosti zákazníka. Co se týká plateb ze Slovenska, mělo by již být vše v pořádku. Žádné takové problémy jsme již neevidovali.

14. Korben

Korben User

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.