Podpora Informace k náboru moderátorů

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Koudy-OP, Feb 24, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Koudy-OP

Koudy-OP User

Zdravím,

měl bych jeden dotaz ohledně náboru, který právě, podle vyskakovacího okna na "Hlavní stránce", probíhá. Je někde napsaná informace, dokdy tento nábor bude probíhat? Nebo nábor probíhá během roku neustále?

Chtěl bych tuto informaci znát, protože pokud bych se rozhodl podat žádost, chtěl bych vědět, dokdy můžu nebo mám šanci počítat s vyjádřením rozhodnutí.

2. Korben

Korben User

Vždy ak je potreba moderátorov, no záujemca si môže podať žiadosť celoročne.

3. Koudy-OP

Koudy-OP User

Dobře, děkuji.

A co se týče druhého dotazu, že kdy budu informován o jejich verdiktu.. řeší to stylem, že buď to při zájmu reagují kdykoliv bez ohledu na to, za jakou dobu a při nezájmu vůbec nebo je nějaká stanovená doba, dokdy se mi zpětně ozvou?

4. Korben

Korben User

Po napísaní na podporu, by si mal dostať odpoveď skoro okamžite. Pre odpoveď z podpory platí 48 hodín.

5. K-A-R-E-L

K-A-R-E-L User

A šlo by to nějak trvaleji vypnout aby to stále nevyskakovalo?

6. Korben

Korben User

Nie neišlo, vypne sa to keď nábor skončí.

7. Plaptík

Plaptík User

Do 48 hodin by ti mal prísť verdikt e-mailom ak sa nemýlim, aj ak je odpoveď nie. :)
    Čo myslíš ty nevyskakovalo?

8. Koudy-OP

Koudy-OP User

Takže jestliže mi po 4 dnech nepřišly žádné reakce od posledního mailu, kde bylo napsáno, že v případě zájmu mě budou kontaktovat, mám se tedy obrátit na podporu, jestliže chci získat odpověď co nejdřív. Chápu správně?

Plaptík myslí to vyskakovací okno na "Hlavní stránce". Vypne se, jakmile nábor skončí, takže ten daný hráč bude muset tohle nějakou chvilku vydržet.

9. Belgam

Belgam Guest

Chapes to ted uz spatne, ted uz jenom cekas zda te prijmou. A to nemusi byt odpoved do 48 hodin. Byl jsi zrejme zahrnut do rad uchazecu, kteri cekaji az se treba uvolni misto. V pripade ze by o Tebe nebyl zajem, tak to by Ti uz davno napsali, misto toho co Ti prislo.

Koudy-OP likes this.
  10. Promiňte za OT. Mám věk i vzdělání, znalost hry, i fóra. Nemám na to nervy. Tak se nezlobte :D.
    Jen je mi divné, že po přijetí tolika nových členů týmu, sháníte nové..?

11. Belgam

Belgam Guest

To se jen domnivas ze je jich dost. Musis pocitat ze treba i nekteri marodi a herni chat je hodne velky. A vzdy je lepsi mit nekoho v zaloze nez potom zjistis ze treba na chatu nebude nikdo.

12. Koudy-OP

Koudy-OP User

Díky za upřesnění, Belgame. Zároveň jsi mě i v podstatě potěšil, protože z jejich strany to vyznělo všelijak. :)

Vtom případě můžete lock, odpověď již znám.

13. Korben

Korben User

Nervy sú to hlavné, čo tu mnoho krát potrebuješ. :D

Na žiadosť autora uzavreté.

Lock.

14. Gahan

Gahan Guest

Také můsíš brát v potaz že nejsi jediný kdo o tuto pozici má zájem a samozřejmě je to něco jako výběrové řízení . A né všichni se do týmu dostanou . Jinak já osobně čekal několik měsíců na odpověd že ano :D .

Koudy-OP likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.