IP Chatban

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Big~Storm, 23/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Big~Storm

Big~Storm User

Chcel by som sa spýtať či tento IP ban na chat je len na 1 PC v sieti alebo na všetky?

2. Dwarf

Dwarf User

IP ban je postavený na tvoje IP adrese keby si to nejak chcel srušiť musíš si zmeniť IP adresu.
    Takže odpoveď je že na všetký.

3. Big~Storm

Big~Storm User

skúšal som hrať na tablete a tam mi chat išiel na tej istej sieti ako to je možné? :confused: a na notebooku mi nejde

4. Dwarf

Dwarf User

chat ban ja myslel že si dostal ban na učet nevadi ale myslím si že taplety maju svojú IP adresu

5. Dwarf - Nepleť spoluhráčům hlavu. I na chat se dává IP ban. Ten opravdu znefunkční chat na každám zařízení, připojeném z dané adresy. Pokud na 1 zařízení jde a na 2 ne, pak še buď nejedná o IP ban a chyba je jinde, nebo se tablet připojuje přes jinou síť - cizí Wifi, mobil...
    Teoreticky bys ještě mohl mít od providera přiděleny 2 IP adresy, ale za to se platí a asi to málokdo využívá.

6. Big~Storm

Big~Storm User

v chate mi píše toto: Systém: Authorization failed!
    tak to je asi IP ban a tablet je pripojený na tú istú wi-fi

7. Ano, to je IP ban. S tou stejnou wifi jseš si 100% jistý?

8. Big~Storm

Big~Storm User

áno teraz som to skúšal rovnaká wi-fi

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

10. No v tom případě netuším, jak je to možné. Snad tu odpoví někdo fundovanější.

EDIT: a vida, už je tady :)

11. Big~Storm

Big~Storm User

asi 1-2 týždne a to s tým CCleanerom som spravil hneď a nič ale skúsim to ešte raz

Edit: CCleanerom všetko premazané a stále je to tam...

Naposledy upraveno: 23/8/15
  12. Korben

Korben User

IP ban, je ban na IP adresu a teda na všetky zariadenia ktoré sa k danej IP adrese pripoja. Aký operačný systém máš na PC ? Jedná sa o PC , alebo o notebook ?

Little_Tali tohle ocenil(a).
  13. Big~Storm

Big~Storm User

notebook win 10

14. Korben

Korben User

V tom prípade skús ten notebook na inej IP adrese.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  15. Big~Storm

Big~Storm User

skúsil som to cez mobilný internet a tam to išlo

16. Ja to mám podobne ako tu píšete na pc mi chat nejde a na inom zariadení tablet,notebook,mobil na tej istej ip ide skusal som aj reinstall celeho os formatovanie diskov aktualizacia flash,javy nic nepomohlo. sú len 2 možnosti zvyknút si čo je môj prípad alebo zmena ip adresy.

17. Big~Storm

Big~Storm User

Skúšal som to aj na staršom PC a tam to tiež nejde a asi to už ani nepôjde ďakujem za rady môžete lock.

18. Big~Storm je to lepšie bez chatu uvidíš :)

19. Dwarf

Dwarf User

su aj iné možnostý komunikacie než chat

20. =Marvin=

=Marvin= Guest

Ještě mne napadá jedna věc, když píšete že na tabletech a mobilech vám chat jde. Nepoužíváte na nich náhodou prohlížeč Puffin, či podobné, které fungují na základě cloud computingu? S těmito prohlížeči přistupujete na internet přes jejich cloudové servery, a vím že díky tomu dokáže třeba právě Puffin obejít v síti proxy, a teoreticky by tak mohl jít obejít i IP ban..

Každopádně k IP banu platí text který vždy vkládáme, jediná možnost jak se jej zbavit je změna IP adresy.