Iris nebo LF3

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Gordon3k, 7/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Gordon3k

Gordon3k User

Dobrý den,

mám menší otázku na kterou jsem se ptal přímo ve hře, ale nikdo mi neodpověděl.
    Chtěl bych se teda zeptat co koupit, jestli Iris nebo LF3.
    Děkuji.

2. *SATKO*

*SATKO* User

Takže môj názor je - LF3-je útok , Iris je útok aj obrana,ktorá sa zvyšuje počtom upgradov Irisu.Je to na tebe v každom prípade by som budoval obranu ako prvú t.z. Iris na max. level do neho gen.štítov tie najlepšie .

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Gordon3k asi takto, letoun je ti na nic, pokud nemáš výbavu kterou bys do něj vložil. Na začátek úplně stačí kreditové letouny, teprve až ti začne přebývat výbava, se vyplatí nahrazovat je postupně Irisy.
    Pokud máš stále v lodi či v letounech prázdná místa, doporučil bych ti raději lf3. Naopak pokud už nemáš výbavu (lf2, lf3, štíty) kam dávat, pak je dobré letoun nahradit, případně pokud nemáš všechny letouny, dokoupit nový.

4. Gordon3k

Gordon3k User

Citace smazaná.
    Z tvého příspěvku jsem došel k tomu, že si koupím lf3.
    Vyřešeno, můžeš lock.

Naposledy upraveno moderátorem: 7/6/15
  5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Gordon3k ještě poprosím necituj předcházející příspěvky, je jasné na co reaguješ.
    Zodpovězeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.