JACKPOT-EUR z baxíků

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem JIR-com, 10/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. JIR-com

JIR-com User

Zdravím rád bych se zeptal tuto hru hraji dlouho a zatím sem do hry investoval 0 kč a nedávno sem si všiml věc která mě dostala. NA ÚČTU MÁM SKORO 100 EURO. Moje otázka zní dá se to vyměnit za U nebo to nijak nevyužiji ? předem dík JIR-com

2. »vojta«

»vojta« User

jackpot euro můžeš vyhrát v Jackpot Aréně - výherce dostane svá jackpot-eura v reálných penězích, jinak ti je zcela k ničemu.

3. JIR-com

JIR-com User

»vojta« tak že jeto lidově řečeno a zcenzurováno na houbičky

4. »vojta«

»vojta« User

pokud nejsi plně elitní, tak to je přesně jak jsi řekl - na houbičky

5. Altlantis

Altlantis User

Kluci nestačí být jen plně elitní. Hlavně hráč musí mít dobrou taktiku boje a taky často i štěstí.Výbava pomůže ale o vítězství nerozhoduje

»vojta« tohle ocenil(a).
  6. PaiMei

PaiMei User

Důležité je dodat, že aby jsi mohl vůbec do Jackpot Areny, musí ti být minimálně 18 let.
    Já se třeba osobně do ní asi nikdy nepodívám, protože je v době, kdy se věnuji dětem a rodině, což je mnohem náročnější než nějaká aréna :).

Jupiter33 a Selendix tohle ocenili.
  7. Jupiter33

Jupiter33 User

8. 123812

123812 User

Plně elitní být musíš každopádně :D No a pak velkou roli hraje taktika, rychlost naklikávaní po EMP pulzu .. přepínaní schopností peta atd je toho spousta :) a mít dost x4 a RSB :D

9. Kubino

Kubino Guest

Má autor ešte nejaké otázky?

Btw. ja tam mám 2900€ škoda že to nie je ako by chcel autor :( :( :) to sú dve výplaty.

10. Jupiter33

Jupiter33 User

11. Korben

Korben User

To každý tretí príspevok sem budeš dávať odkaz ? o_O

12. Jupiter33

Jupiter33 User

korben jen tamte nefungoval tak jsem tam dal fungující(omlouvám se za OT)

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

Jupiter33 a to je tak tezke kliknout na tlacitko Upravit a vlozit spravny odkaz? Nebo to mam chapat tak ze radeji budes spamovat temata, a podle toho se pote ridit? o_O

14. =Marvin=

=Marvin= Guest

OT smazane, Jupiter33 tlacitko Upravit ma pod svym postem kazdy. Link ti nefunguje proto ze do nej nevkladas funkcni odkaz, musis vlozit URL odkaz stranky na kterou odkazujes. Zkus si o tom neco najit na internetu. Jinak na otazky ohledne prace s forem uz tema je v diskuznim koutku.

Dale autor tematu se uz neozval, povazuji za zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.