Jackpot

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ßłąċĸŞĦĘĘP●ChatBan™, 30/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. K čemu mi tedy je to, když dosáhnu sbíráním 10 000€? To je jenom efekt aby to zabíralo boxy? Nebo se to vyplatí až dosáhnu 10 000€?

Naposledy upraveno: 30/4/15
  2. *SATKO*

*SATKO* User

Prečitaj si abecedný zoznam témat -Popisy/glosár -Pravidlá pre Jackpot arénu.Je to pod pismenom -J-
    Inak ak dosiahneš JackPot 10 000€ môžeš on hrať v arene a musiš vyhrať.Ak nepôjdeš do areny
    ta suma ostava nastalo zobrazená a už sa nemení-z bonusových boxov na mape však aj nadalej dostavaš €

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

ßłąċĸŞĦĘĘP●ChatBan™ odpoved od *SATKO* je spravna, osobne nemam vice co dodat.
    Mas jeste nejakou otazku k tematu?

4. Nepochopili jste mě :) ptal jsem se, zda se těch 10 000€ vyplácí v Kč, i když to dosáhnu na boxech (Ne v JPA)

Nebo jak to prostě funguje? Neptám se na arénu, ale na samotný Jackpot, který se dá získat z boxů.
    Někde jsem slyšel, že se to vyplácí normálně na kartu. Ale že by DO rozdávalo 250 000Kč se mi nezdá..

Tak bych to chtěl nějak vysvětlit :) Děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 30/4/15
  5. |Oromë|

|Oromë| User

ßłąċĸŞĦĘĘP●ChatBan™ Netvor multiposty, nabuduce pouzi tlacitko upravit(mas ho na spodu kazdeho prispevku).

Co chces dosiahnut na Boxoch? Z boxoch sa zbieraju jackpot-eura, ktore sa vyplacaju jedine v pripade vitazstva v JPA, inak sa peniaze nedaju ziskat.

6. *SATKO*

*SATKO* User

Keby aj bolo vyplatenie v €,je to problem zameniť na Kč?Alebo čo sa vlastne pýtaš ?

7. změnil jsem to, ale nikdo nic:

K čemu mi tedy je to, když dosáhnu sbíráním 10 000€? To je jenom efekt aby to zabíralo boxy? Nebo se to vyplatí až dosáhnu 10 000€?

8. Kubino

Kubino Guest

To čo si počul sú pekné bludy.

Jackpot euro sa dá zbierať z boxov a slúži ako odmena v prípade výhry JPA (jackpot aréna), na nič iné nie je. Ak sa zapojíš do JPA a vyhráš, vyplatia ti toľko, koľko máš nazbierané, ak máš 2800 tak 2800 €, ak 10 000 tak 10 000 € - takže sa oplatí ísť do JPA s maximálnym množstvom.

Ak do JPA ale nepôjdeš alebo ju nevyhráš je to len čísielko na monitore a zaberá to odmenu v boxoch ako píšeš.

Ešte niečo nejasné?

*SATKO* tohle ocenil(a).
  9. A výhra znamená, že vyhraju celou JPA ne?

10. 123812

123812 User

Ano

11. *SATKO*

*SATKO* User

výhra znamená, že ostaneš posledný zo všetkých prihlasených a teda ich aj porazíš

12. |Oromë|

|Oromë| User

13. Kubino

Kubino Guest

Považujem za zodpovedané.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.