Jak progresovat ve hře v roce 2026.

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem tataras, 1/4/26 v(e) 4:36 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Tags:
  1. tataras

tataras User

Ahoj, mam otázku snad mi na ni dokáže někdo odpovědět.
    Momentálně jsem zasekly v progresu hry, jelikož "stovkové mise" mam hotové. Jsem zasekly na Black Light (dále jen BL) misích konkrétně na misi kde musim zabít 10 Behemondu, jelikož májí nejmenované TOP klany na serveru GE2 24/7 puštěné vlaky na BL mapach tak ten ukol je nemožne splnit. A když nejdou dělat mise co jineho bych měl tedy dělat ?
    Ano, mohl bych farmit uridium na mapach kde ty vlaky nemaji ale k čemu mi budou miliony uridia když je nemužu využit na progres respektive na upgrady když nemohu farmit potřebne zdroje k těm upgradum jak jsem vyšše uvedl z duvodu nehratelných BL map, protože oni je nemaji jen na Behemodnech ale i na Inovcích. (a neni to problem jen GE2 serveru ale všech. proto ani nema cenu jit hrat na jiny server)
    Takže jediny "důvod" proč nadále hrát je dělani dennich misi ktere zaberou cca 1 hodinu denně.
    Ja řešite Vy ostatni tento svízel ? Pokud tedy pravidelně nenavštěvujete sekci paymantu.
    Třeba mi zde nějaky Admin/moderátor fora odpoví ale i ostatni uživatele, prosim jen o validni odpovědi a ne typu "plač viac".
    Hezky zbytek dne