Jak rychle na LVL ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem MyskaJerry, 8/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MyskaJerry

MyskaJerry User

Čuss lidi mam takovou otázku poradíte mě prosím jak nejrychleji udělat lvl 19 (jsem 17) mam Boost na BZK 50% na 4 dny tak toho chci nějak využít můžete mě prosím napsat pár tipu ? jak rychle expit ? děkuju všem co odepiší :) :)

2. StalkerSvK

StalkerSvK User

Daj si misie na najlepšie BS body.Ak nemáš problém dosiahnuť za deň lvl 18 tak 19 dáš hravo.Ak dosiahneš potom 18 level odomknú sa dalšie misie a rob tam kde to je málo obtiažne na čas a zároven máš vela BS ;)

Naposledy upraveno: 8/11/15
  3. PaiMei

PaiMei User

Tak odpověď je jednoduchá. Vezmi si úkoly, na kterých je co nejvyšší odměna v BZ a zároveň se dají rychle udělat. Takže žádné typu 500 veg apod. Jinak dobré je vzít si na úkoly, nebo alespoň před dokončením patřičný design, který ti dá dalších 10%, potom formaci, a určitě se vyplatí vydražit booster na bz a pokud ti nebude líto uridia, tak koupit i distribuční.
    Jak píše Stalker, jakmile dosáhneš levelu 18, máš nové mise.

4. VEM si úkoly s nejvetšími počty bz-zkušenosti a dej si desing na bz a pokud nebudeš mít už úkoly, dělej npc za ktere je nejvíc bz
    nejlépe bez skupiny..

5. -xghost-

-xghost- User

Nebo ještě lépe se skupinou hráčů, kteří mají nízký level ale vysokou výbavu - tedy $$ hráčů. Co si pamatuji, tak odměna se rozděluje nikoli podle uděleného DMG, ale podle levelu. Sice je to trochu příživnictví, ale co. Budeš takový Robin Hood: "Bohatým bere, na chudý s..."

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.