Jak se vyhoupnout?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Bloodgarm1, 3/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bloodgarm1

Bloodgarm1 User

Zdravím,
    dnes sem začal hrát, hrál sem před pár lety, ale všechno se hrozně změnilo.
    Mohli by mi někdo říct, co a jak? Kde mám vydělávat, mám jakou koupit loď, mám jen 1 K urudia, jak pokračovat, co kupovat a podobně. Takový nejrychlejší základ. :D :) Děkuju

2. Rob misie, zarabaj kredity, vydraz leonova, stale rob misie a strielaj NPC a postupne si vydraz vybavu a neskor gola.

3. PaiMei

PaiMei User

Píšeš, že jsi to už hrál. Smysl hry se nezměnil, jen přibyla výbava, úkoly apod. Takže jak píše Narcis, začínej misemi, buduj skylab, posílej suroviny, prodávej je, draž vybavení. Začni Leonovem, kterého máš v aukci za pakatel. Kup flaxy, draž lf3 a udělej pár bodů v profilu pilota. Na golika počkej, dokud nebudeš mít alespoň základní vybavení. Level 12 máš do pár dní i potom to jde docela rychle, když tomu budeš věnovat čas.
    A najdi si klan, kde berou začínající hráče.

4. TRIXT

TRIXT User

Bloodgarm1: A můžeš jen tak pro úplnost uvést, kde jsi začal hrát? Na jakém serveru za jakou firmu?

Dokud se pohybuješ na starých mapách je leonovka ideální. Jakmile se podíváš na nové, pak vega s full pohony ti dává lepší šanci na přežití. Pokud nemáš full výbavu, hodně ti svými schopnostmi pomůže aegiska. Nejen, že má schopnosti, má i více HP než Goliath a též větší skladový prostor. Směřoval bych k této lodi, která ti výrazně ulehčí střílení NPC a díky opravám ti odpustí i nějaké ty chyby. Navíc na pirátech (kde je docela dost úkolů) je ve skupině docela žádaná.

5. Bloodgarm1

Bloodgarm1 User

Hraju na serveru cz2 za mmo. Takže základ klasika lf3, generátory. A střílet, střílet. Máte nějaké tipy na dražby? Kolik tak za leonova? Jak nejlépe sehnat lf3?

6. sufuzky

sufuzky User

Všetko čo sa dá dražit za krd. (lf3, stity...) si vydraž.Odporúčam dražiť okolo 3 ráno leonova dáš ho v klude aj za absolutné minimum :) čiže 10000 k. Ešte do 10 .hodiny je celkom výhodne dražiť.

7. PaiMei

PaiMei User

Bloodgarm1 stačí se podívat do historie dražeb, ale leonov do mega v klidu, lf3 kolem 20-30mg, to samé iris. Ostatní vybavení jako cpu apod. za základ. Jediné, co leze do kreditů jsou boostery a cpu mask. Tam se u boosterů typu štítů, dmg bavíme o 50mg a výše, cpu mask jsem teď pravidelně vídal nad 50mg, jak je hallowenská brána, každej má kreditů dost, takže se to úplně zbláznilo. Před touto akcí se mask pohyboval kolem 30mg.
    Golík se dá taky za mega.
    Co se lodí - Aegis, Sperka, Cita - týká, tam je to stále ve stovkách milionů, týdenní aukce na designy - až kolem miliardy.

8. Vybudovaný skylab ti zaručí dostatečný a stálý přísun surovin na credity a prakticky nejdůležitější urídiovou základní výbavu pak nakoupíš za tyto credity v aukci (která už ti teď i vrací credity, když v ní neuspěješ a vidíš i nabídky ostatních hráčů, což dříve nebylo, takže bez rizika;)) + mise také hodně nesou + při speciálních akcích typu halloween apod se dá taky slušně vydělat..nejbližšší ale teď už budou zase až vánoce.. :) teda asi, u BP nikdo neví :D

9. Bloodgarm1

Bloodgarm1 User

Chci se zeptat, jestli mám vzít vegu nebo leonovo, vydražil sem oboje. Tak co je lepší na začátek.

10. Wraith[CZ]

Wraith[CZ] User

Tady není o čem přemýšlet.. !!!
    na stránce v obchodě si obě lodi pečlivě porovnej a uvidíš(v tomhle případě je to úplně jasné)... !!

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

Bloodgarm1 do začátku je podle mne lepší leonov, díky bonusům které na domovských mapách poskytuje, a na vegu přejít později. Jinak v obchodě si pod záložkou lodě je možnost zakoupit si dodatečné hangárové haly do kterých se dají umístit další lodě, mezi kterými se dá podle potřeby měnit.

12. *Firefox1*

*Firefox1* User

Marvin má pravdu, Leonka je lepší do začátku. Nevybavený Gol je nejčastější úlovek pro lovce.
    A taky nezapomeň na bonusové boxy a bedny :)

13. Nejrychlejší je poslat si uridium za 50 000 Kč, všechno ostatní je na dlouho:p:rolleyes:

14. =Marvin=

=Marvin= Guest

Cruenta†Ultionem "dlouho", je dost subjektivní pojem. ;) Záleží na tom co jsi ochotný obětovat. Pro někoho kdo hraje pár hodin týdně a nedává do hry peníze, dosáhne elitního účtu za strašně dlouhou dobu, případně vůbec nikdy. Pak jsou takový co obětují spoustu času a hrají pravidelně několik hodin denně. Pro takového hráče, pokud ví jak na to, není problém dosáhnout 'starého' FE účtu do týdne až měsíce, plně elitního účtu pak do cca. roka a více. A ti co obětují i peníze, mají postup ještě o dost snažší, o tom netřeba rozepisovat. I když tato poslední skupina hráčů má jednu obrovskou nevýhodu a to ve zkušenostech. Léty prověřené zkušenosti a dovednosti dlouhodobých hráčů prostě pár korun nevyrovná. :)

Hry jsou jako sport, vepředu budou vždy ti, kteří tomu věnují nejvíc. A vzadu budou ti ostatní, kteří mají stejnou příležitost jako ti před nimi, ale tolik ji nevyužívají. Vím o čem mluvím a stejně tak to ví každý, kdo se kdy v nějaké oblasti sportu pohyboval. :)

A je zbytečné předem odrazovat nové hráče výroky typu 'bez placení to nejde', 'vzdej to rovnou, je to na dlouho', apod.. Určitě užitečnější je dát pár dobrých rad do začátku, pro lepší rozjezd, a na to jestli hráči hra za něco stojí, ať si udělá časem názor sám.

15. =Marvin=, nikoho neodrazuji. Sám jsem dal do účtu cca 20 000 Kč, hraji 6 let, pro zábavu. A opravdu nechci rozebírat ty hráče s tisíci nahraných hodin, však víš. Ty co jsou v tabulkách před mou maličkostí. Kdybych hrál jen jeden server, jako většina ostatních, měl bych tak 21 lvl, ale ti lidi, co dali do hry 700 Kč a mají dvakrát tolik výbavy, i když jsou dneska většinou full, ti by mě štvali naprosto stejně.
    A jako odborník, nikomu nedoporučuji hrát dlouhodobě několik hodin denně, to máš zaděláno na patologickou závislost jak vyšitou.

Ale pro nováčka je důležitá jedna věc. Dobře si nastudovat odkazy na "návod ke hře", který tu dal Y*o*D*i*A*k*. Dost slušný účet po nastudování všech věcí uděláš za 300 hodin, místo 600...

Naposledy upraveno: 4/11/15
  16. Pripojim sa k debate... to ako rychlo vybuduješ ucet zavisi aj od servera na ktorom hraš ..... a mimochodom pre zaciatocnikov co najskor treba PET a kamikaze ... potom samozrejme premium.. a bude sa dat vybudovat ucet pomerne rychlo

17. podla mna naj lightning... super speederina :D

18. =Marvin=

=Marvin= Guest

Lightning876´super by bylo podívat se i na data příspěvků. Tohle téma je už dost dlouhou dobu neaktivní.

Pro neativitu uzavřeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.