Jak začít z gg ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem TNT-Domestos, 28/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den. Mám 2 otázky. 1) Jakou bych měl začít svou první bránu ? 2) Jakou bych měl použít konfi a formaci ? Já bych loď naplnil pohony a letouny nabušil zbraněmi + motýlka, ale zdá se mi, že bych pak byl moc zranitelný. Předem děkuji za odpovědi.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

TNT-Domestos jednoducha a vynosna brana je Zeta, osobne bych ji vrele doporucil jako prvni branu.
    Konkretne v Zete se vyplati pouzivat Motyla, usetris s nim spoustu casu a munice, akorat jak pises, bez stitu budes vice zranitelny. Pro delani bran s Motylem je proto potreba umet tocit/tahat NPC tak aby te netrefovala, a mit dobre pripojeni bez lagu.
    Ohledne slozeni konfiguraci, kazdy muze preferovat jine, chce to zkouset ruzne kombinace a nakonec zustat u tech ktere vyhovuji nejvic.

Ja osobne treba vetsinou letam v branach stejne jako na normalnich mapach: Goliath, 1. Konfigurace: v lodi same stity, pripadne 1 pohon, v letounech 2 stity a zbytek lasery.
    V druhe konfiguraci full pohony, v letounech napul lasery a stity.

3. jeetee

jeetee User

Ahoj,

pokud začínáš, tak ti poradím abys šel do Zet. Po dokončení máš slušnou odměnu, logdisky a klíčky, které se budou určitě hodit.

Zetu dělám na pomalou konfu s motýlem. Pokud nebudeš mít v golíkovi ani jeden generátor rychlosti, tak budeš stejně rychlej jak NPC. Pak je stačí jen tahat z jednoho rohu do druhého.

Jinak pokud ti jde o ranky, tak si kup slevák a toč brány A; B; C. Uridium, které dostaneš naházej zpátky do bran a tak stále dokola.

4. jeetee promiň, ale jaký smysl má motýl na těžkou konfu, když o štíty stejně přijdeš? To už je lepší dát si tam jenom pohony pro pohyblivost a prostě to na tom motýlovi vytočit. Jinak samozřejmě taky doporučuju Zetu (abc nech zatím na později, beta a gamma můžou být velmi zrádné, pokud nemáš už pokročilejší výbavu).

Btw. já Zety střílím na Aegisce (ta se dokonale doplňuje s motýlem) s jednou lehkou konfigurací (rozuměj: v lodi pohony, na letounech lasery) a motýlem a na nejtěžší vlny přepínám na těžkou (štíty v lodi, na letounech lasery a srdce) a jenom jednou za půl minuty pustím kami... No, pokud nemáš kami ani Aegisku a ani prémko, tak si to budeš muset poctivě vytočit a na to doporučuju (s Golem) jedna konfa lehká - loď pohony, letouny 50/50 štíty, lasery (nebo stačí dát do lodi místo 7,8 pohonů štíty a do letounů jenom lasery, rychlost budeš mít dostatečnou i tak) a jedna těžká - loď štíty, letouny lasery. Měl bys tak předejít problémům s nedostatkem štítů (když umíš alespoň trošku točit, tak ti těch necelých 300k na těžké/200na lehké bude v pohodě stačit) a ani nebudeš trávit roky střílením jedné vlny;)

Naposledy upraveno: 28/9/15
  5. Dík všem za odpovědi. Vše co sem potřeboval vědět už vím a nemám další otázky.

6. jeetee

jeetee User

►ρяοvοкατεця◄†vяц†: To máš pravdu. Jen víc preferuji tahání než točení NPCček. Pokud mám stejnou rychlost jak oni, tak mi nic neuberou a klikám na mapu jen parkrát za minutu.

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Povazuji tedy za zodpovezeno a uzaviram.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.