Jak začít z gg ?

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by TNT-Domestos, Sep 28, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dobrý den. Mám 2 otázky. 1) Jakou bych měl začít svou první bránu ? 2) Jakou bych měl použít konfi a formaci ? Já bych loď naplnil pohony a letouny nabušil zbraněmi + motýlka, ale zdá se mi, že bych pak byl moc zranitelný. Předem děkuji za odpovědi.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

TNT-Domestos jednoducha a vynosna brana je Zeta, osobne bych ji vrele doporucil jako prvni branu.
    Konkretne v Zete se vyplati pouzivat Motyla, usetris s nim spoustu casu a munice, akorat jak pises, bez stitu budes vice zranitelny. Pro delani bran s Motylem je proto potreba umet tocit/tahat NPC tak aby te netrefovala, a mit dobre pripojeni bez lagu.
    Ohledne slozeni konfiguraci, kazdy muze preferovat jine, chce to zkouset ruzne kombinace a nakonec zustat u tech ktere vyhovuji nejvic.

Ja osobne treba vetsinou letam v branach stejne jako na normalnich mapach: Goliath, 1. Konfigurace: v lodi same stity, pripadne 1 pohon, v letounech 2 stity a zbytek lasery.
    V druhe konfiguraci full pohony, v letounech napul lasery a stity.

3. jeetee

jeetee User

Ahoj,

pokud začínáš, tak ti poradím abys šel do Zet. Po dokončení máš slušnou odměnu, logdisky a klíčky, které se budou určitě hodit.

Zetu dělám na pomalou konfu s motýlem. Pokud nebudeš mít v golíkovi ani jeden generátor rychlosti, tak budeš stejně rychlej jak NPC. Pak je stačí jen tahat z jednoho rohu do druhého.

Jinak pokud ti jde o ranky, tak si kup slevák a toč brány A; B; C. Uridium, které dostaneš naházej zpátky do bran a tak stále dokola.

4. jeetee promiň, ale jaký smysl má motýl na těžkou konfu, když o štíty stejně přijdeš? To už je lepší dát si tam jenom pohony pro pohyblivost a prostě to na tom motýlovi vytočit. Jinak samozřejmě taky doporučuju Zetu (abc nech zatím na později, beta a gamma můžou být velmi zrádné, pokud nemáš už pokročilejší výbavu).

Btw. já Zety střílím na Aegisce (ta se dokonale doplňuje s motýlem) s jednou lehkou konfigurací (rozuměj: v lodi pohony, na letounech lasery) a motýlem a na nejtěžší vlny přepínám na těžkou (štíty v lodi, na letounech lasery a srdce) a jenom jednou za půl minuty pustím kami... No, pokud nemáš kami ani Aegisku a ani prémko, tak si to budeš muset poctivě vytočit a na to doporučuju (s Golem) jedna konfa lehká - loď pohony, letouny 50/50 štíty, lasery (nebo stačí dát do lodi místo 7,8 pohonů štíty a do letounů jenom lasery, rychlost budeš mít dostatečnou i tak) a jedna těžká - loď štíty, letouny lasery. Měl bys tak předejít problémům s nedostatkem štítů (když umíš alespoň trošku točit, tak ti těch necelých 300k na těžké/200na lehké bude v pohodě stačit) a ani nebudeš trávit roky střílením jedné vlny;)

Last edited: Sep 28, 2015
  5. Dík všem za odpovědi. Vše co sem potřeboval vědět už vím a nemám další otázky.

6. jeetee

jeetee User

►ρяοvοкατεця◄†vяц†: To máš pravdu. Jen víc preferuji tahání než točení NPCček. Pokud mám stejnou rychlost jak oni, tak mi nic neuberou a klikám na mapu jen parkrát za minutu.

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Povazuji tedy za zodpovezeno a uzaviram.
    LOCK!

Thread Status:
Not open for further replies.