Podpora Jak zjistit ID nebo BIG, když se nemohu přihlásit?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem renin*[CZ-E]*, 16/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mám problém s přihlášením na můj účet, tak jsem napsal na podporu, ale oni po mě chtějí ID nebo BIG, ale já se nemohu přihlásit...když se zkusím přihlásit, tak mi to hodí externalHome&loginError=99.

Někde jsem tady našel vlákno, kde jste hráči řekli ID na základě jeho jména, tak bych se chtěl zeptat, jestli je to možné.

Moje jméno je renin*[CZ-E]*

2. Drift1

Drift1 User

Vlákno?tady?..to musíš do textilky tam ho mají..nikdo a nikde tu hráči neřekl ID anebo BIG..je na každém hráči aby si ho zapamatoval nebo zapsal..a navíc ti něco přidám-Nejde se mi přihlásit..

3. pokud jsi nepamatuješ big ani id tak máš podle bp(podpory) smůlu

4. Foяmi

Foяmi User

Když si najdeš odkaz profilu pilota, tak ti ID povíme. Pokud tedy není na účtě ban.

5. **1969**

**1969** User

Ma to vubec cenu?Takovy ucet udelam za hodku :)

6. Poslouchej,já ti poradím,pošli mejl na podporu z emajlu,kterej jsi zadal při registraci a dle VOP i dle pravidel,by ti měli stav tvého učtu zdělit. Protože at koukám ,jak koukám v pravidlech se všude píše pouze o mejlu a o tom,že musíš znát ID tam nikde nic není. Problém je v tom,že hráči zde zjistí,že musí znát ID až když to potřebují. Není tvojí povinností,pročítat celý forum,pokud toto není v pravidlech ani ve VOP,není to tvoje chyba. Samozřejmně že pokud někdo chodí pravidelně na forum,tak to ví,ale opět v pravidlech není nikde povinnost navštěvovat denně forum,takže to opět není tvojí chybou.

7. Belgam

Belgam Guest

Nevim proc tu nekdo nekoho posila na podporu a uplne zbytecne. bez ID nebo BIG cisla podpora nic nedohleda. Email je k nicemu, podle toho se ucet neda hledat.
    Takze pokud nemas ani jedno cislo mas smulu.

leaderOfcz2, skoda ze pravidla na botusery nebyla driv jina, aspon by jsi tu nikoho nikam neposilal. Na podporu muze poslat pouze moderator . Za poslani hrace na podporu mas 5 bodu.

Edit: sakra i tech 5 bodu stacilo na uklid Tveho uctu.

Naposledy upraveno moderátorem: 24/1/16
    Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  8. leaderOfcz2 - Obávám se, že VOP čte ještě míň hráčů, než fórum.

9. renin*[CZ-E]*, je fakt zajímavé, že když hraješ poctivě, nikdo ti nic nezabanuje. Fakt to chceš hrát?
    Belgam, svatá pravda :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.