Podpora Jaká formace?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Koudy-OP, 4/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Koudy-OP

Koudy-OP User

Zdravím,

vzhledem k tomu, že jsem si teď před chvílí všiml, že v obchodě je sleva na formace a já už na ně delší dobu šetřím, rozhodl jsem se toho okamžitě využít. Ale má to háček. Bohužel sám nevím, jaká by byla pro mě pro začátek nejlepší, jelikož doteď ještě nemám ani jednu za U koupenou. Jakou byste mi tedy doporučili, jestliže jsem hráč, který ze 70% plní úkoly z 30% chodí lovit? Sám jsem nejprve zvažoval, že bych si koupil "Vrtačku" kvůli DMG, ovšem když jsem se podíval na "Motýla", začal jsem o svém rozhodnutí pochybovat.

Pokud bude třeba, přiložím informace jak jsem na tom ve hře, abyste mi mohli ještě lépe poradit.

Díky za vaše názory,
    chtěl bych toho dneska ještě využít. :)

2. Všetko závisí podla toho čo chceš :) .
    Keď vravíš že plníš - úkoly tak Vrtačku/kruh (ale radšej asi vŕtačku)
    - lovenie tam sa tiež hodí vŕtačka ale samozrejme ťa spomalí takže musíš mať krute vysoký DMG
    A čo sa motýľa týka tiež nieje na zahodenie, najviac ho používam na brány.

Ak chceš pošli podrobné info o účte a možno ti budem vedieť poradiť ;).

Koudy-OP tohle ocenil(a).
  3. Koudy-OP

Koudy-OP User

Dobře, tady máš přesný popis - lehká konfigurace je ve stavu:
    • full lf-3 (polovina z nich na upgradu 5), full nejlepší pohony, letouny mají 6 lf-3 na upgradu 5 a 6 nejlepších štítů na upgradu 5
    Těžká konfigurace ve stavu:
    • full lf-3 (polovina z nich na upgradu 5), full nejlepší štíty (polovina na upgradu 5), letouny mají 16 lf-3 na upgradu 5
    Co se týče DMG u první konfy, tak dávám na x1 zhruba 3k, u druhé konfy zhruba 6k. Štíty u první konfy mám na zhruba 150k, u druhé 250-260k zhruba.

4. |Oromë|

|Oromë| User

Koudy-OP Tak v prvom rade, upgradovat LF3 je strata casu a U. LF3 rozhodne neupgraduj.

Ak ide o formacie, kazda ma svoje specificke viuzitie, jak v boji, tak pri farmeni.

Do bran typu A,B a C jedine motyl, npc tam vtedy idu dole este s polovicou stitu.

Lovenie- motyl, kruh, srdce, diamant, vrtacka, chevron, noznice, bicykel, krab. Kazda ma svoje vyuzitie v boji a ich spravne prepinanie je asi to najdolezitejsie pri subojoch.

Farmenie na mapach- tam jednoznacne vrtacku, pri mensom hp diamant.

Na odmeny z npc, bran, uloh su dobre veteran(cest) a bariera(bs).

Cize vsetky vymenovane formacie maju svoju funkciu, ty sa musis rozhodnut aku si kupis na zaciatok a co ti najviac vyhovuje.

Najlepsie je mat vsetky. :D

Koudy-OP tohle ocenil(a).
  5. Koudy-OP

Koudy-OP User

Poradili jsme se i v klanu a rozhodli jsme se pro Motýla. Asi se to hodí pro mě, co se týče farmení z bran a celkového expení, protože podle mě a jich zatím není tolik podstatný lov. Máš každopádně pravdu, jen jsem se rozhodoval jak kdybych měl otázku z maturity. :D

Díky, klidně lock. :)

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.