Jaký skill design?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem cerny-cerny, 20/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, je jasné, že skill designy jsou relativně herně vyvážené tak, aby jeden nebyl výrazně lepší než druhý. U každého jsou nějaké klady a nějaká negativa. Nicméně některé designy jsou vidět ve hře častěji, tedy jsou více upřednostňovány nad ostatními - logicky z nějakého určitého důvodu a cena a vzhled to jistě nebudou... Rovnováha tedy patrně moc není a praktické herní využití hovoří jasně ve prospěch určitých designů. Poradíte mi prosím, jaké jsou tedy ty ony nejlepší z nějakého konkrétního objektivního důvodu? Herní doporučení zkušenějších neuškodí :) Děkuji.

2. |Oromë|

|Oromë| User

cerny-cerny Tak mozem ti nacrtnut moj nazor.

Na duely su vynikajuce spectrum a sentinel, spectrum ti poskytuje dmg vyhodu tym, ze vyrazne znizuje DMG supera na pomerne dlho dobu a sentinel zase vyrazne zvysuje odolnost tvojich stitov, tiez na dlhu dobu. Preto sa tieto dizajny pouzivaju napr. v Jackpot arene.

Diminisher je dobry na npc a aj na hracov, 50% + dmg do stitov moze vyrazne ovplyvnit duel alebo zrychlit nicenie NPC.

Venom uz nieje az taky popularny a ucinny. Velka slabina singularity je v tom, ze staci pouzit EMP a schopnost je okamzite prec a efekt 0. Na slabsieho hraca moze byt uzitocna, ale proti skusenym full lodiam ti je nanic.

Solace je podla mna najslabsi, samozrejme HP bonus moze zachranit hraca pred puknutim, ale tak isto proti silnemu superovy ti tych 150k HP nepomoze, tie ti da hrac rychlo dole.

Ak by som to mal hodit do poradia od najlepsieho, tak to je u mna takto.
    1. Spectrum
    2. Sentinel
    3. Diminisher
    4. Venom
    5. Solace

3. -Neptun-

-Neptun- User

Ja bych solace na posledni misto nedaval ono kdyz mas full herkuly a das schopnost ve spravny cas tak to je hodne dobre ty HP.Ja nevic pouzivam dimika protoze sa me libi vzhledove :D kdyz mas proste full vybavu su dobre vsecky.

4. Děkuji za rady. Velmi pomohly, i když ještě nemám konečné rozhodnutí :)

LF4 neřeším, ty mám zatím jen dva a pro získání tohoto tuningu mě ještě čeká dlouhá cesta ale jinak mě od full elite dělí jen 6lf3, vše ostatní v elite už mám. Na nejsilnější konfi beru cca 4500dmg bez kamenů.

Hráče moc neničím, většinou jen pro úkoly - nejsem tedy lovec dle významu, jak je zde chápaný. Často točím NPC a hraju jen pro "rekreaci". Lovci mě na mapách často překvapí i když sleduji minimapu a právě proto zvažuji ten rozklad laserů. Na druhou stranu ale z hracího času běžný hráč(tedy i já) utíká minimálně. Domnívám se tedy, že častěji využiji boost poškození štítů. Rozhoduji se proto mezi diminisherem a spectrem. Co byste mi poradili z těchto dvou lodí dle mých preferencí ve hře? Designy budu dražit, mám dost našetřeno, takže rozhodnutí je zásadní - takovou sumu už asi dohromady nedám :) Uridium si nechávám na klíče, palivo pro PETa, logdisky atp...

5. |Oromë|

|Oromë| User

cerny-cerny Tak spectrum na npc nieje dobry, ale na utek je vynikajuci, do stitov ti pojde len 20% dmg lovca.
    Ak by si chcel pouzivat dizajny na npc, tak tam su dobre venom a diminisher. Singularita na npc je uzitocna, mozno uzitocnejsia nez diminisher, tam totiz nehrozi zrusenie EMPckom. :)

Len schopnosti maju dlhy cooldown, preto ti moc casto na NPC nepomozu.

Je to na tebe, na obranu a utek je jasny vitaz spectrum, na nicenie npc su venom a diminisher.

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Na farmeni NPC jsou se svymi schopnostmi a +5% DMG Venom a Diminisher uzitecne desingy, zvlaste na NPC s velkym poctem HP a stitu usetri hodne casu i munice. Nicmene osobne na Goliathovi letam temer vzdy se Solacem, a pri strileni NPC ani nemusim letat na port, staci vzdy jednou za 15 minut zapnout schopnost. Na vs a pri braneni KSB, s dobrou taktikou je to take velmi uzitecny desing, a oproti souperi s podobnou silou poskytuje podle mne velkou vyhodu.
    Jinak souhlasim ze na utek a vs 1na1 se asi nejvice hodi Spectrum, a kdyz se rozhodnes pro nej, chybu neudelas. ;)
    Btw. kdyz budes mit stesti, muze se ti podarit dostat nejaky skill desing i z beden. :)

7. Opět děkuji za doporučení. Nakonec to vypadá, ač jsem velmi rozhodný člověk, že se nespokojím jen s jedním ale prostě budu mít oba dva :)

Na to bych bohužel šetřil opravdu příliš dlouho, tedy se rozhodnout musím. Jedna důležitá informace pro výběr - na koho všechno (NPC a hráči) působí efekty těchto dvou skillů? Funguje vlastnost Spectra i na vetřelce nebo jen na hráče? U Diminishera mi to přijde jasné z popisu dle bible/FAQ - efekt na hráče i na NPC, pokud se ale mýlím opravte mě.

8. cerny-cerny obě dvě schopnosti jsou na NPC i hráče . Já osobně létám 2 roky na aegisce a jsem s ni nadmiru spokojeny Co se tyka skill dizajnu mel jsem za celou dobu 3 ... Spectrum , Venom a Sentinel ... Venoma pouzivam jen tehdy kdyz chci trosku prudit hráce na 5-2 :) . Ale co se tyka spectrumu tak si ho urcite kup :) Je to opravdu skvely pomocnik v boji jak s NPC tak i ostatnimi hraci :)

9. Kubino

Kubino Guest

cerny-cerny

každá schopnosť funguje ako na hráčov tak aj na NPC avšak napr. schopnosť Spectruma ti zbytočne znižuje DMG oproti NPC a ešte má aj bonus do štítov nie DMG, t.j. nevyplatí sa táto taktika (maximálne tak na uber VK). Ak chceš design čisto na NPC nekúpil by som ani jeden, radšej by som lietal na základných designoch a kúpil formáciu, prípadne Aegis. Nejaká formácia či aegis sú oveľa lepšie na farmenie NPC ako skill designy.

Ak si ale stojíš za tým, že chceš skill design tak platí čo tu bolo povedané, Spectrum je fajn na útek či boj ale nanič pri NPC, Dimisher ti pomôže aj aj ale zase dlhý cooldown, Sentinel na boj proti hráčom, Venom využiteľný na NPC (hráč ti hodí EMP) a nakoniec Solace so svojím bonusom na štíty a schopnosťou na HP našiel u mňa využitie len pri Hitac akcii.

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.