Jazyk na chatu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sentiero, 10/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sentiero

Sentiero User

Chtěla bych se zeptat, na globálních servrech se nemůže vůbec psát anglicky?

Chápu, že na národnostních servrech se píše podle národností, ale když hraji na GE a chci se domluvit s hráčem jiné národnosti, tak to jinak nejde.

A když píši anglicky ve skupině nebo šeptem, tak to přece nikomu nemůže vadit.

2. Záleží na tom na jaké stránce se přihlásíš . U loginu máš v levo nahoře zemi a podle přehození máš také otevřených globální chat daného státu . Takže proto se smí mluvit na globálním chatu jen podle toho , na jaké zemi jsi nalogován .

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Na globalnim serveru je cizi jazyk tolerovan bud v septu, skupine, nebo zalozene mistnosti. Na narodnostnim serveru se toleruje pouze ve skupine ci vytvorene mistnosti. Za verejne psani cizim jazykem te postih cekat muze.

4. Drift1

Drift1 User

Měli by jste si procvičovat češtinu i slovenčinu...většina z vás hráču :D

Naposledy upraveno: 11/2/15
  5. Kubino

Kubino Guest

Ty keď zapneš server automaticky si zaradená do českej či slvoenskej skupiny na globále, t.j. nie je možné, že sa tam stretneš napr. s turkom či rusom. Tých môžeš stretnúť len v skupinách a tam tolerovaný cudzí jazyk je.

Ešte niečo k téme?

6. Sentiero

Sentiero User

No, asi jsem to nepopsala zrovna nejlíp...

Hraji na GE, a když jsem s někým ve skupině, tak jsou to většinou cizinci, takže píši anglicky, ale to jen v té skupině nebo šeptem a právě i přesto mě to z toho chatu vyhodí a já nechápu proč. Pak to vede k tomu, že se s těmi hráči prostě nedomluvím, jako třeba včera. Chtěla jsem napsat jen 1 větu anglicky, třikrát jsem to zkusila a třikrát kick.

Vyhazuje mě to jen večer, takže to zřejmě hlídá moderátor (za předpokladu, že se systém nevypíná a znovu nezapíná)
    Nechci nikoho obviňovat, jen mi jde o to, že mě to nikdy za pár vět napsaných anglicky ve skupinovém chatu nebo šeptem nekopalo, a když mě to teď z chatu vyhazuje, tak nemám šanci se s těmi hráči domluvit.

7. Chat mě v šepotu obvykle vyhazuje za slova jako try it . Shoot it a takovéhle typy, což tedy nechápu

8. Kubino

Kubino Guest

Sentiero

moderátori sú na chate celý deň, nie len večer. Tiež hrám na Globálnom serveri a v skupine ma pri angličtine nevyhadzuje. Je však rozdiel, kde máš kliknuté keď šepkáš, či v globále alebo v skupine. Do skupiny moderátor ani nevidí, ak z nej šeptáš tiež nie, t.j. je to na systéme, kt. ale angličtinu na Globále nerieši. Ak máš ale kliknuté v globálnom chate a odtiaľ šeptáš to je ako keby píšeš na ten globál, kt. je ako som už písal slovenský a tam angličtina nemá čo robiť lebo je zbytočná.

Už pochopené?

Łєgєηđ★кαmαşuтяα

Server? Šept zo skupiny alebo na globále.

9. Sentiero

Sentiero User

Kubino
    Ano, já vím, že modové tam jsou počas celého dne :)
    Již z tvého prvního postu jsem pochopila, že angličtina se na globálních servrech ve skupině toleruje, stejně tak i v šeptání ve skupině.

Přesně takto, jsem se chtěla včera domluvit... tedy ve skupině jsem psala anglicky, zkoušela jsem i šeptání ze skupinového chatu anglicky, a i přesto mě to z chatu vykoplo a to vždycky, když jsem to zkusila, takže 3x.

A teď když píšeš, že systém zde angl. neřeší tak už vůbec nechápu proč tomu tak bylo. Nebyla zaznamenaná nějáká chyba?

Jde mi totiž o to, abych příště až se zase budu chtít s někým ve skupině domluvit, mě to z chatu zase xkrát nevyhodilo, a znemožnilo komunikaci s ostatními hráči. Nic víc...

10. Kubino

Kubino Guest

V hre máš natavený aký jazyk? Si si istá, že šeptáš zo záložky skupiny a nie zo záložky globálneho chatu, hľadanie klanu či firemného chatu? Ono je to totižto rozdiel.

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

Ale no tak prosim vas, nebudeme se tu natahovat kvuli pravopisu, je krasne kdyz nekdo pise spisovne, ale prece jenom jsme ve hre, ne ve skole.
    OT smazane

12. Sentiero

Sentiero User

Kubino Ve hře mám nastavenou češtinu,stejně tak na hl. stránce, když se přihlašuji. Vím naprosto jistě , že jsem tehdy psala opravdu do skupiny i v šeptání.

Včera jsem to zkoušela, dostala jsem jen jednou kick, pak už mi to šlo a dneska jsem to taky zkusila a jde to bez problému, tak nevím kde byla chyba.

Edit
    Drift1 a PetriCZech™ správný tvar slovesa "být" je v tomto případě opravdu "byste" , myslím, ale, že není zas tak důležitý to zde řešit ;)
    Na druhou stranu nedivím se PetriCZech™ , že to napsal, protože Drift1 takový odborník na jazyk český, jak je ze jeho postů vidno a udělá takovou chybu :D:)

Naposledy upraveno: 12/2/15
  13. Kubino

Kubino Guest

Ja ti to OT s prepáčením zmažem :)

Doporučujem prestať zo spamom inak budú lietať už aj body.

Drift1 tohle ocenil(a).
  14. Dobry den, zaujimalo by ma či by som dostal ban abo kick zato žeby som pisal po vychodnarsky globalnom chate(gadžovať) :DDD

15. Korben

Korben User

Áno mohol by si dostať.

16. Kubino

Kubino Guest

Neaktuálna téma.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.