je to bug ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem PLPolish-legion-FX-, 15/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím je to bugovani kdyz v lovce puknou zbylí 2 hráčí zustanu tam sám a opustim skupinu a dělám si ji celou sám ? jen se ptám abych se nedostal do problemu :)

2. Mno..

Jaké podmínky platí v bráně ohledně členů?
    • Pokud některý z hráčů skupinu opustí (např. v důsledku odpojení), může zbytek skupiny normálně pokračovat ve hře.
    • Pokud některý hráč opustí bránu (např. protože byl zabit), může do brány opět vstoupit za předpokladu, že je nadále aktivním členem skupiny.
    • Pokud všichni členové skupiny zahynou a žádný z nich se už ve skupině nenachází, může skupina do 5 minut opět vstoupit do brány a pokračovat ve hře. V případě překročení 5minutového limitu bude brána považována za prohranou.
    • Pokud hráč opustí skupinu nebo je z ní vyloučen před aktivací skupinové brány, vrátí se zpět na mapu x-1
    • Pokud hráč opustí skupinu nebo je z ní vyloučen po aktivaci skupinové brány, zůstane uvnitř brány a může pokračovat ve hře. Pokud však zahyne, už se do brány nebude moci vrátit.

Dle tohoto se brana v pripade, ze tam zbydes sam, ukonci. Pokud ne a ty tam budes farmit sam, ano, pak by to bylo zneuziti bugu, protoze by to takhle fungovat nemelo.

3. Pokud hráč opustí skupinu nebo je z ní vyloučen po aktivaci skupinové brány, zůstane uvnitř brány a může pokračovat ve hře. Pokud však zahyne, už se do brány nebude moci vrátit.

podle tohodle by to ale nemělo být nějaké zneužití bugu lowku jsem celou vystřílel zabralo mi to hodinu a 20 minut ciste X3 zarobil jsem cca 35K uri :)

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

A proč myslíš že se brána jmenuje skupinová? Asi ne proto že ji má hráč dělat sám že. :rolleyes:

5. |Oromë|

|Oromë| User

PLPolish-legion-FX- Pozor, hlavne strielanie falcona osamote sa povazuje za zneuzivanie bugu a aj po zmene Lowky.

Uz raz prebehla blokacia za toto zneuzitie falcona cize to rozhodne neodporucam robit sam. Ak to hrac akoze dokonci sam raz, tak sa nic nestane ale robit to opakovane a zamerne je uz nieco ine.

-••ÐełteN••- tohle ocenil(a).
  6. Orome diky za upozorneni dal to provozovat neplanuji :) jen bych timto chtěl upozornit na tuto chybku :)

7. Drift1

Drift1 User

O téhle ,,chybce,, se ví ale bohužel se najdou stále hráči s prázdnou hlavou co jsou schopní sestřelit i vlastní jen aby si tam sami nahrabali.Musí se počkat až dojde k nápravě..pokud se nemýlím/nechci to teď hledat/ bylo psáno že bránu postaví od základu nebo změní..nevím přesně mužu se mýlit.

8. Neviem ako si ju mohol spraviť sám? Pokial viem ak ostaneš v bráne sám tak nabehne časomer a odpočítava ti tri minuty alebo päť, už presne neviem a potom ťa z nej vyhodí na x-1 mapu pokial sa nevráti aspon jeden člen skupiny dnu.

9. Scooby-doo[kuku] jde to normálně,zažil jsem to také,že sem tam zůstal sám a nic se neodpočítávalo,prostě mohl sis tu GG udělat celou sám,nicméně já se nechal bouchnout,bug nezneužívám,ale znám plno hráču na cz2,co takový bug zneužívají dennodenně a myslí si,že jim nic nehrozí :) budu rád,až se DO vyčistí od plevelu jako jsou nepoctivně těžící z bugu a nebo samoletci,hra bude opět super,bez takových hráču :)

Scooby-doo[kuku] a Little_Tali tohle ocenili.
  10. Tak to som nevedel, lebo z vlastnej skúseností viem, ešte ked som robil úlohy v LoW brane zhruba tri mesiace dozadu a ostal som tam sám zdôvodu že kolegovia pukli, mi naskočil odpočet asi 300 sekund a jednoducho sa museli poponáhlať aby sme ju nešli celú odznova :D Neboj ja sa vždy poteším, ked vidím že nejaký nepoctivec zrazu zmizne z rebríčka :D

11. |Oromë|

|Oromë| User

Tak pokial viem LoW sa da stale dokoncit osamote, ak sa uz aktivuje s 3 hracmi a oni puknu, tak sa da prejs aj po 1. Ono uz raz prislo s trestom(Trest za exploitování v bráně LoW), takze by som si netrufol to ani len skusat. Hlavne na falcona si dajte pozor a nestrielajte ho osamote.

Raz na kazdeho dojde, len pre priklad dnes som preklikol jeden server a na moje prekvapenie hrac na 1. mieste dostal blokaciu. Trestaju sa aj top hraci. ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.