Jednoduchá tabuľka na zber Palládia

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem {SH}_Δ_pЯı$MαTц$_Ω, 24/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peter_Quincy_Taggert tohle ocenil(a).
  2. Kenny

Kenny User

:p Celkem pěkné.. Uložim si to :D Nebaví mě to pořád počítat xD

3. EnZet

EnZet User

Doufam ze to nebude povinny se naucit :D Jinak nejsou to tezke pocty, popripade pomuze kalkulacka, ale kdyz te to bavi proc ne :)

4. Kenny

Kenny User

:D Tabulka je přehledná, dobře spracovaná. A to já ocením :) Není to sece těžké, ale proč nevyužít práce někoho, kdo to proto dělal ? :)

5. Dám si to ako tapetu na plochu, je to preľadne a super :)

6. Zafod

Zafod User

7. Sid

Sid Guest

Zajímavá tabulka, ale nejsem přesvědčen o tom, že je životně důležitá a nepostradatelná. Osobně si myslím, že sběrači paládia toto vůbec neřeší. V nejhorším případě máme kalkulačku.

8. Kubino

Kubino Guest

Nikto tu predsa nehovorí ani o tom, že ju budeme mať všetci v povinnej literatúre :)

Každý má na to svoj názor, jednoducho komu vyhovuje nech ju používa, komu nie nech už opakovane na odkaz nekliká.

Využiteľnosť každej veci je vec názoru, napríklad FB osobne nevyužívam pritom miliardy ľudí v tom zmysel vidia. Taktiež tabuľky na výpočty DMG či štítu ľudia používajú pritom mne na to stačí len kalkulačka - zase vec názoru. Vždy sa nájde niekto, kto myslí inak a vie si spraviť zlepšovák aby uľahčil prácu iným, minimálne sebe. Osobne v tejto tabuľke vidím aspoň to, že človek má hlavu na mieste a vie si spočítať výplatu, čo 60% obyvateľstva nie :D

LukTok tohle ocenil(a).
  9. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

No mohl si to dopočítat, až do konce... Třeba golík s designem a prémkem má nádrž na 4200 a citadela ještě určitě více...:D

10. Crystal

Crystal User

samozrejme ocenujem ze si niekto dal namahu a robil tabulku :)

ale prepac ta tabulka je nooo...zbytocna, naco chcete tabulku?
    z 15 P je 1 EE a hotovo
    cize na 100 EE treba 1500 P.....ako to su pocty na urovni materskej skolky :)
    proste vydelim pocet nazbieraneho P 15timi a neriesim :)

11. Kubino

Kubino Guest

Ano deliť 15-timi je základ vzdelania, avšak autor chcel pomôcť tým, kt. to nedokážu alebo sú lenivý na to, aby to dokázali :)

Aj na počítanie DMG je primitívny vzorec na úrovni 9. triedy základnej školy a aj napriek tomu to mnohí nevedia a dopočítajú sa k číslam, pri kt. sa mi vlasy dupkom stavajú.

Autorovi doporučujem tabulku vypočítať do maximálnej hodnoty skladového priestoru najväčšej lode vrátane protokolov a vylepšení nech naplní svoj zmysel a potenciál.

Následne môže byť zaradená aj do FAQ.

12. Já bych možná mohl udělat pár tabulek na dmg, štíty* apod. spustitelné v excelu, pokud by byl zájem a někdo by mi řekl kam je uploadnout. Výhodou by bylo, že by stačilo určitou hodnotu jen zadat, a nemusela by se hledat v tabulkách. Mám i představu, jak udělat tabulky třeba na dmg s různým počtem různých laserů v lodi.

(*kolik přesně dmg by bylo při jaké hodnotě a absorbci potřeba na jejich zrušení a kolik dmg by prošlo do HP)

13. Kubino

Kubino Guest

14. Kubino, dobrý nápad. Spravím to, jak budem mať čas. Do 3000 je to preto, že všetko nad 3000 ide zasa od začiatku a stačí len pripočítať. Ale dobre, zadám vzorce do excelu.
    A pre tých, čo majú fotografickú pamäť a bleskovo počítajú z hlavy ako ujo Albert É - ja osobne som lenivý niečo prepočítavať. Mám to vytlačené a na nástenke pred sebou, tak mi tam stačí mrknúť a hotovo.

Kubino, uzavri

15. Kubino

Kubino Guest

Na žiadosť autora LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.