Chyby Jméno hráče na foru.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Drift1, 24/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Drift1

Drift1 User

Ahojte vím že jste uzamkli dané téma ale bylo by dobré něco udělat i s přezdívkou daného hráče vždyť to bije do očí.Pokud jste ho ,,uklidily,,tak se omlouvám.-poradiť

2. Jo, i mě hned napadlo, že ten nick je už za hranou.

3. *Firefox1*

*Firefox1* User

Taky mě bylo divný, že =Marvin= nereagoval. Buď ten hráč vůbec netuší co jsi připnul a nebo provokuje.

4. Spartakus

Spartakus User

Možná si toho Marvin nevšiml, ale takové jméno je na Ban...

5. Belgam

Belgam Guest

Vzdyt, ale dotycny hrac ma ban na forum.

6. Spartakus

Spartakus User

Aha. Můžeme jako normální uživatelé fóra zjistit kdo má ban? :) Pokud si pamatuji dobře tak na starém fóru měli zabanovaní hráči růžový nick, ale tady to není.

Naposledy upraveno: 25/12/15
  7. Belgam

Belgam Guest

Tady maji svuj nick preskrtnuty.

8. Spartakus

Spartakus User

Tak to mi asi blbne zobrazení, protože ho vidím normálně. :)

9. I ja. Preskrnuty nick jsem jeste nikdy nevidela, nedavno jsem se i Korbena ptala, jak se to pozna, ze ma nekdo ban - odpoved byla stejna (nerekla jsem na to nic, abych nebyla za trubku :D). No, my to nevidime, jsem rada, ze to neni chyba na mym prijimaci :)

Spartakus tohle ocenil(a).
  10. Sentiero

Sentiero User

Spartakus já jeho nick taky vidím normálně..možná kdyby se Belgam odhlásil ze svýho účtu a pak by se na ten nick podíval znovu, tak by ho třeba uviděl stejně jako my ?:p

11. Belgam

Belgam Guest

Aha, takze to mame pouze my, ale dany hrac ma ucet zabanovan.

Spartakus tohle ocenil(a).
  12. Drift1

Drift1 User

13. |Oromë|

|Oromë| User

Ano, hrac bol bloknuty. Tiez mi nedocvaklo, ze hraci nevidia zabanovane ucty...

Povazujem za vyriesene, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.