JPA

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Torres, 1/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Torres

Torres User

Proč nejde?:)

2. Pri prvním warpu se to lagne , nic mě nesunda , poté se objevím na x-1 ,ale z JA mě to vyřadilo

3. Torres

Torres User

Přesně :)

4. Můj kamarád měl stejný problém . Seklo se to a potom se objevil na x-1 :-(

5. |Oromë|

|Oromë| User

10 minut po zaciatku JPA vam asi tazko nieco oznamime a spamovanie po fore nam nepomoze. Poprosim popisat len problemy v arene, spam a OT tu nechceme.

Ak je v JPA problem, tak sa to bude ako vzdy riesit, treba len sledovat oznamy.

6. RobPol

RobPol User

Já byt ted už 2x za sebou v JPA, poprvé jsem vyhral a podruhé prohrál.
    No poprvé jsem ani neútočil a vyhral jsem, podruhé jsem útočil a prohrál, a když jsem stál ve prostřed mapy psalo mi to že jsem v radičce.

7. Torres

Torres User

8. GagDitka

GagDitka User

Opravdu povedlo se vám to opět a zase.. člověk si nakoupí celý týden nelítá nic a pak to ani nejede?? nejde se tam dostat nic? hodí to že se připojije a pak nový spojení a jsem na základně? s full nano? ano povedené gratuluji.. to mě opravdu baví... Díky moc

Torres tohle ocenil(a).
  9. Gahan

Gahan Guest

Problém byl nahlášen není zde potřeba již spamovat .

Ted se již musí jen počkat .

10. JuRi

JuRi User

Já jsem měl trochu jiný problém. V pohodě jsem se dostal do třetího kola, jenže v tom jsem nemohl měnit munici, rakety, formace, confi, vůbec nic. Tomu druhému to jelo v pohodě.

11. stejný problém warp zámrz poté x-1 mapa a jackpot pryč GLOBALNÍ EVROPA -2

12. Nechci spamovat ze stejným problemem ale měl jsem také problem v JPA s warp a ve 3 kole nešlo měnit munici jak klavesou tak kliknutím na ikonu málem mě sundal aegis s apiskou ja jsem mohl jen 4x střílet

13. |Oromë|

|Oromë| User

Ocividne mal problemy takmer kazdy a myslim si, ze JPA nebude uznana, takze by som to nebral moc tragicky a pockal si na reakciu BP.

14. *pursuer*

*pursuer* User

Ja som bol v JPA a nemal som ziadne problemy s warpom ani v jednom kole,tak neviem.A este jedna vec:
    1. Přesně ve 17:00* budou všichni účastníci prvního kola teleportováni na mapu arény, kde se utkají v soubojích jeden na jednoho. Účastníci musí být online alespoň 5 minut před zahájením turnaje.
    Niektori hraci sa prihlasia mozno az prilis neskoro a tym padom ich to mozno vyradi a dalsi hrac postupuje bez boja.

15. Torres

Torres User

Aktivní jsem byl cca ještě hodinu před tím...BP koukám nic neřeší a 'odškodné' v nedohlednu.

16. Belgam

Belgam Guest

Koukam ze zas nekdo necte ofika.

17. Korben

Korben User

Torres Koukat nestačí, musíš aj hľadať a čítať. [​IMG]

18. Belgam

Belgam Guest

OT smazano a body

19. Korben

Korben User

OT zmazané. Čo tu zas splietaš a píšeš o úplne niečom inom , ako tom, o čom táto téma je ? Okrem tohoto nezmyselného písania , si už problém niekde popísal/nahlásil?

20. Belgam

Belgam Guest

Kompenzace je za Hitac. Takze ban na forum za spam.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.