Kappa,lf4 a 960k U

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem timoti123, 6/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. timoti123

timoti123 User

Zdravím,mám zase několik otázek.Měl jsem asi 2 měsice pauzu s DO,a zase začínám hrát.Jsem FEG,FEA atd.Mám 2 lf4,20 BO-2 5 na lvl 5,3 na lvl 3 a zbytek na lvl 2.Je šance že toudlevýbavou dám kappu?Dám boss Kurkubium,nebo Falcona?A chtěl bych nahnat alespon 10 lf4-jak tedy nejlépe nahnat lf4?A mám zase v plánu si koupit za 1200,- 330k u o mhh v neděli.DO čeho bych měl těch 960k u dát?Děkuji všem předem. :)

2. PazkyCze

PazkyCze User

Kappu dáš úplně v pohodě. Já, když jsem dělal první kappu na tomto účtu, tak to bylo s vegou pusat, kde bylo sice full lf3 a full b02, ale jen 3 irisy. Dal jsem ji (téměř) bez problému, takže ty ji dáš levou zadní ;) Pokud můžu poradit, pošli si promerium (nebo lépe seprom) do laserů a střílej to elitní municí, kterou si vyklikáš - lehčí NPC x2, zbytek x3. Pokud bys měl x4 na Kucurbia, Boss Kucurbium a Falcona, bude to ještě lehčí.
    Co se týče Uri, tak já osobně bych koupil klíčky k bednám v době slevy na klíče (sleva 20% z akce + premko 5% + sleva 25% = -45%). Budeš mít 825U/klíč => 1163 klíčů. Když to posbíráš na helix lf4, tak by Ti mohlo padnout tak 18lf4, celej apis a další super věcičky...ale jen můj názor ;)

BTW: vzhledem k tomu, že nejsi full havoc, doporučoval bych ti vykašlat se na kappy a zaměřit se na zety...a v tomto případě bych nekupoval klíče za celý urko, protože ze Zety dostaneš klíčů hodně, ale koupli bych si slevu a vyupgradoval si letounky na 16 a za zbytek koupil klíče...

3. timoti - jednoznačne to učko ja osobne by som dal do profila pilota na hrubé.. neviem či ich máš.. ako vravel kolega vyššie.. jednoznačne zety, z jednej ti padne 25 kľuč a 50 logdiskov. Tie kluče môžeš pozbierat cez helyx veľka šanca na lf4 ..

4. timoti123

timoti123 User

Uf,to rád slyším :) Mám 8 iris 2 mám na lvl 11 a ten zbytek na lvl 10,mám 2xHavok.Full havok jsem plánoval dřív ale pak jsem se na to vyprd.A zrovna jsem se koukl do gg na Zetu,a jistil jsem že mám 104 dílků,takže se tedy asi budu snažit o ten třetí Havoc.Takže za to Uri,bych bych měl tedy koupit klíče A stavět zety?Na druhou stranu nato zase nemám tolik času,prozože jsem v prváku :( Týden praxe-týden škola.Leda tak o víkendu.
    =========================
    »Wε•αяε•Łεgεŋđ« já mám 24 sb+hrubé,bublina hustotu štítu atd.A kdy bývá ta helix akce?A měl bych sbírat o zeus akce?

Naposledy upraveno moderátorem: 6/12/15
  5. Ahoj,
    jenom taková připomínka, pokud mě nešálí zrak tak já vidím 330K urka za 2 400 a ne 1 200... Za 1 200 máš 150 000U

6. timoti123

timoti123 User

**Nattyanis** Ano nešálí tě zrak,mě se to oběví při přihlášení :) takové to:Nabídka jako je tato se neodmítá :)

7. Jaktože to nemám :eek::( škoda. Ale s těmi klíčemi za to U má pravdu, budeš mít dost LF-4 a zvýší se ti dmg

8. timoti tak pokial máš hrube investuj do klamného manevru dosť ti to pomôže pri boji.. profil pilota je podľa mna 2 najdoležitejšia vec po zetach

9. Korben

Korben User

timoti123, nepíš viac príspevkov pod seba, ale využi možnosť upraviť svoj príspevok. [​IMG]

10. Kristo

Kristo User

1, Profil pilota (to už máš)
    2, Udělej si full havoc ( Zety za ty dostaneš klíče k bednám + logdisk)
    3, Udělej si full hercules ( Kappa než doděláš herculi dostaneš i nějakou tu lf-4)
    4, Buď dělat epsilonky na lf-4 nebo je sbírat z beden

Ona je to dlouhá trať než nasbíráš 45x lf-4 aby si byl full (tedy pokud do toho nechceš sypat těžký prachy

Snad jsem to nějak nepopletl ještě bych nadýchal o_O

11. timoti123

timoti123 User

Korben rozumím.Ano,věřím že nasbírat 45 lf-4 by mi to trvalo věčnost.Zety budu určitě dělat dál 100%,už mám za sebou 2 a ta třetí se staví.Kappa,ta asi ještě bude muset počkat.A ta Helix akce,kdy vlastně bývá?Pár krát jsem si jí všilml,ale už si nepamatuji kdy.

12. Kristo

Kristo User

Ta je náhodně

13. -xghost-

-xghost- User

Prď na helix akci. Sice to láká, ale dokud nemáš Zeus, sbírej jen zlaté bedny. Apis+Zeus = 4 sloty a to se hodí. Po dodělání Zeuse sbírej při zmíněné Helix akci. Pokud do té doby nezavedou něco ještě lepšího.

14. timoti123

timoti123 User

Takže všem děkuji za Rady,už jsem se rozhodnul.Můžete dát lock.

15. timoti123 jen pro info 330k učka o mhh je 990k a ne 960k jak si psal.
    A co se týká těch beden tak bych sbíral o akci zeus jak psal -xghost- když zeuse nemáš. Z těchto beden je taky dobrá šance získat i nějakou tu lf-4. A co se týče bran tak dělej zety je z nich totiž nejlepší odměna co se bran týče.

16. =Marvin=

=Marvin= Guest

Na žádost autora uzavírám, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.