Kappa

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ĐЯΛGØИ•¤ƒ•PORUBA, 7/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den mám otázku začal sem dělat Kappy abych byl konečně Full herkul když to hraju již 5 let :) ale z 26 mám jenom 4 :( spadl mi s 1,3,6,15, a tetka 11 bran nic :( znám lidi co mají 22 a sou full nebo dokonce i 16 ale to jsou vy jímky jak sem tak zíštoval tak průměrně se dělá 45-35 aby spadlo 10 Herkulu ale já už mám 26 a jenom 4 teoreticky je 25% šance což znamená že ze 4 bran by mohl Herkules spadnout ale to neplatí protože mám 11 a nic taky se říká že existujou Bugy na Kappy aby spadl Herkules ale tomu nevěřím protože to je náhoda jestli padne nebo ne.Potom sem slyšel že když z 50 Kappy nejste full herkul tak BP dá hráči herkuly aby jich měl 10 což se my zdá jako nesmysl. Dělám Herkuly a vůbec nemám štěstí :(
    Otázka:
    Spousta lidí mi řeklo že to je systémem dané kolik potřebuju kapp na Full Herkul ale nevím jestli je to pravda nebo ne a jestli je to normální že z 26 Kapp 4 Herkuly

Naposledy upraveno: 7/2/15
  2. Foяmi

Foяmi User

Je to normální. Já osobně jsem musel udělat 46 Kapp na full Hercul a znám i lidi, co museli udělat přes 60 bran aby byli full. (U nás na serveru jich má jeden Turek asi 78 a má jen 8 Hercul, ale dobře mu tak :D )

3. I když to nejsou kappy tak moje bilance zet je 20/3 . Opravdu je to náhodné a s tím se musíš smířit . V něčem máš štěstí a v něčem zase ne . Kappy mám 1/2 a to jen díky tomu že jsem si kupoval uridium s Herkuly :-D ... Musíš doufat , že ti zas někdy padne .

4. Galaktická brána Kappa dokončena.
    Získal(a) jsi: MUL-B03 (5 hod.).
    Obdržel jsi 30000 laserové munice typu UCB-100.
    Obdržel jsi logdisky v počtu: 10.
    Získal(a) jsi zelené klíče ke kořisti (5).
    Obdržel jsi 14.283.000 bodů zkušenosti.
    Bylo ti započítáno 990718 bodů za čest.
    Obdržel(a) jsi 15.000 jedn. uridia.

12 a zase nic :(

5. Tak holt musíš znova no ....

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

ĐЯΛGØИ•¤ƒ•PORUBA bohuzel padani veci z bran je nahodne a nelze nijak ovlivnit, je to ciste o stesti. Nastavena je pouze pravdepodobnost zisku predmetu z brany, ne kolik bran je potreba udelat. To ze po urcitem poctu bran dostanes zbyle herculy, neni pravda.

7. aha ok dik za odpovědi :)

8. |Oromë|

|Oromë| User

ĐЯΛGØИ•¤ƒ•PORUBA Chybu ani system v tom nehladaj, ja mam napr. z 30 kapp 11 herculov, je to len o stasti.

Na konci kazdej brany si ako keby zatocis kolesom na ktorom su 4 moznosti, jedna z nich je hercules.

Mas k tomu este nejaku otazku?

9. lorduriel

lorduriel User

Ahoj nejsi sam osobne na herculy nemam stesti, asi sem si stesti vymlatil na havoc 18/10 a ted mam 14 kapp a jen 2 herculy takze o trosku horsi skore ;-) zamer se spise na to kolik jich budes muset udelat a kolik cti to hodi :D

▓M♣ti$ek►!! tohle ocenil(a).
  10. TRIXT

TRIXT User

Ahoj Porubo, já měl skóre 34/5 takže nezoufej. :)

11. bandaliro

bandaliro User

Ahoj,tak to jsi na tom ještě dobře,já mám 25 kapp a 2 herculy.Aspoň padne sem tam nějaká ta lf4(dohromady 30 i z bedýnek).

12. lorduriel

lorduriel User

Poruba prosim jak si se dostal k cislum :
    Bylo ti započítáno 990718 bodů za čest.??
    kupuju 50% booster, normalni booster B01 10%, design gol 10%, formace letounu 5% a to mame 75% dohromady tzn:
    325000 cti za kapu * 1,75= 568750 celkem cti a ty tam dostavas skoro 1M moje otazka jak to ? ciste jen kvuli mymu lepsimu vydelku :D diky za info

13. vosinoha1

vosinoha1 User

co třeba ještě 25 % profil ? a co distribuční boster ? a co procenta z modulů základen ???

14. lorduriel

lorduriel User

25% z pp na odmeny z bran nefunguje ;-)
    distribucni booster 10%
    s boosterem ze zakladny nemam zkusenosti.
    dobre distribucak + vse co jsem psal predtim je 85% a on ma bonus neco kolem +200% takze stale jednou tolik chybi :D

15. Kubino

Kubino Guest

lorduriel

čo tak booster za nákup urídia? Formácia?

16. »vojta«

»vojta« User

lorduriel také by to mohlo by to být tím, že některé bonusy se mezi sebou nesčítají, ale násobí takže ne 50% + 20% + 10% + 5%, ale 1.7*1.1*1.05 = 1.964 bonus (1.7 booster, 1.1 design, 1.05 formace)

17. lorduriel

lorduriel User

Kubino psal jsem 50% booster koupen ;-)
    vojta samozdrejme ze se nasobi nektere bonusy ;-) ale stale nevim co mam koupit abych dostal bonus na cest +200% jak ty pises
    1,964 bonus to je stale jen dvounasobek a ne bonus +200% ktery zakladatel vlakna dosahl....

18. Foяmi

Foяmi User

Pokud vím, tak mě se přičítal bonus i za PP.

19. Kubino

Kubino Guest

Bonus z PP sa počíta, nie je uvedené, že by sa vzťahoval len na NPC pričom ten na BS už áno.

lorduriel
    ale on nemá žiadnych 200%, vecami typu boostre, formácia, design, PP dostaneš 563 062 * 1,5 booster = 844 593 ... t.j. ostáva už len cca 17%

Keď to sčítaš (čo sa vo výpočte nerobí, tam sa násobí ako bolo správne spomenuté) je to bonus 110% (+ tých neznámych 17%) = 127%, akých 200% teda?

Uvidíme čo nám autor napíše, že čo mu ešte zvyšuje cca 17% cti.

20. lorduriel

lorduriel User

Kubino oki dekuji vse chapu a je mi jasnejsi ;-) diky za vysvetleni ;-)

golimen tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.