kappy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ZláMigréna, 28/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím
    Chtěl bych kritizovat BP kolik hodin mě ještě budou nutit sedět u PC na to abych měl 10 hercules designů. Já vím.. teď mi odpovíte, tak to přestaň hrát když už tě to nebaví... nebo je to o štěstí...
    Ale ksakru když všichni spoluhráči si udělají 25-30 kapp a maj 10 designů hercules a já udělám 36 kapp a mám jen 5, tak kde mám brát pořád tu trpělivost ? Hlavně prosím neodpovídejte, že je to o náhodě a že akorát nemám štěstí.. to opravdu slyšet nechci... Co takhle udělat nějaké změny v pravděpodobnosti dropu ? Já si jako nedovedu představit, že až budu mít 72 kapp hotových, tak budu konečně full..
    peace
    Děkuji za názory

Alyctro tohle ocenil(a).
  2. Korben

Korben User

Kritizovať BP ? Dostal si odmenu z brány ? Kde je napísané, že musíš dostať aj dizajn ?
    Čítaj - Herkules

3. Ne, nikde neni napsané že design dostat MUSÍM.
    Ale chci jen podotknout na to, že je to prostě ztracený čas všechno... Někdo si udělá 25 kapp a má už vystaráno.. kdežto já pořád nic a nic.
    To po mě jako vážně BP chce abych seděl jak retard pořád u PC a stavěl ty brány dál a dál? :) Uvítal bych něco jako aby měli všichni hráči nějaké stejné možnosti pokud mě chápeš.
    A nikde jsem nenapsal, že hercules musím dostat z každé brány...

Alyctro a oops.eu tohle ocenili.
  4. Korben

Korben User

Niekto zarobí za mesiac na auto a niekto na to robí 10 rokov. Niekto urobí 40 brán a má 1 dizajn, niekto urobí 10 a má 10. A že by si zrovna zasadol niekto na teba ? Nemyslím si.

5. Polas

Polas User

A to chceš tedy říct že doděláš full herkul a skončíš s hrou ? snad nehraješ jen kvůli herculům, taky jsem měl problém se zetama a nestěžoval jsem si.

6. nojono, nevím co k tomu dodat Korbene... Ještě to tu prosím nech chvíli at si poslechnu i ostatní hráče.. třeba mě nekdo povzbudí :D
    Polas -Ne, nechci skončit s hrou až budu full... Ale vidím že spíše skončím s hrou protože nemám prostě to ''štěstí'' jako ostatní
    sedět pořád u PC a klikat a klikat brány... to je šílenost co se mi na týhle hře nelíbí... loterie

7. Polas

Polas User

ono si stoho nic nedělej taky určo nebudu mýt na ně štěstí ale co výdám tak moc hráčů nevídám lítat full herkulami spíš full havoci mé skore 8 kapp 2 herculi.A smůla se my už lepí i na lf-4 pěkně my padali z beden a ted se to dost zaseklo co dodat hold musím počkat až mě smůla opustí.

8. To právě z mého serveru uplně každý 25-30 kapp a mají 10 herculů... Slyšel jsem, že někteří mají nějaký bug...

9. Korben

Korben User

Keď si len "slyšel" , tak bez dôkazov o tom nepíš. Informácie, "jedna babka povedala", tu neberieme a berie sa to ako nepravdivé info. tak že ťa poprosím, aby si nepokračoval týmto smerom.

10. Však já taky mám důkaz.. je jedno video na Youtube a moji nejmenovaní kamarádi z něj všichni dostali herculy a dosáhli tak full hercules... ale rozhodně to video zveřejňovat nebudu.

11. |Oromë|

|Oromë| User

ZláMigréna Keby tieto zarucene bugy fungovali, tak tu ma kazdy druhy hrac statistiku 10/10 a BP by nato uz davno prislo.

Na Youtube je vela veci a velka cast z toho su hluposti...

Ja ked som robil kappy, tak som tiez prirodzene napr. prehodil dizajn na konci. Raz mi tak padli 3 herculy posebe ked som prehodil na dizajn Jade. Kebyze to natocim a dam na Youtube, tak hned by sa toho niekto chytil a uz by siril zarucene 100% fungujuci bug. Ked som to znova skusil v 4. a 5. kappe, tak si predstav, nic som nedostal. Ono to nakoniec bola len stara znama nahoda....

12. Tak já ti tedy napíšu to, co slyšet chceš.

Máš pravdu. Právě jsem se hacknul do interní supertajné databáze BP, a ty jsi tam uvedený - na černé listině. Musím ti bohužel říct, že máš nastavené získání 10. Herkula až ze 178 Kappy. Spokojen?

13. Ano, spokojen PetriCZech. Děkuji za tvoji ironii, velmi jsem se pobavil.
    Lockněte to.. už nemám naladu to řešit .. :D Končim s kappama.. Nejsem přeci jeden z těch co u PC sedí 20 hodin denně, tudíž nemohu být full hercules :)
    Děkuji za názory a ztracený čas pročítání mých slov.

14. Korben

Korben User

Toš , uzatváram.

Uzavreté, LOCk.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.