KBS sa nnam nici

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem {SH}•PyЯΛMiDuS*β_SVK, 28/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prosim vie nam niekto rychlo poradit co je s nasou KBS ? Sama sa nam nici nikde nikoho a ubera jej nieco po 8-9k stitu .. takto sa nam sama znici .. nestihame ju opravovat.. uz sme menili aj stredove modul. ale nepomaha .. proste sama zachvilu pukne bez cudzieho zapricinenia .. Server GE7 na 4-1 .
    Uz je znicna pomohol jej iny klan.. ale aj tak sa chceme popytat co to mohlo byt ? vypli sme ju nech sanabiaja a v ten moment sa zacala nicit .. najprv stity a potom hp..

Naposledy upraveno: 28/7/15
  2. |Oromë|

|Oromë| User

{SH}•PyЯΛMiDuS*β_SVK Uprimne neviem co ti mam nato povedat, nic take som nikdy nezazil.

Ak je to skutocne tak ako popisujes, tak to bola pravdepodobne daka anomalia v hre, chyba v systeme a ten zacal KBS nicit.

3. No ani my doteraz :D preto som sem pisala ze ci niekto nema skusenost ako to zastavit kym sa neznici,ked ani vymena modulov nepomohla.No v kazdom pripade je uz po nej,ale aj tak dakujem za odpoved.Snad sa to uz nestane pri dalsej ;)

4. |Oromë|

|Oromë| User

{SH}•PyЯΛMiDuS*β_SVK Rad by som ti poradil, no vazne neviem o nicom co by to mohlo zastavit. Mozno restart serveru, no tato moznost asi nieje takto narychlo dostupna. :)

Sledujte to a pripadne napis keby KBS znova robili daco zvlastne. Mame tu trvalo otvorenu diskusia, tak nabuduce pis tam. Diskuze k tématu:FAQ - Klanové Bitevní Stanice

Teraz tu asi uz nic nevyriesime ked je KBS znicena.

5. Dakujem, ano viem ze tu je diskusia ale nevedela som ju narychlo najst :D (stres z nicenia zakladne :D ) tak som otvorila novu temu.Uz budeme vediet Este raz Dakujeme :) uz si branime novu :D

6. |Oromë|

|Oromë| User

{SH}•PyЯΛMiDuS*β_SVK V poriadku, nic strasne sa nestalo, zase nebudeme buzerovat za kazdu drobnost hracov co slusne komunikuju.

Kedze nova zakladna funguje normalne, tak islo asi skutocne len o daku anomaliu. KBS sledujte a keby nieco, tak napis do spominanej diskusie.

Temu teda uzavriem, tu nic nevyriesime uz. :)

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.