kde mám vytvořit požadavek?

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Lojza.je.profík, Aug 6, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. de ho mám vytvořit podpora my odepsala

vytvoř požadavek. Poté budeme mít k dispozici všechna data, která potřebujeme k tomu, abychom ti mohli rychle pomoci.

ale já nevim kde ho mám vytvořit potřebuju vratit U za něco co jsem si omylem koupil protože se nezobrazilo upozornění (slot v tech centru)

Last edited: Aug 6, 2016
  2. Odpovede z podpori je zakázane kopírovať a zverejňovať. Takže to skús upraviť ;)

3. Malcolm

Malcolm Guest

ak Ti podpora odpísala aby si vytvoril požiadavku tak na podpore. Navyše mám pocit že pri slote v tech centre je napísaná jeho cena. takže si bol informovaný čo dostaneš a za koľko to dostaneš. Ak by podpora chcela aby si vytvoril požiadavku na fore. napísala by Ti aby si ju na fore vytvoril.. máš ešte nejaké otázky k téme?

4. jenže když kupuju i b*blou munici tak my to dá upozornění jestly to chci koupit a že jsem na to mylem klik a zrovna tu nemáte upozornění je odcela vaše chyba protože už jsem si zvik že my to dá to upozornění

5. Malcolm

Malcolm Guest

Moja chyba to nieje. Ani nikoho z kolegov. Niesme vývojári. Hráč odoslaný na podporu.

LOCK

6. Korben

Korben User

Lojza.je.profík, mal by si si zmeniť nick na nieje profík. Profik by vedel, že na podporu má písať priamo z herného účtu. To znači, že na hlavnej stránke klikne na otáznik, následne na podporu a potom píše. Takto to robí profik. ;)

Lojza.je.profík and *SATKO* like this.
Thread Status:
Not open for further replies.