Oznámení Kde se nalézají pravidla,podle kterých se mám ve hře řídit?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem leaderOfcz2, 22/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hraju tuhle hru,už sakra dlouho,ale doteď vlastně nevím,kde se nalézají pravidla,podle kterých se mám řídit?

2. Obecně najdeš odpověď na spoustu otázek zde:

DarkOrbit Bible CZ - otázky a odpovědi

Vítejte v Darkorbit
    Startujeme hru (Spouštění herního okna)
    Jak se mám pohybovat po herní mapě?
    Jak mám ve vesmíru používat zbraně?
    Ochrana začátečníků
    Zóny neútočení (ZN), jak fungují?
    Body zkušeností (BZ), dosáhnutí nové úrovně zkušeností
    Čest a její důsledky
    Hodnosti

Vzhledem k tomu, že je to virtuální hra, ne reálný život, nemusíš dodržovat pravidla slušného chování (mimo chat a fórum, to má Pravidla), morální zásady společnosti. (a budeš podle toho i spoluhráči neoblíben-oblíben)
    V reálném životě má i tato hra pravidla, VOP, které najdeš na úvodní stránce při přihlašování a se kterými si souhlasil. Tam je spousta pravidel, co se ve hře nesmí používat a co tě za to čeká, jak a co se nesmí psát, je toho tam spousta.
    Ale když se ptáš, tak jsi udělal to co 99% hráčů, jen si odklikl, že s VOP souhlasíš, aniž bys to četl.
    Obecné právní pravidlo je: co není výslovně zakázáno, je povoleno.
    Pravidla této hry dávali dohromady právníci a pokud vím, mysleli skoro na všechno :D.

Naposledy upraveno: 22/2/16
  3. Rád bych odpověd přímo od moderátora,kde se nacházejí pravidla,kterýma se mám řídit ve hře na chatu a na foru

4. Belgam

Belgam Guest

Jak nekdo muze byt vazeny autor, kdyz to na foru nevidi?

Ono na zacatku fora jsou
    Pravidla

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  5. Belgam,takže tam najdu vše co potřebuju,abych nebyl za něco potrestán?

6. |Oromë|

|Oromë| User

leaderOfcz2 Ano, je tam vsetko dolezite, staci si to prejst.

Staci ked sa budes normalne spravat a komunikovat, hrat bez bugov a programov, nezdielat ucty a potom sa nemas coho bat. Osobne si myslim, ze kazdy co nieco v hre zneuzil o tom zneuziti dobre vedel aj bez pravidiel. ;)

7. Belgam a|Oromë|,děkuji za potvrzení,že můj Ban na foru byl neoprávněný a nemám dalších otázek.

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

leaderOfcz2 o jakem banu pises? Silne pochybuji ze jakykoliv z tvych pocetnych bodu byl neopravneny.

9. =Marvin= pan vedoucí,může banovat i za to,co není v pravidlech,jak je sám poslal a Orome potvrdil. Podpora se nebojí ani vyhrožovat pernamentním banem na učet,když na nesrovnalosti poukážu.

10. Belgam

Belgam Guest

A to je tenhle panacek co mel ban na forum a zaciname druhe kolo. :D

Tak uz vim proc ma tolik postu, kazdy post vetsinou o nicem.

11. Belgam,jak jsi mi sám ted potvrdil,tak neoprávněný.

12. Belgam

Belgam Guest

Ja jsem nic takoveho nepsal, to je jen tva domnenka a jeste jednou napises nepravdive informace. Tak opet ban.

13. V čem nepravdivé? Sám jsi mi poslal odkaz na pravidla,v kterých není to,za co jsem dostal ban. Nebo snad běžně posíláš hráčům neúplný informace?

14. Korben

Korben User

Ban bol oprávnený a keď tu mieniš opäť robiť bordel na fóre nezmyselnými témami a mieniš tu rýpať, tak ani nepíš na fórum.

Odkazy na pravidla si dostal a viac tu nieje čo riešiť.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.