Kde zacat hratr? a vobec zacat hrat?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Lightning876, 21/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mam taky dotaz vobec oplati sa zacat hrat tuto hru ked upada a su tu sami booteri proti ktorzím sa nic neda robit a ak sa oplati na akom serveri zacat? myslim taky server ktory ma este ako tak ludi a bojuje sa hlavne firemne ne spojenecky

2. Korben

Korben User

Už si hral túto hru? Ak áno, kde máš účet?

3. Mal som ucet na ge7 ale tam? boli len full ta so)m sa nato vykaslal ale pytam sa ze ci ma vobec zmysel hrat odznova a ak ano tak na akom serveri?

4. Korben

Korben User

No to sa musíš rozhodnúť len ty, na každom servery sú full hráči.

5. Koudy-OP

Koudy-OP User

Každý server vždy přinese top hráče a slabší hráče. Nikdy nebude server, kde si budou všichni rovni. Jestli chápu správně, žádáš o radu, kde se nejlépe zase vyhopnout a hrát si "na pohodu". To ti nikdo neřekne, protože každý server je stejný. Všude se vždycky najde nějaký "podvodník" nebo elitní hráč.. to hold patří ke každému serveru. :)

6. Odporučam niečo ako USA 2 atd.. malo ludi tam hrá, osobne som GE3 ale na tých starších serverov je ovela viac fullov

7. TRIXT

TRIXT User

Lightning876: Také jsem prošel těmito úvahymi. Začal jsem kdysi na CZ2, pak jsem ho z důvodů malého počtu lidí opustil a začal na CZ1 kde hraji dodnes. Ze zvědavosti jsem začal hrát i na GE1. Na CZ2 mně vadil malý počet hráčů. Na GE1 je sice hodně hráčů, ale vztahy jsou tam složité. Komplikované diplomacie, nevyzpytatelné základny. Takže z těch co znám zbývá CZ1. České servery mají výhodu bezproblémové komunikace. Navíc CZ1 má více lidí než CZ2 a já hraji na VRU a hrajeme zde převážně firemně. Osobně bych ti doporučil CZ1. Sice jako všude se zde potkáš s fulkami, občas narazíš i na neseriózní hráče, ale dle mě to zde docela ujde. Navíc BP se poslední dobou hodně snaží, aby lidi poměrně rychle překonali etapu začátečníků. Navíc již máš zkušenosti, takže by to pro tebe neměl být problém. ;)

8. alebo ked začať znova skus kontaktovať nejaku čeko slovensku skupinu hráčov na nejakom servery a dohodnut sa snimi..

9. Tak ja skusenosti mam a vypracujem sa aspon na full iris a full lf3 jak nic..hm .. teda mi odporucas trixt server cz 1.a hra sa tam prevazne firemne? A fakt sa oplati vobec zacat hrat dark znovu? Bo strasne vela hracov us prestalo hrat dark.

10. -hejko-

-hejko- User

ked hras prazdny server tak mozes byt skorsie full ale načo ? :D GE7 je plna aj GE1

11. TRIXT

TRIXT User

Lightning876: Na CZ1se hraje firemně (u VRU to vím na 100% :)). Jinak když se přihlásíš na jiný server na účtu.kde jsi již hrál, tak tě to urychlí, neb ti to dá rovnou level 5 a nějakou výbavu. Nemusíš projíždět tutorial. Co se týká rychlosti růstu, nejlepší je dát se do nějakého klanu, aby ti pomohli na začátku s kredity. Do fáze kdy jsi full iris, LF3 a BO2 s pohony se člověk dokáže při intenzivním hraním dostat i za 2 až 3 týdny. Pak už to jde pomaleji. ;)

Jinak popravdě mám docela slušnou výbavu, přesto mě velmi bavilo budovat opět loď od počátku. Hodně to ale závisí na konkrétním člověku.

12. A keby som zacal hrat na cz 1 zibral by si ma do klanu a daroval dake kredity plis?Iba ma zase trapia podvodnici a booteri ktorich je v darku viac nez dost povedzme si pravdu

13. Lighting to sa už musíš dohodnut na danom servery na chate, alebo nejaky kontakt napr TS /teamspeak/ a prísť tam

14. A ma vobec zmysel zacat hrat pokym sa este posulnim ta us nikto nebude hrat dark a navyse samt booteri su tam ja nwm us a bugpoint sa vobec nestara o hru

15. lamiX

lamiX User

S touto hrou už to lepší nebude, to je vše co ti k tomu řeknu :) Jestli ti stačí současná populace tak to můžeš ještě zkusit.

16. jasné že ma zmysel, nevem booteri sú, ale neje ich tak vela ako kedysi.. a hrat sa stále dá, da sa vyšvihnut vdaka paradným akciam od BP.. takže je to už na tebe za mna ma dark stále palec hore

17. =Marvin=

=Marvin= Guest

lamiX a ty jsi kdo, jasnovidec? :rolleyes:

Jinak vyšvihnout se rychle nahoru se dá na jakémkoliv serveru, když se toho hráč od začátku chopí. Na práznějších serverech to půjde rychleji, ale také rychleji také dojdou činnosti, když není s kým se střílet. Na větších serverech musí hráč počítat s tím že potká více lovců a nebude mít absolutní klid nikde, na druhou stranu nebude lítat po mapách sám, lépe se bude hledat klan, pomoc na NPC, hráči na lov atd.

18. Ta mozno ta cz 1 bude dobra vo vru bo trixt hovori ze sa tam hraje firemne mna skor trapi ten upadok hry ze hru ovladaju booteri a pod.Akoze akcie boli super to musim uznat len zase zacinat bez zmrazova ich hlavne rakiet a empov bude narocne

19. TRIXT

TRIXT User

Lightning876: Bootery neřeš, to musí řešit BP a myslím si, že se o to i snaží. Pokud chceš opravdu začít od začátku a vybereš si CZ1 a VRU, mohu tě přijmout do akademky. Pozor, co se týká kreditů, nečekej od klanu žádné zázraky. Výše vyplácené podpory je docela omezena a záleží na tom, jak dlouho jsi v klanu, viz.: Omezeni vyplaceni kreditu z klanu 24.4.2014. Přesto ti to může pomoci v tom, aby jsi se posouval rychleji nahoru. Nejvíc ale záleží na tobě, jak znáš DO, jakou máš strategii, kolik tomu chceš obětovat času, jestli si pořídíš prémko atd. To si již musíš rozmyslet sám. Je ale pravda, že hlavně empy, zmrazovací rakety a zpomalovací miny ti budou zpočátku chybět.

P.S. Z čeho píšeš na fórum? Ptám se proto, že v textu máš více překlepů. ;)

20. PaiMei

PaiMei User

TRIXT hraju na CZ3 a prakticky nemám výzvy, úkoly až na pár všechny hotové, hodnost jsem vzdal.
    Namlsal jsi mě, rád bych CZ1 zkusil, ozvu se ti, třeba bych mohl být platným členem :).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.