Kde zacat hratr? a vobec zacat hrat?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Lightning876, 21/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Samozrejme ked začneš hrat nový server, oplatí sa podla mna naškriabat nejake peniaze a kupit štart balíček.. aspon tie lf3. su dôležité

2. No dobre trixt asi skusim vru cz 1 za vyskusanie nic nedam kredity mi nemusis davat zaribim cez pet mechanizmus predaja surivin jak nic chcem len veduet za kolko sa drazi na cz 1 a inac mam take chyby preto lebo pisem cez mobil dufam ze to podls bp neni porusenie pravidiel abo daco take
    Co sa tyka mojich skusenosti tie su bohate takze to nebude problem len naozaqj je dost ludi na cz 1?

Naposledy upraveno: 22/1/16
  3. TRIXT

TRIXT User

Lightning876: CZ1 je nejživější z českých serverů. Záleží na spoustě faktorů. Někdy hraje hodně lidí, někdy je jakoby útlum. Posoudit to musíš sám, ale úkoly na hráče se dají dělat.

Naposledy upraveno: 23/1/16
  4. registroval som sa tam a aj tam je prazdno asi nic s toho fakt darkorbit us upadlo je to skoda ale bohuzial

5. Korben

Korben User

To je zaujímavé, tak to tam na chat píšu asi duchovia. :)

Koudy-OP tohle ocenil(a).
  6. a co cekas, narvany mapy k prasknuti? Tahle doba uz je zaplatbuh pryc. Prazdno teda na CZ1 vzdy bylo o neco vetsi nez treba u nas, ale urcite to neni vylidneny server, hracska zakladna byvala vzdy slusna.

Co je pro tebe dost lidi?

7. -Kaperko-

-Kaperko- User

ako prazdno? tak akoze ked mas novu registracku tak zrejme myslis 1-1 a 1-2, ale casy ked tam poletovali botky uz skoncili. teraz sa takmer vsetko toci okolo paladka, krysiek, cubov a pod. a to uz byvaju opravy na 1-8.
    Ja hravam na GE6 a nemyslim si ze tam je server prazdny, je tam sice plno elitnych lodi ale aj pomerne dost zacinajucich uctov. Co sa SK/CZ komunity na GE6 tyka, nas klan =SG= patri medzi top10, vacsina je MMO. Ak by si mal zaujem mozeme ta prijat do nasej akademie, podmienkou je akurat TSko

Little_Tali tohle ocenil(a).
  8. ej prestante vsetci klamat bol som na cz1 som popozeral mapy a nic tam neni akurat kopu hracov co pisu do chatu tot vse ale moze si za to bp keby nebanovali fer hracov a nedavali same nove blbosti do hry aj nadalej by bolo dark super ale bohuzial a co sa tyka GE 6 ten je totalne ludoprazdny hral som na nom

9. TRIXT

TRIXT User

Lightning876: No nevím co čekáš. Tipuji si, že se ti bude zdát prázdný každý server. Asi budeš muset zkusit si zahrát něco jiného.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  10. Korben

Korben User

Lightning876, BP banuje len podvodníkov a ty budeš asi jeden z tých , ktorý dostali ban na účet pre nejaké porušenie pravidiel.
    Na toto tvrdenie mi sem vložíš ID účtu ktorý bol neprávom zabanovaný. V opačnom prípade očakávaj následky za nepravdivé informácie.

Ďalej sem vlož ID účtu, ktorý si mal na GE6.

11. vsetci su nefer banovani preco su zrazu vsetky serveri prazdne? ano kazdy dostal ferovo ban urcite das 70 mega hracov dostalo ban opravnene to iste
    Naozaj nema zmysel zacinat zasedostanem ban ze poctivost sa cudujem ze ste neskrachovali ovela skor radsej pojdem hrat cs abo daku inu hru

12. Lightning876

Je vidět ,že máš opravdu špatný den.Napočítej do 10 než něco napíšeš,možná vychladeš,pokud ne,tak raději odejdi hrát jinou hru.

13. no sak pojdem to si pis :D

14. to pujdes, vzhledem k tomu co tu psal Korben :) no, nas to mrzet nebude :D

15. Korben

Korben User

No , tak že sa maj krásne, počkaj si kým rozmrzne piesok a lešti si zatiaľ formičky. Nebudeme tu zbytočne strácať čas s nejakým remcalom, ktorý pravdepodobne prišiel o účet pre porušenie VOP. Ani sa nemienim snažiť hľadať účty nejakého remcala, ktorý nedokáže normálne komunikovať.

Viac tu nieje čo riešiť.

Uzavreté, LOCK.

Naposledy upraveno: 23/1/16
    Koudy-OP a Tomas91 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.