Kdy bude něco nového..?!

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Alemenijáres, 7/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravim.. zakládám toto vlákno jen tak čistě ze zvědavosti, protože když se ptám na chatu ve hře, tak se mi nedostává odpověďi.. Podle mě jsou ty administrátoři na chatu dobří jen k zabanování... jinak ví kuloví. Prostě jestli mi je schopen někdo tady říct, jestli se něco v nejbližší době nechystá. Hra začíná být vážné nudná, každej den stejnej, nic novýho. Mi povězte co se v tý hře dá dělat? Jako nejsem sice full havoc ani hercul, ale určitě nebudu sedět X hodin na palladku, nebo si furt posílat na doubly, abych mohl sbírát lepší boxy. Myslim, že by nebylo od věci udělat zase nějakou bránu, jako na halloween.. To jsem přišel z práce, nebo ze školy a ta hra mě prostě zavolala.. chtěl jsem to hrát, ale teď? Fakt o ničem.. jako ten vánoční event, byl naprostý fiasko.. nějaký ice meteoridy, které dá každej a skoro nikdy sem ho nenašel sám, abych z něj měl plnou odměnu.. úkoly byly až hamba.. fakt jen pro slaboučký, které 600 U za hodinu plnění úkolu uspokojilo. Už vidim, jak mi tu začnete psát „ tak si dej války apod. , jasný můžu, ale mě to nedělá dobře na kačera jako ostatním, že mám nějakýho plukovníka.. já na hodnost z vysoka kašlu.. :).

2. TRIXT

TRIXT User

Myslím si, že v poslední době přicházejí novinky poměrně často. Nejbližší co se očekává je přesun hangáru na herní mapu a montáž, kdy si budeš schopen vyrobit některé předměty aniž bys je musel kupovat či hledat v bednách. Jinak tato hra je o trpělivosti. Některé věci se nezískávají snadno a stojí to mnoho úsilí. Základním cílem hry je být lepší než ostatní, aby jsi je mohl sestřelit. Úkoly, brány, eventy atd. jsou jen pomůckou pro to, aby jsi dosáhl základního cíle. ;)

3. Korben

Korben User

No a ty vieš tiež úplne to najväčšie kulové.
    Tak že na chate je moderátor a ten tam je na to, aby dával pozor, či sa dodržiavajú pravidla chatu a nie na to aby ti tam odpovedal. Za to kuloví máš kúlové body.
    Ty si prespal celé sviatky ? Mal si tu málo úloh a akcii? Ty si už full? Už máš všetko? Máš urobené všetky úlohy ? Myslím že nie chýba ti toho ešte dosť na to, aby si sa nudil.
    Brán máš na výber viac ako dosť, ale to by nebolo zadarmo, že? Porekadlo, "podaj prst, prídeš o celú ruku", sa na teba presne hodí.:rolleyes:

Fiasko by bolo, ak by neboli žiadne akcie. To že ty na niečo kašleš, je tvoj problém. Pre mňa je tiež hodnosť nezaujímavá, ale v hre mám stále čo robiť, aj bez akcie.
    Ak čakáš len na akcie, tak myslím že do veľkej noci si môžeš kľudne pospať.;) A ak nejaká bude skôr, tak ti hra zavolá, keď prídeš z práce , alebo zo školy.
    Normálny hráč by to nenapísal. Vojnu len preto aby som mohol strieľať vlastných, to je zbabelé.

Tak že v konečnom dôsledku, dopredu ti nikto nepovie kedy a aká akcia bude. Tak že sleduj hru a nastav si budík. :D

4. Minulý rok cca od srpna, tak skoro pořád byla nějaká akce, dalo se na tom nahrabat až moc, uridia, munice, EE a bůhví čeho všeho a i tak už teď při vánočních akcích někteří psali, že se nudí a že si představují sice hard úkoly, ale za X-urka, Premium a kdesi cosi, (přitom nepamatuju za ty roky takovou štědrost od Bp a určitě za to má palec nahoru:)), ale některým se holt nezavděčí nikdy :rolleyes: I teď po svátcích ve dnech klidu nám dal BP druhý vánoční kalendář, i když nemusel a popravdě až teď ve dnech klidu se teprve dostávám k dělání bran za ty EE, prostě v té přemíře akcí na to nebyl čas :D Co se týče novinek, dle vývojářského blogu se teď spíše tvůrci zaměřují na to, jak co nejvíce zpohodlnět a zpřehlednit hru pro hráče, přidáním věcí do klienta atd. a moc bych za to nedal, že MONTÁŽ se ukáže ve hře po 17 lednu, do kdy je druhý adventní kalendář (ale to už trošku hádám, pouze tip). A co se týče adminů řekl bych, že jakmile mají shora informace k dispozici, podělí se o ně samozřejmě na fóru, takže vědí tolik, co ostatní, jen o chvilku dřív. Nicméně i kdyby se Bp rozhodl zvolnit a dát třeba až Velikonoční vajíčka (i když věřím. že po tom rozjetém vlaku z minulého roku pro nás pár překvapení určitě ještě v rukávu má) je to čistě jen na něm a pokud chce někdo remcat, že se ve hře nudí, úkoly jsou slabota atd. a funguje jen na novinkách (i když uznávám, že ta Halloween brána byla fakt hard)..tak ať to nehraje a počká si pěkně jako všichni ostatní, až se ve hře zase něco ukáže ;)

Naposledy upraveno: 7/1/16
    M.e.g.a.n1 tohle ocenil(a).
  5. Nic.. psal jsem celkem dost a rozhodl se to smazat, nebo by se tady ještě někdo urazil a já bych za to dostal nějakej ban.. Člověk se tu nemůže nijak projevit, aby ho admin nepotopil.. Ptal jsem se na akci v nedohlednu.. né na to že jich bylo dost!

6. Drift1

Drift1 User

O akci která se chystá ti nikdo nic neřekne.B.P.-pošle info a administrátor ho dá zde přeložené do oficiálu..bez infa tu dá jen prázdný list.Takže jen sleduj hru.Nudné mi to nepřijde mám toho ještě co dělat...pokud to přijde tobě tak si kup playstation či jak se to jmenuje a hraj..her je na to dost.

7. Belgam

Belgam Guest

Ja vidim pouze dve otazky,ale ani jedna neni co bude v nedohlednu. Urcite ti ,ale poradim kde to zjistit. Zajdi za kartarkou ona ti rekne jake budou akce. My to nevime a kdyz to vime, tak to stejne za chvili vedi i hraci. Jedina akce co se prozatim chysta je Hitac.

8. Badmaniak

Badmaniak User

Lol, Belgame. :D Přečti si nadpis. :D

Jak tu bylo napsáno, bude montáž a nová brána....

9. Drift1

Drift1 User

10. Badmaniak

Badmaniak User

Montáž i nová brána budou určitě provázány akcí. Minimálně u montáže je to už ohlášené. Takže moje odpověď je na jeho otázku...

11. Btw tak akce Hitac už se mihla v hlavním herním info okně. ;) Takže Bp v tom rozjetém vlaku pokračuje + ta Montáž, změny klienta a bůhví co dalšího..palec nahoru :)
    Brány budou muset zase počkat :D

12. Kristo

Kristo User

Akce docela dobrá, až na Ty úkoly, to by mohlo být rozdělený pro silný a slabí hráče. ( u všech akcí )

13. Toľko akci ako bolo minulý rok hadam nikdy nebolo, hrači su už rozmazlený a keď nieje niečo nove plaču ako trpaslici nad snehurkou, ked ju otrávili :D Já sám mam raket a bomb z bonusových boxu ako Rokefeler akcií na burze.
    Ona to není sranda stále nove veci vymýšlat a davat do hry, ked sa striedala akcia za akciou už ma to ani nebavilo, o to vjac som sa tešil, keď nič nebolo a naraz to prišlo a ja som si to vedel užiť.

Korben a svi1 tohle ocenili.
  14. PaiMei

PaiMei User

Nechápu, že ještě Admini toto téma neuzavřeli. Kdy bude něco nového vědí asi jenom v BP a pokud to bude aktuální a připravené pro hráče máme jiné sekce a jiné témata. Tady to bude jenom samé kdyby a samé proč a taky kritik něčeho, co ještě není. Opravdu to chcete číst?

15. Korben

Korben User

PaiMei, Nebudeš mi veriť, ale čakal som kým napíšeš :D

Tak že viac tu nieje čo riešiť.

Uzavreté, LOCK.

PaiMei a Kuchařík tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.