Kick s chatu následný ban.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem NanoDarkness, 17/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý deň.
    Nechcem tu riešiť od-banovanie, chcel len poznamenať o takzvaných 2 dňových ban-och na chate a následne nemožnosť žiadať o zrušenie ban-u. Ja som dostal ban po porušení pravidiel to je v poriadku zaslúžil som si to za obchádzanie systému ...... medzerami a podobnými skratkami. A však vykopnutie z chatu za slovo lama kde som to slovo nepoužil ako urážku pre niekoho ale iba ako slovo kde som sa sám nazval lamou je podľa mňa dosť prísne. Keby ste takto prísne riešili aj iné prehrešky ktoré sa dejú tak by som bol rád. Ale ako vidím to povestné zle robenie si vlastným ľudom je len na Slovensku a v Čechách. Skúste prehodnotiť moderátori svoju prísnosť na našich chatoch a skúste byť objektívny a nie subjektívny. Keď že s veľkou mocou ide ruka v ruke aj veľká zodpovednosť. Na toto veľa ľudí zabúda a neriešia to tak ako by mali.
    Ďakujem za pozornosť s pozdravom NanoDarkness.

2. Gahan

Gahan Guest

Nic přehodnocovat nemusím . Sám zde píšeš co jsi psal na chatu takže zde není co řešit .
    Pokud budeš chtít něco řešit ohledně chatu tak podle pravidel a ve správné sekci !
    Vzorový příklad vkládání o řešení bannů na chatu

Jen ještě dopním že moderátoři se řídí pravidly BP které jsou nařízené a pouze dohlížíme nad těmito pravidly .

LOCK

3. Korben

Korben User

Ja len doplním, že za slovíčko "lama" dá kick a systém a ten nerozlišuje na koho si to myslel. To že už potom začne pri kopnutí systémom, niekto držkovať na chate, je už druhá vec. V takom prípade sa nikto nemôže čudovať že dostane ban, hlavne ak začne na chate vypisovať niečo na moderátorov. Tak že v prvom rade by sa mali naučiť chovať hráči. Ani jeden moderátor nieje "hej alebo počkej" , tak že nejaké " hej admine alebo moderátore", je na chate ignorované a držkovanie, je trestané.

Gahan tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.