Chyby Klan war

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem jisap123, 21/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jisap123

jisap123 User

Zdravím všechny, mohu se zeptat, zda-li je hlášený tento problém hlášený?
    Proč to píše tohle (při ukončení waru s klanem BUG

Když je to můj klan :D

Jinak to je asi prohozené, ne? Jakože by to mělo ukázat proměnnou toho klanu BUG a né moji. Jinak tohle už bylo myslím i na starým klientovi.

Naposledy upraveno: 21/5/15
  2. =Marvin=

=Marvin= Guest

3. jisap123

jisap123 User

Ano, trochu jsem s tím válčil, zkoušel jsem to (nezobrazovalo se to tak, jak jsem chtěl - špatný formát). Už je to v pořádku.

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

jisap123 ano už se zobrazují správně. :) K problému, toto vypisuje už hodně dlouho, když se podíváš na log v sekci Informace o klanu, budou tam zápisy 2, tj. že klan XYZ ukončil válku proti tvému klanu a druhý zápis je ten který jsi vložil. Nicméně nejedná se o žádnou závažnou chybu, která by bránila v hraní. Ve hře jsou mnohem závažnější které je potřeba vyřešit.

5. jisap123

jisap123 User

Stím samozřejmě souhlasím, ovšem tam jiný zápis nebyl :D (Ty diplomatické zprávy podtím jsou přijmutí spojka, ne ukončení waru), přišla jen tato zpráva.
    Jinak vím, že to není tak důležité, jen se ptám, jestli to je normální, nebo ne :D
    (Třeba nám vyhlásil válku klan se stejným jménem, ale podobnými znaky :D)

6. Korben

Korben User

Táto "chyba" Tu je už od začiatku nového klienta a myslím že a v starom to písalo tak isto. :)

7. jisap123

jisap123 User

Jj, tak já jen jestli je to ok/není, děkuji za odpověď, osobně nemám žádné další otázky :)

8. |Oromë|

|Oromë| User

jisap123 Je to len drobnost, ktora nikomu neprekaza. Je to tam uz od stareho klienta a nema zmysel to nahlasovat.

Zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.