Klan

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem lacoremi, 24/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lacoremi

lacoremi User

Dobrý den,
    mám takový dotaz mám klan jsem jeho členem všichni ostatní jsou neaktivní déle jak 4 týdny
    a na konto prispivam jen ja a nejdou mi z nej penize zpatky.Náčelník je také neaktivní déle jak 4 týdny.Je nějaká možnost jak peníze z konta vybrat,či svrhnout náčelníka?

Předem za odpovědi a názory děkuji ,Lacoremi :D

2. Neni :)

Jedine ze bys na ne mel kontakt :) ale osobne doporucuju z klanu co nejdriv odejit, nevratne investice muzes provozovat i jinak :D

Naposledy upraveno: 24/10/15
  3. |Oromë|

|Oromë| User

lacoremi Naco si potom v takom klane? Uz davno by som odisiel...

Bohuzial ak nemas prava na vyplacanie kreditov, tak sa k nim ty sam nedostanes.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  4. lacoremi

lacoremi User

to je hrozný ale je tam 193 000 000 kreditů ,je škoda z toho klanu odejít.Nevymaže se nějak automaticky neaktivní herní účet?Mohl by to být způsob jak se k tem penezům dostat.

Lacoremi

5. TRIXT

TRIXT User

lacoremi: Ne, bohužel nevymaže. Účet náčelníka zůstane zachován a bez něj se nijak ke kreditům nedostaneš. Odejdi z klanu a najdi si nějaký fungující klan. Kde vlastně hraješ?

P.S. 193 miliónů není zase tak extrémní částka, jak se ti nyní zdá.

6. lacoremi

lacoremi User

Hraju na CZ3/MMO.Takže tím páde klan bude existovat napořád?

P.S. : Víš o nějakém fungujícím klanu?Vždy když jsem do nějakého vstoupil přestali na nem vsichni do 2 měsíců hrát.

7. doporucuji,byt hodne aktivni co se tyka braneni vlastnich map a stanic i za cenu toho ze budes krupat. Pak snaz najdes vhodny klan,hraci si vsimaji kdo stoji na porte a kdo se snazi i s min.vybavou. A nebo si zaloz svuj klan a vybirej si hrace ty.

8. TRIXT

TRIXT User

lacoremi: Ano, ten klan tu bude ještě dlouho. Jinak já hraji na CZ1 a CZ3 bohužel neznám. Občas tu probleskne zvěst o budoucím slučováním serverů. Pokud se tak stane, tak o fungující klany nebude nouze. I teď jich je na CZ1 dost. Teď ti ale nezbývá nic jiného než hledat. Mnohem lépe se ale hledá na četu přímo ve hře. Zkoušel jsi napsat tam? Nejlépe v podvečerních hodinách, kdy je na mapách nejvíce hráčů.

P.S: Můžeš zkusit i to, co ti radí Deborka[TVL], to je založit si vlastní klan. Ale to je docela dost starostí navíc, aby byl klan funkční a ne jen na oko.

lacoremi tohle ocenil(a).
  9. lacoremi

lacoremi User

Děkuji moc.

ADMIN Dejte LOCK.

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Na zadost autora uzaviram, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.