Klient-hudba

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem pet.vru(3), 16/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pet.vru(3)

pet.vru(3) User

Dobrý den, po přihlášení do herního klienta se mi neustále opakuje hudba v jedné a té samé smyčce dlouhé asi 5 vteřin. Normálně začne jako vždy a po 5ti vteřínách normálního průběhu se hudba opět spustí od začátku. Po odhlášení a opětovném přihlášení se můj problém nevyřešil, i když jsem to zkusil vícekrát. Mimo to mi to několikrát nechtělo upgradovat pohony,lasery, rakety a štít, i když mám např. v pohonech 32 000 minut, ale i tak mám rychlost 450 místo 540. Chci se tedy zeptat, zda-li mám tento problém jen já, jak ho popřípadě vyřešit a jestli to není způsobené třeba údržbou nebo něčím podobným.

Děkuji.

2. pet.vru(3)

pet.vru(3) User

Právě jsem zjistil, že se mi neopakuje jen hudba, ale i třeba zvuk při zničení... Mimochodem mám i videonahrávku, kterou lze zaslat emailem v případě, že by to někomu nebylo jasné.

3. GΞRΛN

GΞRΛN User

Zvuky sa daju v nastavený vypnuť.

4. pet.vru(3)

pet.vru(3) User

Chci hrát se zvukem... Jinak bych to už dávno udělal.

5. Korben

Korben User

6. pet.vru(3)

pet.vru(3) User

7. lamiX

lamiX User

Mě se to děje také. Snad se to brzy vyřeší

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.