Klikanie brán

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem S1010, 26/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. S1010

S1010 User

Zdravím, mám otázku - Je efektívnejšie klikať brány po 1 EE alebo dať 100 EE naraz ? Vo veľa videách som videl, že klikajú po 1 EE ale neviem lebo minule mi s 100EE padlo 21 častí do Zety tak podľa mňa celkom fajn ... Preto neviem čo je lepšie klikať po 1 alebo naraz 100 ???

2. Rozhodně po 1EE. Sama to mám vyzkoušeno. Po 1EE brány stavím rychleji.

3. MartyCZ2

MartyCZ2 User

Ze začátku klidně můžeš po 100ee. Ale v později, kdy ti padá víc multiplikátorů je lepší počet ee zmenšit na třeba 10 pak 5 a nakonec to vyklikat po 1. E: Já to tedy praktikuju tak, že hned ze začátku dávám 10ee pak když jsem ve čtvrtině, tak přepnu na 5 ee a když už se blížím k polovině brány tak klikám jenom po 1 ee, protože padá víc multiplikátorů a můžu tak líp trefit, že mi padnou dílky.

4. |Oromë|

|Oromë| User

S1010 Odporucam zo zaciatku klikat po 5x a neskor uz len po 1x, je to najlacnejsi sposob stavby a sanca na predrazenie brany je mensia. Po 100x by som neklikal ani na zaciatku.

5. jeto vyhodnejsie klikat po jednom ee ale napr. 100 extra energii klikat po jednom?? cudne trochu

6. »vojta«

»vojta« User

nejlepší klikat po jednom, nebo po pěti a hned aktivovat multiaplikátor. použiješ tak víc multiaplikátorů, tím pádem větší šance, že se multiaplikátorem trefíš na dílek do brány

Naposledy upraveno: 26/2/15
    MartyCZ2 tohle ocenil(a).
  7. S1010, také doporučuji po 1 ee, kdesi tu na to byla i tabulka, když dáš bránu za 100 000 U, ale po 100 ee vyjde třeba i za 125 000 U.

8. MartyCZ2

MartyCZ2 User

Mám odkaz na EN forku, tak bych ho sem mohl dát, tedy pokud to modi dovolí :)

9. pepouch

pepouch User

Tak to musím taky zkusit klikat po 5 nebo 10,zatím jsem klikal vždy po 100,ale je to batoh

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

MartyCZ2 klidne sem odkaz dej, pokud mas na mysli tema z EN fora kde se zabyvaji matematikou v DO. Sam ty tabulky mam a jsou opravdu vcelku presne. :) Zda to nekomu opravdu pomuze, je uz vec druha, jelikoz se stale jedna jen o orientacni cisla.

11. MartyCZ2

MartyCZ2 User

12. *pursuer*

*pursuer* User

Ja klikam uz dlhsiu dobu po 10EE a zatial sa mi darilo.Po jednom klikam len ked mi chybaju uz len dva diely.A vtedy hned ako mam moznost pouzit multiplikator,tak ho pouzijem a velakrat mi hodi sucasne chybajuce diely,takze vela EE neminiem ;)

13. Drift1

Drift1 User

14. -xghost-

-xghost- User

Uf, tady mi to zmizlo také :). Klikat po 1EE. Klikání po 5EE na začátku moc nevadí, neb ušetří trochu času za statisticky málo významného prodražení brány. Osobně mám radši žádné prodražení.

A velké díky autorovi zmiňovaného tématu z EN fóra. Že je nejlepší klikat po 1EE a hned pouštět multi zjistíte po chvíli přemýšlení snadno (případně multi až na druhý klik, ale to je v podstatě odsledovaná chyba a jestě kdo ví...). Ale třeba vychytávka, že při posledních 3 dílkách (ne více), je dobré nechat multiplikátor na x3, je fakt mazaná.

15. Korben

Korben User

-xghost- Zmizlo toho dosť. Tak sa nečudujte , ak nenájdete nejaký príspevok. :)

16. loputa97

loputa97 User

Osobně klikám po 1 EE a multiplikátory využívám tak o dalších 5 kliků po padnutí multi-dílku ... Moc mi nepadá prvně multi-dílek a hned po něm trefit multiplikátor ...

17. Kubino

Kubino Guest

Pre neaktuálnosť uzamykám.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.