Kolaps systému???

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem •Яєđ_βuℓℓ•_[√ΞШ], 19/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím pánov moderátorov

Už tretí deň avizujem veľké problémy čo sa týka štítov, hodnota štítu je niekoľko násobne nižšia ako reálna hodna. Ďalší problém je neustále odhlasovanie hráčov a nekontrovateľné niekoľko sekundové lagy... Točil som si VK a celé sa to laglo asi na 20 sekúnd, kým som to relogol bol som samozrejme zničený. Prejdem ďalej - rýchla lišta slotov nezobrazuje niektoré predmety, idú síce použiť ale ikonka tam vôbec nieje.. tá hra je momentálne nehrateľná, všade nastane nejaký bug, tak sa pýtam či vám tieto chyby už niekto hlásil a či sa s tým niečo robí?? Takto to fakt nejde. Po včerajšom reštarte ktorý bol nejak podvečer som myslel že aspoň problém so štítami zmizne ale efekt to nemalo asi žiadny. Prosím odpoveď

Ďakujem za odpoveď :)))

2. 123812

123812 User

Jj, třeba zmrazovací raketka nejde vidět ..

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

•Яєđ_βuℓℓ•_[√ΞШ] problem se stity a padanim klienta byl hlaseny, staci si projit forum. Co se tyka lagu, bez dodani potrebnych testu nelze urcit moznou pricinu. V sekci Technickych dotazu mame na ohlasovani problemu ve hre zvlast urcene tema.
    Btw. opet, hlasite ze nejdou videt nektere ikonky v rychle liste, ale zase tu neni ani ID, ani server.

4. 123812

123812 User

Servery budou asi zase všechny ;) Jako se vším ;)

cz2
    ID:100808722

5. Všechny servery to nebudou. Už se budu opakovat. Udělejte si malý účet na americkém serveru a hrajte. I tam jsou implementovány novinky a jde to, takže chyba bude po trase z Čech a Slovenska do Německa a ty trasy nepatří BP. Teda ty štíty tam taky blbnou, stačí si změnit konfiguraci a jede se dál :D. Až se to celé zklidní, zaválčím na cz1-2-3.

6. 123812

123812 User

No pěkná rada ale na co mi bude účet tam, když stejně ty zmrazovací raketky neseženu :D abych si ověřil jestli to nejde i jinde..

7. Mám je, ale zas tak tě neznám, abych si rušil mask jen abych to vyzkoušel. Počkej, dnes mě nějaký golík napadl a aby mi neutekl, tak jsem mu jednu dal, takže na GA5 ty zmrazovací raketky fungují. Stejně, to co nefunguje, tak opraví, a bude to, až to bude. Teď bude víkend a v darkorbit nejde o národní bezpečnost, je to jen hra, takže až to opraví, tak to opraví. Není tam 500 lidí, kteří jen čekají, až se něco pokazí, aby to hned 3 dny vkuse opravovali.

8. Spartakus

Spartakus User

Já teda nevím... Mě na CZ2 nic nepadá, přehození konfigurace mi nahodí štíty v pohodě. Že zmrazovací raketka není vidět mě nějak netrápí. Hlavně, že funguje. Žádné 20 sekundové, ani jiné lagy jsem nezaznamenal. :)

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  9. Spartakus, taky jsem na cz2 asi hodinku sbíral, když je akce :D. Bez problémů, ale není to klasická hra, střílení a tak. Ani jsem o tom nepsal. Hodně hráčů podceňuje čištění, aktualizace softu, nejvhodnější prohlížeč. Neříkám, že je to tento příklad, ale někdy z toho pak vyleze, že hraje na naprosto nevhodném železe, nejlépe na tabletu bez FP a tak podobně...

Spartakus tohle ocenil(a).
  10. 123812

123812 User

Já jsem neříkal, že nefungujou... ;) ale že nejde vidět obrázek na liště ;)

11. A když se podíváš do skladu, tak neuvidíš LF3 (LF4 vidět jsou) a některé cpu, ale když najedeš na to místo, můžeš je dát do lodi a nebo ven, dle mého drobná chybka, a když se ta raketa dá použít? Problém je nahlášen, a to je to hlavní. Tak to opraví.

12. Kubino

Kubino Guest

Ak niečo nefunguje vypisovanie o tom aké je to oničom a ako by to mali spraviť lebo sa nedá hrať (a podobné reči) nijak neurýchli to, kedy to pôjde.

Ak pri zavádzaní nejakej zmeny dôjde k chybe musia komplexne analyzovať v čom je problém, vypracovať návrh ako to vyriešiť, analyzovať návrh, implementovať a znovu pomocou kontroly zistiť, či sa problém vyriešil. Pri probléme sa nemôže spraviť hotfix z minúty na minútu bez analýzy pretože sa môže pokaziť ešte viac vecí, ako je.

Toto by sme si mali konečne uvedomiť a trošku podľa toho aj pristupovať k hre. Ja verím, že ak niečo nejde a maté predplatené balíčky či premium účty, že to hnevá, ale bohužiaľ o tom je svet kybernetiky, občas nastanú problémy a dokedy budeme v dobe, že problémy riešia ľudia, budú vznikať problémy znovu :)

13. Korben

Korben User

Máme tu tému kde sa problém nahlasuje podľa presných inštrukcii a diskusiu kde sa o tom môže diskutovať.

O ničom, je písanie polovice príspevkov v tejto téme, tak že ak niekomu niečo nejde, tak podľa požiadavok.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.