kolikrát udělám alfa beta gamma?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem lorduriel, 11/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lorduriel

lorduriel User

Ahoj měl bych otázku ohledně toho kolikrát udělám bránu alfa beta a gamma na počet? mám-li 1,3 m U samozdřejmě s slevakem a premkem. Rozhoduju se jestli dávat urko do kappy/zety (sem full havoc i hercul) na ranky nebo vyzkoušet alfu betu gammu ? jsem novacek v jejim stavení a jejich vynostnosti. Kolik myslite ze bych jich dokazal udelat?

2. když začneš točit od začátku a máš tam všude 0 dílu na 3 GG tak 1 alfa stojí okolo 50 000 Uri,beta cca 110 a gammu nikdy nedáš i se slevou pod 160 000 :) bez slevy klikáš klidně i okolo 250 000 :) pak když už máš nějaký díly v dalších GG jde stavba rychleji a klesají náklady na další GG,zetu udělá okolo 110-120 000 se slevou,kappu i za 150 000 :) vyber si sám,ale kolečka alfa-gamma jsou výhodný :) vlastně pak jedeš další GG jen z odměn za brány a postupně snižuješ ceny :) stačí vždy vyhodit postavenou GG a defekto stavíš hned zase další :)

3. Pokud mas tedy,premko a slevak tak me to cca vychazi tocit porad dokola plus cca 50k urka dostrilet treba na cubach. A pokud jeste natrefis na akci na klikani bran tak to dokonce vychazi,ze s tech bran jdu s uridiem jeste do plusu. Pokud tedy tam mas nuly a zacnes klikat tak ke gamme se doklikas tak za tech 250k urka,ale to uz budes mit tak 3alfy a mozna 2bety postavene coz mas hned nejakych 140k nazpet. Za 1.3 mega ty brany udelas tolikrat ze uz te budou nudit.:D

ЯєαδѠӥℓу tohle ocenil(a).
  4. lorduriel

lorduriel User

ok. super to se mi moc libi do toho bych sel ;-) este mi tedy chybi 1 hercul do 20 ks a pak jdu do alf bet a gam ;-) diky moc za rady. kolik zhruba bran za tech 1,3 M urka bych mohl udelat +- vas odhad?

5. RobPol

RobPol User

tak cca 6-7 Gamm počítám, Alf a Bet bude víc
    + účka z odměny takže těch Gamm bude dost (10+)

Naposledy upraveno: 11/11/15
  6. Tímto způsobem už nějaký ten pátek hraju také a za 1.3 by neměl být problém udělat více jak 10 gamm :) Uridium se ti vrátí ve velké části a jak zmínil nahoře hráč Deborka zbytek si dostřílíš na cubech a jsi v plusu se statisící kousky munice a uridium máš zpět takže můžeš točit až do halleluja :)
    Pevné nervy na ty brány přeji... po pár kusech je to fakt nuda :D

7. lorduriel

lorduriel User

:eek: 10* gammu :D to je the best!
    jen za gammu je to 10 * 300 k cti bez bonusu
    pri porovnani s kappou tech nych za 1,3 m udelal cca 12 ks = 12 * 325 k cti.

8. Eda-)

Eda-) User

lorduriel jen si dovolím tě upozornit že čím více bran děláš tím se "prodražují" (vlastní zkušenost

myslím tím když je děláš v kuse prvních pár gam jde krásně účko neubývá ale po nějakém čase se začne cena za brány hodně zvyšovat čiže ti doporučím dávát si nějaké pauzy.

9. *Firefox1*

*Firefox1* User

10. Eda-)

Eda-) User

*Firefox1* zkus si točit brány týden v kuse uvidíš sám mluvím o tom že v pondělí naklíkám gamu za 200 a v neděli mi nebude stačit ani 300 prostě to chce pauzy..

11. *Firefox1*

*Firefox1* User

Eda-) nj to je ale stylem jak hraješ, já stavím brány jen z EE, trvá to sice déle, ale za každou bránu jsem odměnou v urku na maximu ;)
    Urko ani EE nekupuji, získávám je sběrem s dablem na PVP.
    PS: Gamu jsem udělal 1x z povinosti a spolu s Alfou a Betou je nechci už více ani vidět, ta šílená množství NPC mě nudí, je to bez nápadu - jen otrava :eek:

Naposledy upraveno: 11/11/15
  12. PaiMei

PaiMei User

Ono prakticky za 1,3mg urka můžeš alfu, betu a gammu stavět donekonečna. Max. nějaký dostřel cub, jak píšou hráči výše. Dělám to tak taky a jsem pořád na svým. Jiná věc je, jak dlouho tě to bude bavit. A zvlášť u gammy, kde VK jsou otrava a u mě to končí tak, že nacpu seprom do laserů a jedu to x4.
    Mě to prostě po pár sériích přestává bavit a pak mám docela dlouhé pauzy. Vlastně jsem už na tuhle trojici alergický.

13. zlaty zety,pomer ceny na stavbu a odmena...

14. RobPol

RobPol User

Kubinovo555, ano zeta je zeta, je velná a asi největší odměna z bran, ale pokud chceš vytěžit co nejvíce munice, uridia, BZ, čest (Hodnost), tak se ti vyplatí právě točení Alfa, Beta, Gamma bran kdy jejich součet odměn je něco kolem 200.k úriadia, 124.k bílí + BZ a čest, ted nevím kolik BZ a cti dohromady. Ony tyto 3 brány mají nejvyšší celkovou (spolčenou) odměnu, avšak toč to několikrát za sebou tyto brány.
    A pokud dotyčný hráč má 1,3. MLD uridia a chce jak jde evidentně vidět na tom vydělat tak se mu nedivím.

15. robpol reknu to teda jinak,ja mam 176 zet,nepoucuj me co je vyhodne a nevyhodne,mam zdarma studijni body, LF4 a nevim co jeste...z beden,klidne si to spocitej kolik jsem jich mel...a z beden odmeny at je jakakoli urcite neni zanedbatelna...to co inevestuje do a,b,c tak ja postavim vic zet a odmeny v podobe BZ atd se mi vrati take...ale nazor je nazor a

16. -Kaperko-

-Kaperko- User

pridam aj ja trosku, par abg som obtocil a zapisoval som si kolko klikov mi trebalo do postavenia nejakej dalsej. Vzdy po kliknuti jednej som ju postavil aby mi z nej nepadali dalsie multiplikatory ale nove casti do nej:

KLIK - BRANA
    1335 - alfa
    820 - beta
    340 - alfa
    1130 - gamma
    220 - beta
    170 - alfa
    1850 - alfa
    80 - beta
    1255 - gamma
    900 - beta
    400 - alfa
    1300 - alfa
    580 - beta
    1030 - gamma
    1280 - beta
    970 - alfa
    1410 - gamma
    20 - beta
    985 - alfa
    1175 - alfa
    260 - beta
    prestal som pocitat :)

celkovo som spotreboval 17510 klikov. V podstate je gamma trojnasobok alfy, beta jej dvojnasobok. Podla toho som celkom postavil 37 lafabran. Jedna brana teda vysla na 473 klikov. Cena za jednu alfu pri tvojej zlave a premiu {70U/klik} je 33 110 Uridia.
    Za 1.3M uridia dostanes 39 bran.
    Za ne dostanes 1 031 316 U {1 alfa da 26444U podla http://info-darkorbit-sk.webnode.sk/brana-alfa - ospravedlnujem sa za odkaz ale myslim ze je vhodne napisat odkial som cerpal}. Za to spravis 31 dalsich bran.
    Z nich dostanes 819 764 U. Z nich je 24 bran. Za ne 714 000U. Za to 21 bran. Z nich
    555324U. Z toho 16 bran. Z nich 423 000U. Z nich 12 bran. 317000U - 9 bran - 238000U - 7 bran - 185 000U - 5 bran - 132000U - 4 brany. Pri cena co mas deleno cena brany som brany zaokruhloval dole. Celkovo som zaokruhloval kedze kazdy ma ine stastie pri klikani.

Takze celkovo by si za 1.3M mohol mat brany v hodnote priblizne 160x alfa ak by si neustale tocil. Samozrejme vysledky su len orientacne a dost nepresne kedze ja som pisal len maly pocet bran. Ale ty kedze zvazujes ci do toho pojdes, ak by si siel pri tolkychto branach mozes lahsie spocitat kolko vyjde priemerny klik brany. Dufam ze som troska pomohol.

Łïmïtlεşş tohle ocenil(a).
  17. |Oromë|

|Oromë| User

Zeta je strata casu ak ma hrac uz full havoc..... Ziet mam cca 20 a kazda dalsia je pre mna len stretene ucko. Logdiskov mam kopec z klikania a, b a c, kluce nepotrebujem kedze lf4, dizajny a stihacky mam uz davno postavene.

Za 1,3 mega U pri ekonomickom klikani autor postavi minimalne 20-25 gamm, 40-50 bet a cca 60 alf. Celkovo za postavenie 2x alfa, 1x beta a 1x gamma vacsinou miniem 40-50k u, klikanie ma stoji 200-220k u a z bran dostanem spet 180K u(40-50k u je teda strata). Obcas zriedkavo sa daju brany postavit aj bez straty Ucka.

Prakticky tieto brany sa daju stavat dookola s minimalnou stratou U. Ak je uz hrac komplet full tak klikanie ostatnych bran je len vyhadzovanie Ucka.

PaiMei tohle ocenil(a).
  18. lorduriel

lorduriel User

Ahoj vsem dekuji za informace jsou pro me dulezite ;-) osobne si taky myslimze zety jsou po me jako full hrace nepotrebne hercul, havoc i LF4 jiz mam nyni bych rad trosku se vysvihl v zebricku ;-)

19. |Oromë|

|Oromë| User

lorduriel Nato su brany ako stvorene, hlavne ked ich robenie skombinujes s 50% boostrom na bsko a cest.

Ak ti ide o hodnost odporucam aj profil pilota, cize 25% na cest, da sa tak nahrat velmi vela cti a ta je klucova pre rank.

20. |Oromë| má pravdu ja teraz akurát využívam booster na čest + pp a mám 10 mega česti za 4 dni.

A chcem sa opýtať ako je to s tým predražovaním brán? Vedel by mi to niekto vysvetliť prečo je to tak?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.