kolikrát udělám alfa beta gamma?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem lorduriel, 11/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. =Marvin=

=Marvin= Guest

2. V príspevku 8 sa o tom píše.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak to by nám v tom případě měl Eda-) vysvětlit a doložit. Osobně o tom že by se ceny bran postupně zvyšovaly nevím a nikdy jsem o tom předtím neslyšel. Stavba bran funguje na principu procentuální šance získat dílky do daných bran, čili klikání je opět víceméně o štěstí a cena brány se odvíjí i od metody jakou klikáš.

4. Eda-)

Eda-) User

=Marvin= doložit no nevím jak ikdyž napadá mě zapisovat si ceny bran a ty sem pak postnout.. každopádně to půjde až příští týden jelikož tento týden se do bran nechystám...

5. lorduriel

lorduriel User

Ahoj po kratsi odmlce se ozyvam ;-)
    takze za cca 5 dni jsem udelal 15 alfa, 9 beta a 6 gamma to je cca 180 k ranku ;-) a mate pravdu je to na palici :D
    brany tocim za urko s koupenym slevakem a za tyto postavene brany jsem v cca -100 k urka takze fajne.
    NPCcka tocim surgeonem a vse krom silnych HPckovych vln devolarium, sibelon a kristallon delam jen kamikadze modem + dostrel .
    Na zaver musis rict ze je to dosti vyhodne a velice vyhodne na delani RBckovych bodu. Diky vsem za rady:oops:

6. *Firefox1*

*Firefox1* User

lorduriel takže celkově cca 100k U v mínusu jak píšeš ?!

7. lorduriel

lorduriel User

jj - 100k na tech 25 - 30 bran ;-)

8. *Firefox1*

*Firefox1* User

lorduriel no tak to tě obdivuji, to já bych do toho nešel. Hlavně proto, že tyto brány mě nudí, jak už jsem psal výše a ten čas strávený v nich bych nepřežil. Úkoly i mise si vybírám a dělám jen některé. No každý hraje po svém a chápu, že už jseš full a tak jdeš do žebříčku ;)
    To já moc neřeším, ani hodnost a Lv jen občas při akcích koupím zdvojnásobovač a slevu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.