Podpora Konfigurace pro PvP

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Koudy-OP, 26/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Koudy-OP

Koudy-OP User

Zdravím,

vzhledem k tomu, že jsem zde (https://board-cs.darkorbit.com//threads/dmg-u-lode-goliath.104218/#post-870290) tenkrát řešil pouhé zvýšení dmg na NPC, nyní bych se vás chtěl zeptat, jaké byste mi dali rady k sestavení dvou konfigurací, které by se hodily pro PvP. Jsem již full iris, takže i má DMG u druhé "těžké" konfy se zvýšila.
    Případně bych znova zaslal k tomuto příspěvku odkaz na výpočet mé dosavadní maximální DMG s "těžkou" konfou.

Díky za vaše rady. :)

2. Asi nejcasteji se pouziva 1.lod full stity,letouny full laser,2.lod full pohon,letouny 10/10 stit/laser. Dal si to pak stejne kazdy upravuje podle potreb. Pokud treba nahanis boxikare tak je pak lepsi treba 4/16 stit/laser. Kazdy si musi tak nejak prijit na to co mu vyhovuje. A co clovek to nazor.

Koudy-OP tohle ocenil(a).
  3. Koudy-OP

Koudy-OP User

Dobrá, díky moc. Nejspíš opravdu člověk musí sám poznat podle své hratelnosti, co se mu hodí. Já se vždycky řídil podle nějakých pravidel, tady asi musím podle svého :)

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Koudy-OP konfigurace jsou vždy individuální, každý si je poskládá podle sebe a svých možností. :)
    Například na pvp se často můžeš potkat s těmito konfiguracemi: 1. "těžká" (loď kompletně štíty, letouny kompletně lasery), 2. "rychlá" (loď komplet pohony, v letounech napůl lasery a štíty). A případně si už pak hráč vybalancuje poměr štítů a laserů v letounech tak, jak mu to bude nejlépe vyhovovat.

Máš tedy ještě nějaké otázky k tématu?

5. Marvin tak dik,ze jsi napsal to same co ja,;)

6. kdysi byly konfy tak nejak z 80% tajemstvi uspechu, pamatuju ze se konfy vitezu jackpotu prodavaly za realny penize :D Ted uz to neni tak uplne pravda, prijde mi, ze vetsi sanci na vyhru ma hlavne ten, co umi pouzivat formace.
    A ke konfam - jeste ze mam obe rychly, stojici konfa na pusatu bez formaci asi nema moc valny efekt s tim HP co ta lod ma :D ovsem ja razim heslo "zab co muzes a co nemuzes, tomu utec" - a celkem mi to vychazi :D

PetriCZech™, PaiMei a Koudy-OP tohle ocenili.
  7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Deborka[TVL] řekni mi jaký máš přesně problém, jestli ti nejde jen o rýpnutí si? Alespoň může autor vidět že tip na tyhle konfigurace si jeden člověk z paty nevytáhl. :p Děkovat mi za to není třeba. :D

8. Jen takový doplněk..na Pvp mapě stejně asi neutečeš, protože pod palbou se neportneš, pokud tě dohoní, i když budeš u portu o něco dříve..takže je lepší se spíše ubránit..případně si připravit na útěk i zpomalovací miny, hned někam do základní lišty po ruce a vyhodit je v rychlosti za lodí, to často zachrání krk ;)

9. Koudy-OP

Koudy-OP User

Lord_Scropio já momentálně mám v liště akorát EMP. Nevím, jestli je to mým reflexem nebo načasováním.. ale bohužel prozatím v té rychlosti nedokážu správně "vyhodit" minu, abych hráče zpomalil. Vždycky je to pozdě.

V každém případě děkuji za veškeré rady:) jak to sleduju, "základem" pro PvP je nejspíš to, co napsala Deborka a jinak de facto pak už záleží jenom na mně, jak si upravím konfy, abych si zpříjemnil hraní. Hraju měsíc, tak se to nejspíš pozná časem :)

Nuže dobrá, můžete lock.

EDIT: Ještě k závěru - které formace letounů byste doporučili hráči, který loví teprve krátce? Jestli jsou formace přímo "na to" zaměřené nebo jestli opět musí hráč poznat sám, co mu vyhovuje. Díky za odpověď. :)

10. TRIXT

TRIXT User

Koudy-OP: Když lovíš pohyblivé cíle, je ideální výchozí formací srdce (nárůst štítů i HP bez snížení rychlosti). Pokud se střílíte na místě (například útočíte na stanici), má své výhody začínat na kruhu (výrazný nárůst štítů za cenu snížení rychlosti a HP). Z těchto výchozích formací se pak dle potřeby přechází na motýla (výraznější útok přímo na HP), vrtačku (výrazné zvýšení dmg do hráče za cenu ztráty rychlosti), nůžky (zvýšení dmg do hráče bez ztráty rychlosti) či kraba (pokud je málo HP a hodně štítů). Při poklesu HP a štítů je vhodné využít i diamant (dobíjení štítů). Také se hodí v kombinaci s leonovkou na starých mapách formace klín.

P.S. Úspěšný souboj není dán jen konfiguracemi či formacemi, ale hlavně tím jak kombinuješ jednotlivé druhy munice a využíváš další možnosti ve hře. Např. zda stihneš zamixovat do raket i PLD, jak využíváš PETa, zda dokážeš zapojit HiTechy apod.

11. Koudy-OP

Koudy-OP User

Super, díky. :) Teď již mám info ke všemu.. uvidíme, jak s tím vynaložím do budoucna.

Můžete lock.

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

Koudy-OP k tématům jako formace letounů jsou založeny diskuze zde, případné otázky které by se jich týkaly tedy prosím směřovat tam.

Jinak tedy považuji za zodpovězeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.