Oznámení Korben Krade účty

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Shophach, 9/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Shophach

Shophach User

Zdravím,
    na fb https://www.facebook.com/tvoj.tien.50?fref=ts buď je to fake Korben nebo ne ale právě on mi ukradl účet.
    Mám důkazy, napsal mi že je nábor moderátorů a tak jestli bych neměl zájem a tím to všechno začlo.

-Byl bych rád kdyby se to řešilo přišel sem o účet který byl 63 TOP, Fullka a všechno...
    Doufám že se to vyřeší, děkuji

2. Korben

Korben User

Ukaž mi ten dôkaz.

3. Shophach

Shophach User

Zajímavý že tu si v tuto chvíli....chci sem hodit fotky chatu ale nejde to.

4. Korben

Korben User

Chat ma nezaujíma, chcem dôkaz o tom, že som ti ukradol účet.

5. Shophach

Shophach User

http://leteckaposta.cz/676691810
    ...........................................
    tohle si mi psal a pak sis mě bloknul a já už se nemohl přihlásit na účet co mi na to řekneš ?

Naposledy upraveno moderátorem: 9/1/16
  6. Korben

Korben User

Tak to si dosť vedľa lebo tá konverzácia nieje z môjho profilu. Už keď si ma chcel krivo obviniť, tak si mohol nahrať aspoň dôveryhodnejší chat a nie toto.
    Myslíš že týmto niečo dosiahneš? OK Hoď sem ID účtu a nech si ho preveria podľa IP adresy a zistia či som tam bol. Alebo rovno napíš na podporu hry, nech to preveria tam.

!W!A!N!T!E!D! tohle ocenil(a).
  7. Sa spamätaj neobviňuj tu ľudí z niečoho čo nespáchali. Napíšeš ... buď je to fake Korben nebo ne ... a potom mu napíšeš že on ti to napísal? ... Počuj si mimo podla mňa to Kobrena osobne dosť vytočilo pretože mňa by to určite vytočilo mal by si sa ospravedlniť.
    A ešte jedna vec keď si taký múdry že takéto niečo niekomu poskytneš za to nemôže nikto iný než ty :)

Naposledy upraveno: 9/1/16
  8. Shophach

Shophach User

Je tam vidět s kým sem si psal, třeba je to falešný profil teba, ale zajímavé je že to byl taky Slovák :)
    moje ID 75563020

9. Korben

Korben User

!W!A!N!T!E!D!, Som v pohode, na FB sa objavili 2 profily ktoré moje FB skopčili. Osobne som ich hlásil a boli zmazané. Na tie mohol naraziť, no sem vložil môj pravý profil a IP si môže dať skontrolovať , moja tam určite nebude.

10. Shophach

Shophach User

Jestli to je tvůj pravý profil proč nepřiznáš žes mi psal a žes mi třeba ten účet neukradl ale zabanoval ?

11. OK. no tak to je zaujímavé ... no ale zas Shophach Slovákov je asi veľmi málo :D áno to je zaujímavé. :D

12. Shophach

Shophach User

No jestli se to nevyřeší takto tak s tím půjdu vejš....

13. Asi ti ostáva len to ale najprv by som si pre obviňovanie zohnal dôkazy :)

14. Korben

Korben User

Tak ak ma chce niekto napodobniť , tak nebude písať česky, okrem toho, v živote som nenapísal "okay".

Ja sa nemam k čomu priznávať, ak si naletel podvodníkovi, tak to je tvoja chyba.

Ukradli ti účet? Nahlás to na políciu.

Viac tu nieje čo riešiť.

Edit: Ak som ti písal na FB, tak pri kliknutí na konverzáciu, by ťa presmerovalo na môj profil. A ak by som ťa blokol, tak môj profil, na ktorý si sem vložil odkaz, by si nevidel.

Uzavreté, LOCK.

Naposledy upraveno: 9/1/16
  15. Belgam

Belgam Guest

Dalsi naivni hrac co naletel podvodnikum a chtel neco ziskat co nejde nebo mu napsal ze bude moderator. Nikdo z celeho tymu nesmi a nemuze vystupovat jako moderator na jinych strankach. To jsme zde psali nekolikrat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.