Oznámení Korben Krade účty

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Shophach, Jan 9, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Shophach

Shophach User

Zdravím,
    na fb https://www.facebook.com/tvoj.tien.50?fref=ts buď je to fake Korben nebo ne ale právě on mi ukradl účet.
    Mám důkazy, napsal mi že je nábor moderátorů a tak jestli bych neměl zájem a tím to všechno začlo.

-Byl bych rád kdyby se to řešilo přišel sem o účet který byl 63 TOP, Fullka a všechno...
    Doufám že se to vyřeší, děkuji

2. Korben

Korben User

Ukaž mi ten dôkaz.

3. Shophach

Shophach User

Zajímavý že tu si v tuto chvíli....chci sem hodit fotky chatu ale nejde to.

4. Korben

Korben User

Chat ma nezaujíma, chcem dôkaz o tom, že som ti ukradol účet.

5. Shophach

Shophach User

http://leteckaposta.cz/676691810
    ...........................................
    tohle si mi psal a pak sis mě bloknul a já už se nemohl přihlásit na účet co mi na to řekneš ?

Last edited by moderator: Jan 9, 2016
  6. Korben

Korben User

Tak to si dosť vedľa lebo tá konverzácia nieje z môjho profilu. Už keď si ma chcel krivo obviniť, tak si mohol nahrať aspoň dôveryhodnejší chat a nie toto.
    Myslíš že týmto niečo dosiahneš? OK Hoď sem ID účtu a nech si ho preveria podľa IP adresy a zistia či som tam bol. Alebo rovno napíš na podporu hry, nech to preveria tam.

!W!A!N!T!E!D! likes this.
  7. Sa spamätaj neobviňuj tu ľudí z niečoho čo nespáchali. Napíšeš ... buď je to fake Korben nebo ne ... a potom mu napíšeš že on ti to napísal? ... Počuj si mimo podla mňa to Kobrena osobne dosť vytočilo pretože mňa by to určite vytočilo mal by si sa ospravedlniť.
    A ešte jedna vec keď si taký múdry že takéto niečo niekomu poskytneš za to nemôže nikto iný než ty :)

Last edited: Jan 9, 2016
  8. Shophach

Shophach User

Je tam vidět s kým sem si psal, třeba je to falešný profil teba, ale zajímavé je že to byl taky Slovák :)
    moje ID 75563020

9. Korben

Korben User

!W!A!N!T!E!D!, Som v pohode, na FB sa objavili 2 profily ktoré moje FB skopčili. Osobne som ich hlásil a boli zmazané. Na tie mohol naraziť, no sem vložil môj pravý profil a IP si môže dať skontrolovať , moja tam určite nebude.

10. Shophach

Shophach User

Jestli to je tvůj pravý profil proč nepřiznáš žes mi psal a žes mi třeba ten účet neukradl ale zabanoval ?

11. OK. no tak to je zaujímavé ... no ale zas Shophach Slovákov je asi veľmi málo :D áno to je zaujímavé. :D

12. Shophach

Shophach User

No jestli se to nevyřeší takto tak s tím půjdu vejš....

13. Asi ti ostáva len to ale najprv by som si pre obviňovanie zohnal dôkazy :)

14. Korben

Korben User

Tak ak ma chce niekto napodobniť , tak nebude písať česky, okrem toho, v živote som nenapísal "okay".

Ja sa nemam k čomu priznávať, ak si naletel podvodníkovi, tak to je tvoja chyba.

Ukradli ti účet? Nahlás to na políciu.

Viac tu nieje čo riešiť.

Edit: Ak som ti písal na FB, tak pri kliknutí na konverzáciu, by ťa presmerovalo na môj profil. A ak by som ťa blokol, tak môj profil, na ktorý si sem vložil odkaz, by si nevidel.

Uzavreté, LOCK.

Last edited: Jan 9, 2016
  15. Belgam

Belgam Guest

Dalsi naivni hrac co naletel podvodnikum a chtel neco ziskat co nejde nebo mu napsal ze bude moderator. Nikdo z celeho tymu nesmi a nemuze vystupovat jako moderator na jinych strankach. To jsme zde psali nekolikrat.

Thread Status:
Not open for further replies.